Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayvalik10 Bakin bu uslup guzel degil iste. Sanane insanlarin ne zaman kayit oldugundan. Isterse dun kayit olmustur. @crazycells Bu kisinin yazdigi not kismina bakip size gore herhangi bir sorun yok mu yani? Ne demek sivri insanlar. Yada insanlarin yeni olup olmamasina gore kendince kucuk dusurmeye calismak. Bu foruma gelip herkes ozgurce diledigini saygi cercevesinde belirtir. Kimsenin kabadayi kesilip, soyle yapin, boyle yapin, bunlar sivri insanlar, daha 3 ay once yeni gelmisler gibi konusmaya hakki yok.


  • @crazycells şimdi aynı hassasiyeti bu başlık altında iki sayfa ds260 asistanlığı yapılırken gösterseydiniz sorun yoktu. sorun bu yada diğer başlıkların amacına uygun kullanılıp kullanılmaması değil. zaten heryer de uyarı var entry taşıma var. ben çok fazla yazan bir üye değilim genel de okumayı tercih ediyorum. zaten cevabı verilmiş soruları tekrardan cevaplamaya gerek yok. ama haksızlığa gelemem kimse kusura bakmasın. dedim ya kimse aptal değil herkes yazılanı görüyor. üslupta bir sıkıntı görmüyorum. bazılarına hakettiği şekilde cevap verilmeli. kimsenin kimseyi savunmasına gerek yok bu arada, bilmem anlatabildim mi..


  • Biz de yerimizi alalım.. Herkes umarım istediğine kavuşur. Ben de kavuşurum umarım. İyi şanslar. 🙂


  • @bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    boş verin arkadaş takmayın her şey olacağına varıyor bir de her şeyin başı sağlık olduğunu bir kez daha hatırlatayım
    cuma akşamı şöyle bir hava alalım diye dışarı çıktık eşim bisiklette ben scooterda gaz pedalı takıldı bir düştüm ki tepetaklak soluğu acilde aldık neyse ki kafayı kurtardıkta sağ kolu kırmışız :(( tek kolla da idare ediliyormuş onu anladım bir de sıcakta alçı hiç çekilmiyor onu da anladım 🙂 benim suçum yok bunlar hep marsın suçu :)))) 6 ay koç burcunda olacakmış herkes kendine dikkat etsin

    Cok gecmis olsun

  • ⭐⭐⭐

    @bedirhan2160 çok teşekkür ederim


  • @Sympathique ben kesinlikle dediğiniz moddayım..greencard çıkmadığı sürece ds 260 formu dahil çıktıktan sonra işimize yarayacak hiçbir bilgiyi kafama kazımadım çünkü gidemediğim sürece gereksiz geldi ve yeteri kadar dolu olan kafamı bunlarla meşgul etmeme gerek yok..dediğiniz gibi hele bi çıksın önümüzde uzun bir süre var ve o yüzden geyiğe devam 🙂


  • japonya' ya mı gitsek, ne yapsak. Orada araba alıp satsak. B


  • @önder-çalışkan Tayland da olabilir. 2000li yillarin basinda bir arkadasim Tayland'da doner restauranti acmisti. 2-3 yil kadar devam ettirdi, sonra evlenmek icin geri dondu Turkiye'ye ve bir daha geriye gitmedi.

    Bu arada yine o bolgede Vietnam'da 2 yildir Ingilizce ogretmenligi yapan liseden bir arkadasim da var 🙂


  • Arkadaşlar, normal tarifeli uçuşlar ne zaman açılıyor acaba? Bir de turist vizesi olanlar için herhangi bir yasak var mı?
    Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim ✌

    Daha önce yazılmış olabilir ama GC çıkmayınca foruma bakamaz oldum bir sürü..


  • @Austintx, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar, normal tarifeli uçuşlar ne zaman açılıyor acaba? Bir de turist vizesi olanlar için herhangi bir yasak var mı?
    Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim ✌

    Daha önce yazılmış olabilir ama GC çıkmayınca foruma bakamaz oldum bir sürü..

    https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

    Şu siteye girerek her ülkenin yasaklarını görebilirsiniz.


  • @Arthur-Morgan yahu bn şu İngilizceyi bi türlü öğrenemicem galiba,hep bilmediğim kelimeler çıkıyo hiç bildiklerim çıkmıyo.üzerinede koyuyoruz ama... 😧 türkiye için ne diyo acaba??


  • Türkiye'de kısıtlama falan yok, herkes istediği gibi girebiliyor şu anda. En dandik ülkeler bile en azından covid19 negatif sertifikası istiyor, Türkiye'de o bile yok.

    Edit: Gelenlere test yapılıyormuş ama pozitif çıkanlara ne olacağına dair protokol yokmuş : http://m.airporthaber.com/havacilik-haberleri/turist-getirdigimiz-ucakta-bile-covidli-cikiyor.html

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mydream, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @crazycells Gerçekten gerekçeli karar gibi olmuş açıklamanız. Teşekkür ederim. Umarım ricamı yanlış anlamadınız. Sadece bir kişi banlandığında gerek banlanan kişilerin (kişi eğer forumda yeniyse kuralları bilmiyor olabilir. Bir çoğumuz benim gibi tembellik edip forum kurallarını okumadan paylaşımlara başlayabiliyoruz ve hatalar yapabiliyoruz. ) gerekse diğer yeni ve eski üyelerin nedenini bilmesi hem şeffaflık sağlar hem de hatırlatıcı olabilir. Bu nedenle açıklamalar herkes için faydalı olabilir. Eski üyelerin bile isteye ihlallerine gelecek olursak, sanırım ben daha katı bir tutum alırdım. 🙂 Bu kesinlikle bir öneri değil, bana uymayın 🙂

    Bir önceki mesajımda da yazdığım gibi, evet alanı, başlığı belli olan DS-260 formu gibi içeriği bağlamı belli olan konuların ilgili yerlerde sorulması forumun çöplüğe dönmesini engelleyecek tek seçenek. Bu konuda size katılıyorum.

    yok, problem degil 🙂 zaten forumdan temelli cikarilan arkadaslarin neden cikarildiklari belli oluyordur... Diger arkadaslar da gecici sureligine cikariliyor, bunun buyuk bir zarari yok kimseye 🙂 en fazla 30 gun yasaklamisizdir sanirim birilerini, sonra o arkadas kaldigi yerden devam edebiliyor foruma girmeye. Bu tur yasaklamalarin en buyuk nedeni forum duzeni oluyor... o halde bir ara genel problemlerin ve aciklamalarin oldugu "canned response" hazirlayacagim, boyle durumlarda onlardan birini kullanirim... 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nordlendingen, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @crazycells şimdi aynı hassasiyeti bu başlık altında iki sayfa ds260 asistanlığı yapılırken gösterseydiniz sorun yoktu. sorun bu yada diğer başlıkların amacına uygun kullanılıp kullanılmaması değil. zaten heryer de uyarı var entry taşıma var. ben çok fazla yazan bir üye değilim genel de okumayı tercih ediyorum. zaten cevabı verilmiş soruları tekrardan cevaplamaya gerek yok. ama haksızlığa gelemem kimse kusura bakmasın. dedim ya kimse aptal değil herkes yazılanı görüyor. üslupta bir sıkıntı görmüyorum. bazılarına hakettiği şekilde cevap verilmeli. kimsenin kimseyi savunmasına gerek yok bu arada, bilmem anlatabildim mi..

    O durumda sikayet etmeniz ya da fikrinizi dile getirmeniz gerekiyor. "Bekleme Odalari" benim cok fazla zaman gecirdigim yerler degil maalesef, foruma ayirabildigim kisitli zamani cogunlukla ana konularda soru cevaplayarak geciriyorum. O nedenle buradaki yazismalarin ne kadar rahatsiz edici oldugunu bu basligi kullananlar bilebilir, ben degil. Ki ardi ardina iki tane uyari gelmis konunun saptigi yonunde, ben de onlari gorunce fikrimi belirtip aciklama yaptim.

    Forumdaki herkes gonullu olarak katkida bulunuyor, bu hickimsenin maddi gelir sagladigi bir is degil, o nedenle herkesten beklenen baskalarinin zamanina saygi gosterip forumu bir duzen icerisinde kullanmasi, eger bir seylerin iyi yonde degismesini istiyorsaniz o durumda inisiyatif almaktan cekinmeyin 🙂


  • @crazycells sorun değil. bence de zamanınızı daha kayda değer, yardım bekleyenlerin olduğu başlıklarda kullanmanız mantıklı. burası adı üstünde bekleme odası. 😄 ve dediğim gibi hak eden cevabını alır zaten. herkesin vakti değerli ve kimse foruma mobbinge maruz kalmak için girmiyor. iyi çalışmalar. 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    çoooook sıcakkkkkkkkkkkkkkk


  • @Rhonster Burada bugun hissedilen sicaklik 105 F = 40.5 C

  • ⭐⭐⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Rhonster Burada bugun hissedilen sicaklik 105 F = 40.5 C

    burda dereceler 41 ölçtü ama hissedilen kim bilir kaçtı 😃


  • @MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Rhonster Burada bugun hissedilen sicaklik 105 F = 40.5 C

    Dün Aydın .
    Ölçülen 52 C
    Hissedilen; baygınlık
    46e6432a-29c8-4f1c-b9d7-a14c37bf8ec3-image.png

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster burada fena kaç derece hiç bilmiyorum cesaretim yok öğrenmeye😭😭😭


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum