Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Araba Sigortası

Ehliyet ve Araba
351 103 38.9k 102

• @knnrn sizin yabancı ehliyet mi? root sadece american ehliyetini mi istiyor?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@somebody, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası

@knnrn sizin yabancı ehliyet mi? root sadece american ehliyetini mi istiyor?

Root sadece ABD ehliyeti kabul ediyor. En azından ben kayıt olurken böyleydi.

• @knnrn türk ehliyeti olup önerebileceğiniz firma var mı? ucuz

• ⭐⭐⭐

@somebody ilk geldigimizde TR ehliyeti ile Fred Loya’dan sigorta yaptirabilmistik. https://yesilkartforum.com/forum/post/126250

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@somebody, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası

@knnrn türk ehliyeti olup önerebileceğiniz firma var mı? ucuz

Neye sigorta yaptırdığınıza ve kapsamına göre değişir. Ucuz bir araba almışsanız zaten sadece liability sigortası yaparsınız ve fiyatı genelde hangi firmaya giderseniz gidin 70-80 dolar civarında oluyor. Eğer full kapsamlı bir sigorta istiyorsanız bir an önce ABD ehliyeti almakta fayda var. Daha önce ABD dışı sürüş deneyimini saydırıp ucuza sigorta yaptıranlar olmuştu, @sadriabi sanırım böyle yapmıştı.

• 6 aylık Florida ehliyetim mevcut finance ile araba almayı düşünüyorum (cash alamam yeterli param yok). Arabayı iş içinde kullanmayı düşünüyorum, finance ile araba aldığımda full-coverage zorunlu bir seçenek mi ve aracı aldığım yer mi belirliyor hangi sigorta şirketi ile çalışacağımı. Bu kısımlar nasıl olacak bilmiyorum biraz detaylı bilgi verebilecek olursa çok sevinirim. Çok yüksek bir sigorta ödemesi ve araç finance ödemesinin altına girmek istemiyorum, en uygun nasıl halledebilirim bu durumu diye araştırıyorum. Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• @Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası

6 aylık Florida ehliyetim mevcut finance ile araba almayı düşünüyorum (cash alamam yeterli param yok). Arabayı iş içinde kullanmayı düşünüyorum, finance ile araba aldığımda full-coverage zorunlu bir seçenek mi ve aracı aldığım yer mi belirliyor hangi sigorta şirketi ile çalışacağımı. Bu kısımlar nasıl olacak bilmiyorum biraz detaylı bilgi verebilecek olursa çok sevinirim. Çok yüksek bir sigorta ödemesi ve araç finance ödemesinin altına girmek istemiyorum, en uygun nasıl halledebilirim bu durumu diye araştırıyorum. Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 2 tane sıfır araba almıştım. Biri 2017 Corolla diğeri 2018 RAV4. Kredi ile aldığımız için full kapsam olması zorunlu, ancak istediğiniz sigorta şirketinden alabilirsiniz. Benim ilk yıl sigorta primlerim (State Farm, Progressive vb denedim) aylık 250 dolar civarındaydı. Daha sonra Root ile çalışmaya başladım, şimdi aylık 140 dolar ödüyorum.

Ancak ben ilk arabayı aldığımda daha ABD ehliyetim yoktu, ABD'ye ayak bastıktan 2-3 hafta sonra almıştım. İkinci de yaklaşık bir yıl sonrasında.

• Merhabalar,
    GEICO dan araç sigortam var. Her ay 150 $ ödüyorum. Bu sene ABD de fazla kalmayı düşünmüyorum. Araç sigortasını iptal ettirmek istiyorum.
    Eylül de gittiğimde 2 hafta kalıp döneceğim.
    O sırada sigortsız kullansam yakalanmadğımız sürece bir sıkıntı yaşarmıyız.
    Bir de arabanın muayenesi var. Kontrol esnasında sigorta yok diye muayenesini onaylamama durumu olur mu ?
    Selamlar,

• @arnblt Sigorta olmadan inspection yapmiyorlar. Sigortasiz kullananlar var ama tespit edilirse (kaza veya polis durdurmasi vb) cezasi var.

• Çağlar Hocam teşekkür ederim cevap için.

• Peki Çağlar Hocam @caglaror 150 dolar aylık olarak bana biraz fazla geldi. Sizce bu fiyat normal mi ?O kadar da abartılı bir kapsam da seçmedim. Her şeyin en düşüğünü seçtik.

• Aylik $150 tek arac ve tek sofor icin yuksek.

• 2 şöför Sn @MySea . Galiba istediğim an iptal ettirebiliyorum değilmi sigortayı. Önereceğiniz bir şirket varmı ekonomik olan.

• @arnblt Asagidakini deneyin. Ben en dusuk burada bulmustum. Geico'da olabilir.

https://www.travelers.com/

https://www.geico.com/

• Eger askeriye ile baglantiniz varsa (asker, asker yakini veya gazi gibi), burayi da deneyebilirsiniz:

https://www.usaa.com/

• @MySea teşekkür ederim. Benim sigorta da GEICO ama pahalı bir poliçe çıkardı. Hiç kullanmadığımız halde.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@arnblt, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası

@MySea teşekkür ederim. Benim sigorta da GEICO ama pahalı bir poliçe çıkardı. Hiç kullanmadığımız halde.

Ben Root öneririm. Herkese sigorta yapmıyor ama denemesi bedava (hatta üste 25 dolar hediye ediyor)

Şu linki kullanarak kayıt olun: https://rootbonus.com/KenanOren

Ben 2 yeni araç 2 sürücü için ilk zamanlar aylık 250 civarında ödüyordum. Yaklaşık 2 yılın sonunda 150-160 dolar civarına düştü. Yeni ehliyetler ile böyle olması çok anormal değil.

• @arnblt 150$ fazla. Biz 1 arac 2 sofor icin 110$/ay veriyoruz. Telefon numarasi vermeden online teklif almaya calisin. @knnrn dedigi gibi Root bir sure app yuklu telefonla kullaninca otomatik quote cikartiyor. Benim Lyft yaptigim doneme denk gelmisti, uzun surus nedeniyle yuksek cikartti. Risksiz (ani durmalar, ani donusler, ani hizlanmalar risk demektir) ve kisa sure surus icin dusuk verecektir (ev-is, is-ev gibi).
    Infinity Kamper'den aliyorum (CA'da yuksekti) ama burada dusuk. Hedef 90$ civarina alabilmek ama cok zor. Bu arada dahil edilen hasar karsilama limitleri de fiyati etkiler. Tam kapmsam bile kendi icinde detaylaniyor.

• Burada yazılanlar iyi güzel, ama eyaletten eyalete değiştiğinin de farkında olmak gerekir. 2019 model Toyota Rav4 için Progressive kapsamında 6 aylık 350 dolar ödüyoruz. State minimum requirementslarının da üzerinde bir poliçe. Soru soran veya kendi deneyimlerini paylaşan arkadaşların eyalet hakkında da bilgi vermesi herkesin avantajına olur.

• @strangereister katiliyorum. yasanilan mahallenin trafik durumunu, kaza istatistiklerini dahi baz aliyorlar. hesaplamalari gercekten cok kapsamli. bir de firmalar arasi rekabet cok yogun. 121$/month ucretle progressive kullanirken geico mail atti, aradim ve yeni bi offer sundular 80$/month. tekrar progressive i aradim match etmezseniz tasinicam dedim. ayni rakama indirdiler. 3 ayda bir piyasayi yoklamak lazim. ozellikle yeni gelenler. ben 1.5 yildir buradayim 4 kere fiyat update ettim. 178$ la basladigim full coverage sigortaya su an 80 dolar douyorum.

Benzer Başlıklar

• Almanya'dan ABD'ye Araba Getirtmek

Ehliyet ve Araba
    17
    0 Oy
    17 İleti
    875 Bakış
    MySeaM
    @dilmel Trafik isiklarinda camera zaten cogunlukla arka taraftan cekim yapiyor ve cezayi arkadaki plakaya gore gonderiyorlar. Hiz radarlarinda ise, yine cameralari arkadan plakayi cekecek sekilde ayarliyorlar. Eger polis radar uyguluyorsa, zaten siz polisin onunden gecer gecmez arkanizdan gelip durduruyor. Plakayi sizin pesinize takilincaya kadar gormesine gerek yok.
  • Araba satmak

Ehliyet ve Araba
    1
    -1 Oy
    1 İleti
    210 Bakış
    tolga07390T
    merhaba, 1500 dolar downpayment yapip Kredi ile araba aldım . Bu arabanın kredisi bitmeden başkasına satabilirmiyim?
  • ABD'de Elektrikli Araç Sahibi Olmak

Ehliyet ve Araba
    11
    1 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    hasbelkaderH
    100% electric vehicle yerine hybrid vehicle kullanmak daha iyi. Public charge icin odenen ucret ve charge station larda zaman zaman olusan kuyruklar dusunulurse daha avantajli. Arkadasim yeni Toyota Prius aldi. 1 gallon gas ile uzun yolda 60 mili vuruyor. Harika birsey. Bence yillik gas tuketimine hesaplanirsa teslaya odenen toplam charging fee lerle ayni miktara gelebilir.
  • Abd Ehliyet Süreleri

Ehliyet ve Araba
    3
    1 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    arelA
    @crazycells Abd Ehliyet Süreleri içinde söyledi: z. Cunku yasalara gore ABD'de turist/calisma vizesiyle bulunuyorsaniz bu statunuzu gosteren belgeleri surekli yaninizda tasimalisiniz. Teşekkür ederim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k