Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
-
@crazycells Tesekkurler. Yinede konsoloslugun servislere baslamasi sevindirici bir haber.
-
Benim nvc ile isim bitmisti sadece randevu taeihi bekliyorduk ama verilmeden bu pandemi oldi, ben de basvurabilir miyim bu yönteme? @crazycells
-
@cnskck Merhaba @crazycells bana dedigi gibi eger NVC den mulakatla ilgili bir email gelmediyse bu yontemi kullanamiyorsunuz. Eger case number buraya yazip "https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx " bakarsaniz "At NVC" yaziyorsa belirli bir mulakat tarihi verilmemis ve dosyaniz halen NVC de demektir ve konsolosluga ulasmamis. Biraz daha bekleyip NVC den mulakat tarihi beklemenizi tavsiye ederim. Umarim tez zamanda mulakat tarihi alirsiniz.
-
@Levent-Akkaya teşekkür ederim, at nvc diyor. İnsallah hepimiz bir an önce atlatırız bu süreci.
-
@cnskck Rica ederim insallah kardesim. Egerki mulakat tarihi alirsaniz lutfen buraya yazarsaniz bizede bir umut olur lakin hergun takip ediyoruz.
-
" At NVC " yazıyor. Nişanlım NVC'yi aradığında bizim sürecin NVC ile alakasının kalmadığını ama büyükelçiliğin herhangi bir dosya kabul etmediğini söylemişler.
-
Şu an turist vizesi veriliyor mu ?
-
@cnskck, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
Benim nvc ile isim bitmisti sadece randevu taeihi bekliyorduk ama verilmeden bu pandemi oldi, ben de basvurabilir miyim bu yönteme? @crazycells
Hayir, henuz hic mulakat tarihi almadiysaniz dosyaniz konsolosluga aktarilmadi demektir. Dosyanizin once NVC'den konsolosluga aktarilmasi gerekiyor...
-
@Fahri, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
" At NVC " yazıyor. Nişanlım NVC'yi aradığında bizim sürecin NVC ile alakasının kalmadığını ama büyükelçiliğin herhangi bir dosya kabul etmediğini söylemişler.
Konsolosluk yavas yavas o dosyalari almaya baslayacaktir, siranizi beklemelisiniz bu durumda. Eger erkenden mulakata girmenizi gerektirecek acil bir durumunuz varsa konsolosluga yazabilirsiniz.
-
@okvekilic, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
Şu an turist vizesi veriliyor mu ?
Mulakat vermiyorlar ama bazi durumlarda vize verebiliyorlar, su iletiyi okuyabilirsiniz:
-
Eş durumundan benimde evraklarım 1 ay önce onaylanmıştı ve randevu tarihi verileceği söylendi. Bende hala beklemedeyim. Konsolosluğa mail attım son durumu öğrenmek için. Olumlu bir durumda buradan bilgi vereceğim.
-
@M-Emir, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
Eş durumundan benimde evraklarım 1 ay önce onaylanmıştı ve randevu tarihi verileceği söylendi. Bende hala beklemedeyim. Konsolosluğa mail attım son durumu öğrenmek için. Olumlu bir durumda buradan bilgi vereceğim.
Bol sanslar :)
-
Arkadaslar son gelismelerden sonra randevu alan varmi? Konsolsluk islemlere basladik diye aciklama yapti ama fiilen basladilarmi insanlara randevu vermeye?
bilgisi olan paylasirsa sevinirim. -
@b1whsj58 Henüz acil durum ve pandemi öncesi iptal edilen görüşmeler hariç bir randevu verdiklerini görmedim.
-
Pandemi oncesi iptal edildi gorusmem ama henuz bir tarih alamadim konsolosluga mail attim hala bir cevap yok maalesef
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
Pandemi oncesi iptal edildi gorusmem ama henuz bir tarih alamadim konsolosluga mail attim hala bir cevap yok maalesef
Hangi vize icin basvuru yapmistiniz?
-
K-1 vizesi icin ama sanirim spouse vizesi olarak kabul edilmiyor
-
Sanırım butun forumda her ne konu ıle olur sa olsun konsolosluga gıdıp gorusen yok acıl randevu da olsa :(
-
@nothing34, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
Sanırım butun forumda her ne konu ıle olur sa olsun konsolosluga gıdıp gorusen yok acıl randevu da olsa :(
ABD vatandasi esi olup mulakata giren ve vize alanlar var... Fakat diger kategorilerde henuz bir hareketlilik yok...
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)
K-1 vizesi icin ama sanirim spouse vizesi olarak kabul edilmiyor
Maalesef henuz K-1 ile ilgili aciklama yapilmadi:
Resuming Limited Routine Services
As of July 13, 2020, the United States Embassy in Ankara, Turkey is resuming the following immigrant visa services:
.- Spouses of U.S. Citizens (IR1/CR1 applicants)
- Minor children of U.S. Citizens (IR2/CR2 applicants)
- Adoptions (IR4 applicants)
- Certain Special Immigrant Visa applicants (SI and SQ applicants)
- Boarding foil applications for LPRs with lost or stolen green cards
While the Embassy in Ankara aims to process cases as soon as practicable, there is likely to be increased wait times for completing such services due to substantial backlogs. If you have an urgent matter and need to travel immediately, please follow the guidance provided at following links to request an emergency appointment.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum