USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
Uscise üye olmadan ücreti ödeyebilir miyim acaba?
-
@Ayvaz-Azizov, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Once ve Gittikten Sonra Yapilacaklar
Uscise üye olmadan ücreti ödeyebilir miyim acaba?
incognito mode'da girmeyi deneyin, siteyi yenilediler sanirim cookie'lerden kaynaklaniyor giris problemleri...
-
@crazycells Evet ondan kaynaklanan bir şey olabilir, ben dün bilgisayardan Uscise üye olmayı denedim olamadım, ben de telefondan denedim kolayca üye olabildim. Bugün de Uscis İmmigrant Fee ücretini ödeyeceğim.
-
@crazycells Uscis İmmigrant Fee ödemesi kabul olmadı, sizce Banktan kaynaklanan bir şey mi bu?
-
@Ayvaz-Azizov, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Once ve Gittikten Sonra Yapilacaklar
@crazycells Uscis İmmigrant Fee ödemesi kabul olmadı, sizce Banktan kaynaklanan bir şey mi bu?
Turkiye'deki kredi kartinizi kullandiysaniz, kartin dolar odemelerine bir de yurtdisi odemelerine acik olduguna emin olmalisiniz...
-
@crazycells Ödemeyi Visa bank kartı ile yapabilir miyim?
-
Ödemeyi yaperken böyle bir hata veriyor: We could not process your Immigrant Fee payment
USCIS has not received your payment because your credit or debit card was declined.Please use the online help form to contact the USCIS Contact Center if you need assistance.
-
@crazycells Ödemeyi Visa bank kartı ile yapabilir miyim?
-
Ödemeyi yaperken böyle bir hata veriyor: We could not process your Immigrant Fee payment
USCIS has not received your payment because your credit or debit card was declined.Please use the online help form to contact the USCIS Contact Center if you need assistance.
Bu uyariya gore USCIS'ten kaynaklanan bir hata yok, sizin bankanizla konusup durumu cozmeniz lazim ya da uygun bir kart kullanmalisiniz.
-
@crazycells Evet öyle görünüyor, 5 Ağustos'ta Amerika'ya uçacağım, burada olmazsa artık Amerika'da akrabalarımın kartı ile ödenir Uscis İmmigrant Fee.
-
@crazycells Evet öyle görünüyor, 5 Ağustos'ta Amerika'ya uçacağım, burada olmazsa artık Amerika'da akrabalarımın kartı ile ödenir Uscis İmmigrant Fee.
Evet, o sekilde de yapabilirsiniz.
Bu arada 2 Ekim'den sonra USCIS Immigrant Fee, 220 dolardan 190 dolara dusuyor, ama sizin 30 dolar icin 2 ay beklemeniz cok mantikli degil, o nedenle siz hizlica odeyin, Green Card 2 ay erken gelsin...
-
Diger konudan aktarayim (https://yesilkartforum.com/forum/topic/3549/coronavirus-un-uscis-e-etkileri)
USCIS, 2 Ekim 2020'den sonra USCIS Immigrant Fee'yi 220 dolardan 190 dolara indiriyor... Ilgililerin dikkatine!
-
@crazycells Aynen yapacağım zaten, hızlıca ödeyip kurtulmak en iyisi 😊
-
@crazycells Ali Cihan bey ilk girişi gerçekleştireli 2 hafta kadar oluyor, nasipse ikinci ve temelli gidişim yaklaşık bir sene sonra olacak. USCIS ödemesini o tarihe yakın zamanda yapmam ve green cardı ikinci girişten sonra almam sorun oluşturur mu?
-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@crazycells Ali Cihan bey ilk girişi gerçekleştireli 2 hafta kadar oluyor, nasipse ikinci ve temelli gidişim yaklaşık bir sene sonra olacak. USCIS ödemesini o tarihe yakın zamanda yapmam ve green cardı ikinci girişten sonra almam sorun oluşturur mu?
Teorik olarak bir sorun olmaz, ama zaten Green Card'in basilmasi uzun zaman aliyor, yani giris yaptiktan sonra birkac hafta icinde beklemeyin, genelde daha uzun suruyor gelmesi. O nedenle USCIS'e saglam bir adres verip en gec giristen 120 gun once ucretini odemeniz iyi olabilir, siz ABD'ye girdiginizde Green Card'inizin sizde olmasi isinizi kolaylastirir, cunku 1 yil sonra artik vizedeki damga da gecerliligini yitirecek ve yasal statunuzu kanitlamak icin USCIS'e gidip I-551 damga almaniz gerekecek. Bunun yerine eminim Green Card'in kendisini kullanmayi tercih edersiniz :)
-
@crazycells aslında kastettiğim oydu ama kendimi tam ifade edememişim, çok teşekkür ederim :)
-
Bu ileti silindi! -
@ozgem, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Merhaba @crazycells
Ben, 30 Haziran'da Miami'den giriş yapmıştım. 13.gün ssn geldi. Giriş yapmadan önce form doldurmuştum. Adresin içinde hill road yazıyordu. Havaalanın girişte de aynı adresi verdim. Ssn zarfın üzerinde hl yazıyor. Bir sorun olur mu ? Yeniden aynı adresi ar-11 forma yazayım mi ?
Bu arada, 3 Ağustos ayın itibaren Green Card üretiliyor durumda.Sorunuzun ne oldugunu anlayamadim maalesef. Dogru basligi kullandiginiza ve sorunuzu acik bir sekilde yazdiginiza emin olun lutfen...
-
Merhaba @crazycells
Ben, 30 Haziran'da Miami'den giriş yapmıştım. Girmeden 1 gün önce ar11 formu doldurdum. Birde havaalanın girişte adres verdim. Ssn verdiğim adrese 13 günde teslim edildi. Green Cardim 34. Gün sonra basima geçti.20 Ağustos'ta postaya verildi. Henüz verdiğim adrese gitmemiş. Miami'den bir aile ile beraber işlemleri halletmistik. Onlarin ssn Side 13 günde geldi. Green Cardı 22 Ağustos'ta gelmiş. Benim ki henüz neden teslim edilmedi ?? -
@ozgem, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Merhaba @crazycells
Ben, 30 Haziran'da Miami'den giriş yapmıştım. Girmeden 1 gün önce ar11 formu doldurdum. Birde havaalanın girişte adres verdim. Ssn verdiğim adrese 13 günde teslim edildi. Green Cardim 34. Gün sonra basima geçti.20 Ağustos'ta postaya verildi. Henüz verdiğim adrese gitmemiş. Miami'den bir aile ile beraber işlemleri halletmistik. Onlarin ssn Side 13 günde geldi. Green Cardı 22 Ağustos'ta gelmiş. Benim ki henüz neden teslim edilmedi ??USPS'te gecikmeler olabilir. Her gun sizin gibi binlerce kisiye hizmet veriyorlar, o nedenle anlayisli olmak lazim... Birkac aylik gecikmeler olmadigi surece sadece beklemelisiniz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum