DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
aaaaa değişmiş gerçekten :) @tanti @Takip @gözde @crazycells @likable yaa diğer arkadaşları çağırsanız yaa :)
-
Hala inanamıyorum bu bir rüya olsun...kötü bir rüya bizimkisi 😃🤔
-
@crazycells forumdaki hesabımızla ilgili soruları hangi başlıkta sorabiliyoruz bulamadım
-
Forum hakkında bölümü içinde bir başlık açabilirsin @gözde sanırıım orası daha uygun gibi
https://yesilkartforum.com/forum/category/1/forum-hakkında -
@tanti forumdaki hesabımı dondurmak ile ilgili bir şey soracaktım bunun için ayrıca bir başlık açmalımıyım bilemedim
-
@gözde DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti forumdaki hesabımı dondurmak ile ilgili bir şey soracaktım bunun için ayrıca bir başlık açmalımıyım bilemedim
ne oldu hayırdır kim kızdırdı seni
-
umarım sıkıntı yoktur @gözde
-
Sevgili @gözde @heleniki @tanti @likable @wwinter ve ismini hatirlayamadigim diger arkadaslar sahanesiniz :) Gercekten hem hepimizin duygularina tercuman olmussunuz hemde yuzumuzu gulumsettiniz. Hepinize kocaman sevgilerimi gonderiyorum. Belki hic birimize cikmadi ama yinede sizlerle yazismak cok keyifli. Tabi ki @crazycells ede bu ortami yarattigi icin tesekkurler.
-
@famel DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Sevgili @gözde @heleniki @tanti @likable @wwinter ve ismini hatirlayamadigim diger arkadaslar sahanesiniz :) Gercekten hem hepimizin duygularina tercuman olmussunuz hemde yuzumuzu gulumsettiniz. Hepinize kocaman sevgilerimi gonderiyorum. Belki hic birimize cikmadi ama yinede sizlerle yazismak cok keyifli. Tabi ki @crazycells ede bu ortami yarattigi icin tesekkurler
forumun bu alanını ıhaleyle satın alalım dıyoruz gırış cıkısları yonetım kurulu ıle belırleyecegız :) sıfrelı gırıs gırmek ısteyen ds260 ı doldurmasın :p
-
bu forum harbi enteresan . amerikaya gitsekde sanki devamlı buraya girecekmişiz gibi duruyor :))
-
@gözde gözdecan noldu? şurda iki gıybet yapıp kafa dağıtıyorduk. biri moralini mi bozdu? :(
-
@famel sevgi ve saygı bizden :) zaten kafamızı dağıtan hoş sohbetlerimiz olmasaydı ben bu kadar yazışmazdım :) yoksa beni bekleyen ev işleri,2,5 yaşında kendi minnak yaramazlığı dev olan dünya tatlısı bir kızım var benim :) kader arkadaşlarımızla yol birliği,umut birliği yapıyoruz arkadaşım :) ve yolumuz açık olsun...
-
-
Bitane arkadaş vardı green card çekiliş bug'unu bulmuştu. Gece geç saatte kimse yokken başvurup kazanacam diyordu . Kazandı mı o arkadaş ?
-
@yekta hayır kazanamadı
-
@heleniki Kesinlikle katiliyorum, çekilişi kaybetsek de neşemizi ve moralimizi kaybetmeyelim.
-
@yekta he he kazandı Green Card’la Nijerya’ya gitmeyi düşünüyormuş 😁
-
@likable :D
-

-
@gözde DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti @Takip @heleniki herhangi bir sıkıntı yada moralimi bozan biri olmadı sadece bir süre girmek istemiyorum profilimde açık olunca ister istemez kalktığımda ilk işim foruma girmek oluyor
ne güzel işte :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum