[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@greencardli58 haha :) süreç baya yıprattı önümüzdeki ayda sıramız gelmezse yavaştan soğucaz zaten soğuduktan sonrada unutur gideriz amerikayı
-
maalesef bu süreç birçoğumuzun sene başı heyecanını düşürdü. Sene başı farklı şeyler düşünürken şimdi sampling, oran&orantı, karakök ile kafa yoruyoruz :)
-
Şu merkez bankasına 10milyar-10milyar dolar sattırıp sattırıp doları düşüreceğine inanan bey gibi :), bende konsolosluk olsam son 2 ayda 10bin case 10 bin case bültenleri yükseltip bütün EU'ya vize veriridim...
https://www.youtube.com/watch?v=UDXHLfzMMYs
Videonun son 10 saniyesi; -Olmaz mı? -OLMAZ... :(
-
@asilcenk EU yu 10K 10K arttirsaniz olmaz mi?
OLMAZ biz AF yi arttiracagiz :)) -
İçimdeki his sanki bu ay 28 bin olacak gibi :))
-
@yekta Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
İçimdeki his sanki bu ay 28 bin olacak gibi :))
30 olsa olmazmı? Belki sonraki ay 38 olur böylece. Bende gelebilirim. Benide alın 🇺🇸🤟🏿😂
-
@asilcenk biz de 3 puanlık sistemde 1 puan alan takımlar gibiyiz. 3 (K) puan alamıyoruz :)
-
@yekta gelir ya içim rahat benim
-
valla inş ya . eğer numaram açıklansın green card kazandıgımdan daha çok sevincem o kesin :)) çok enteresan süreç
-
Benim case numaram da çok yüksek ama içimdeki his yüksek numaraların da current olacağı yönünde.Ayrica geçen yıl çekilişi kazandıktan birkaç ay sonra bir arkadaşım aradı beni .Arkadişimin eşi rüyasında benim ve ailemin ABD ye gittigimizi ve orada çalıştığımızı görmüş.Biz o süreçte kimseye soyememistik başvurduğumuzu.Tabi rüyayla amel edilmez ama hislerime de güveniyorum.Hakkimizda hayırlısı olur inşallah.İsteyen herkes gitsin diye ümit ediyor ve diliyorum.
-
2018’zedeler:)) 26K gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama her zaman geleceğini düşündüm. Gelirse herkese benden baklava:))
-
@yekta bu ay en az 5K olur diye düşünüyorum
-
@mustafacil girersek beraber gireriz bizde 26k
-
Insallah
-
Dua edelim :)
-
Bu ileti silindi! -
@mkilyar ya sen rahat ol senide alacağız yanımıza gideceğiz. bu ay 27 28 olur son ay 38 hop ordayız 😂
-
Insallah hepimiz gorusmeye girebiliriz bir mucize olur da.. KAc ready, kac issued var vs bunlari nereden takip ediyoruz arkadaslar? Readyler birike birike kalicakgorusmeye gitmeyenler olucak bu yil cok fazla umarim, ki oradan bizim case numaralari etkilenip artsin. Umutlarimdan biri de bu. Bu yuzden, AF ve Asia'dan aktarilacak vizelerin yanisira, bunlari da takip etmek istiyorum. Mesela 273XXlere kac reel id var. 5500 civari case number var ama bunlardan kaci reel.
-
@jade selam su adresten hepsini takip edebilirsin;
https://dvcharts.xarthisius.xyz -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum