DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@heleniki aynen bende çok şaşkınım bu konuda
-
Bir de ne şahane numaralarla kazandılar parayla alamazsın 😂
-
@tanti hahahaha :) valla ilk aklıma sen gelmiştin :) ehh benim ettiğim duaya :)
-
@tanti ve anladığım kadarıyla bizler kadar ilgisi olmayan kişiler 2000 li numaralara acaba sıra gelir mi diye sormuştu kazanan biri :D
-
@tanti evet yani 5xxx vardı gözlerim belerdi :)
-
@gözde DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
@tanti ve anladığım kadarıyla bizler kadar ilgisi olmayan kişiler 2000 li numaralara acaba sıra gelir mi diye sormuştu kazanan biri :D
Aynen üzülürken gülmüştüm
-
@gözde heee kafamı duvara vuracaktım :)
-
babasına çıkıpta gitmesi için ikna etmeye çalışan vardı :) ahhh uleynnn dedim :)
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
babasına çıkıpta gitmesi için ikna etmeye çalışan vardı :) ahhh uleynnn dedim :)
Etmiş etmiş
-
@tanti @heleniki birde birini okudum forum da kesin sizde denk gelmişsinizdir. Eşi ve kendi müracaat etmiş baldızı ve eşi içinde yapmışlar müracaat .Onlara çıkmamış baldızına ve baldızının eşine aynı anda çıkmış .O arkadaşı görünce de halime şükür ettim dedim beterin beteri varmış :D
-
yanlız iyi gıybet yapiyorsunuz he :)))))
-
@yekta içimizi döküyoruz diyelim :D
-
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
yanlız iyi kıybet yapiyorsunuz he :)))))
@gözde yakacak bizi kendilerini hiç demiyorlar çifte şans girdiler bir de 😄 @gözde , @heleniki eniştelere de çıkmadı 😂
-
@tanti ne bana ne eşime ne kardeşime çıkmadı
-
@gözde DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
@tanti ne bana ne eşime ne kardeşime çıkmadı
O zaman baştan alıyorum 😂😂😂 imzanı kaldır bence evrene olumlu mesajlar vermeliyiz
-
@gözde hem geçen sene hemde bu sene çıkan arkadaşın şansına ne demeli ? (maşallah)
-
@Ufuk-Uysal onu hiç söylemiyorum bile :)))
-
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
yanlız iyi gıybet yapiyorsunuz he :)))))
Yekta kardeşim @likable reyisle geleceğiz yanına
-
@tanti evet ikna etmiş okudum. iyide yazan arkadaşın kendiside zaten kanada'daymış.şimdide annem geri gelebilirmi çocuk bakıyor diyor. allahım yaaa niye gidiyorsunuz o zaman?
-
@tanti haha aynen onlada konustuk buyrun tabikide :)))) (( sanki gitmiişim gibi )))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum