Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @Arthur-Morgan yahu bn şu İngilizceyi bi türlü öğrenemicem galiba,hep bilmediğim kelimeler çıkıyo hiç bildiklerim çıkmıyo.üzerinede koyuyoruz ama... :anguished_face: türkiye için ne diyo acaba??

• Türkiye'de kısıtlama falan yok, herkes istediği gibi girebiliyor şu anda. En dandik ülkeler bile en azından covid19 negatif sertifikası istiyor, Türkiye'de o bile yok.

Edit: Gelenlere test yapılıyormuş ama pozitif çıkanlara ne olacağına dair protokol yokmuş : http://m.airporthaber.com/havacilik-haberleri/turist-getirdigimiz-ucakta-bile-covidli-cikiyor.html

• @mydream, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells Gerçekten gerekçeli karar gibi olmuş açıklamanız. Teşekkür ederim. Umarım ricamı yanlış anlamadınız. Sadece bir kişi banlandığında gerek banlanan kişilerin (kişi eğer forumda yeniyse kuralları bilmiyor olabilir. Bir çoğumuz benim gibi tembellik edip forum kurallarını okumadan paylaşımlara başlayabiliyoruz ve hatalar yapabiliyoruz. ) gerekse diğer yeni ve eski üyelerin nedenini bilmesi hem şeffaflık sağlar hem de hatırlatıcı olabilir. Bu nedenle açıklamalar herkes için faydalı olabilir. Eski üyelerin bile isteye ihlallerine gelecek olursak, sanırım ben daha katı bir tutum alırdım. :) Bu kesinlikle bir öneri değil, bana uymayın :)

Bir önceki mesajımda da yazdığım gibi, evet alanı, başlığı belli olan DS-260 formu gibi içeriği bağlamı belli olan konuların ilgili yerlerde sorulması forumun çöplüğe dönmesini engelleyecek tek seçenek. Bu konuda size katılıyorum.

yok, problem degil :) zaten forumdan temelli cikarilan arkadaslarin neden cikarildiklari belli oluyordur... Diger arkadaslar da gecici sureligine cikariliyor, bunun buyuk bir zarari yok kimseye :) en fazla 30 gun yasaklamisizdir sanirim birilerini, sonra o arkadas kaldigi yerden devam edebiliyor foruma girmeye. Bu tur yasaklamalarin en buyuk nedeni forum duzeni oluyor... o halde bir ara genel problemlerin ve aciklamalarin oldugu "canned response" hazirlayacagim, boyle durumlarda onlardan birini kullanirim... :thumbs_up:

• @nordlendingen, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells şimdi aynı hassasiyeti bu başlık altında iki sayfa ds260 asistanlığı yapılırken gösterseydiniz sorun yoktu. sorun bu yada diğer başlıkların amacına uygun kullanılıp kullanılmaması değil. zaten heryer de uyarı var entry taşıma var. ben çok fazla yazan bir üye değilim genel de okumayı tercih ediyorum. zaten cevabı verilmiş soruları tekrardan cevaplamaya gerek yok. ama haksızlığa gelemem kimse kusura bakmasın. dedim ya kimse aptal değil herkes yazılanı görüyor. üslupta bir sıkıntı görmüyorum. bazılarına hakettiği şekilde cevap verilmeli. kimsenin kimseyi savunmasına gerek yok bu arada, bilmem anlatabildim mi..

O durumda sikayet etmeniz ya da fikrinizi dile getirmeniz gerekiyor. "Bekleme Odalari" benim cok fazla zaman gecirdigim yerler degil maalesef, foruma ayirabildigim kisitli zamani cogunlukla ana konularda soru cevaplayarak geciriyorum. O nedenle buradaki yazismalarin ne kadar rahatsiz edici oldugunu bu basligi kullananlar bilebilir, ben degil. Ki ardi ardina iki tane uyari gelmis konunun saptigi yonunde, ben de onlari gorunce fikrimi belirtip aciklama yaptim.

Forumdaki herkes gonullu olarak katkida bulunuyor, bu hickimsenin maddi gelir sagladigi bir is degil, o nedenle herkesten beklenen baskalarinin zamanina saygi gosterip forumu bir duzen icerisinde kullanmasi, eger bir seylerin iyi yonde degismesini istiyorsaniz o durumda inisiyatif almaktan cekinmeyin :)

• @crazycells sorun değil. bence de zamanınızı daha kayda değer, yardım bekleyenlerin olduğu başlıklarda kullanmanız mantıklı. burası adı üstünde bekleme odası. 😄 ve dediğim gibi hak eden cevabını alır zaten. herkesin vakti değerli ve kimse foruma mobbinge maruz kalmak için girmiyor. iyi çalışmalar. 🙂

• çoooook sıcakkkkkkkkkkkkkkk

• @Rhonster Burada bugun hissedilen sicaklik 105 F = 40.5 C

• @MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster Burada bugun hissedilen sicaklik 105 F = 40.5 C

burda dereceler 41 ölçtü ama hissedilen kim bilir kaçtı :D

• @MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster Burada bugun hissedilen sicaklik 105 F = 40.5 C

Dün Aydın .
    Ölçülen 52 C
    Hissedilen; baygınlık
    46e6432a-29c8-4f1c-b9d7-a14c37bf8ec3-image.png

• ⭐⭐⭐

@Rhonster burada fena kaç derece hiç bilmiyorum cesaretim yok öğrenmeye😭😭😭

• an itibari ile diyete başladım bakalım kaç gün sürecek :D 1. günü bitirdim kazasız kaçamaksız :D

• @mahmutenis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Arthur-Morgan yahu bn şu İngilizceyi bi türlü öğrenemicem galiba,hep bilmediğim kelimeler çıkıyo hiç bildiklerim çıkmıyo.üzerinede koyuyoruz ama... :anguished_face: türkiye için ne diyo acaba??

Hey dostum o case number seni bir süre sonra şakır şakır konuşturur 😂 Tebrikler :)

• @Rhonster neleri yemiyorsun ?

• @Masda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster neleri yemiyorsun ?

şöyle diyeyim sabah kahvaltılık gevrek sade yiyorum öğlen sonu ne yemek cıkarsa evde zaten ekmek yiyemiyorum ekmeksiz 1 tabak yemek akşama da salata aralarda meyve yiyorum 1 tane okadar :D dur bakalım nereye kadar dayanacam :D

• @Rhonster karatay diyeti mi ? gluten free ?

• @Masda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster karatay diyeti mi ? gluten free ?

yok be kendi diyetim hayatta yapmam o "muhteşem" doktorun diyetini ayrıca herhangi birşeye de kısıtlama yapmıyorum şuan sadece bu yazdığım gibi beslenecem 1 ay

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Masda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster karatay diyeti mi ? gluten free ?

yok be kendi diyetim hayatta yapmam o "muhteşem" doktorun diyetini ayrıca herhangi birşeye de kısıtlama yapmıyorum şuan sadece bu yazdığım gibi beslenecem 1 ay

Başarılar :)

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Masda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster neleri yemiyorsun ?

şöyle diyeyim sabah kahvaltılık gevrek sade yiyorum öğlen sonu ne yemek cıkarsa evde zaten ekmek yiyemiyorum ekmeksiz 1 tabak yemek akşama da salata aralarda meyve yiyorum 1 tane okadar :D dur bakalım nereye kadar dayanacam :D

Bu şekilde ne sağlıklı zayıflarsınız nede uzun süre diyette kalabilirsiniz.
    Sabah kahvaltısında sadece gevrek yemek sizin bir kaç saat sonra acıkmanıza yol açar.
    Günde sadece 2 öğün yemek yerseniz ve akşam ile ilk öğün arasına 16 saat koyarsanız uzun vadede ve sağlıklı olarak kilo verirsiniz.(bol tatlı,bol meyve olmayacak)
    Eğer ilk öğünde kahvaltı yapacaksanız kesinlikle protein ağırlıklı olmalı. Mutlaka yumurta,peynir bulunmalı.pastırma ,sucuk varsa daha sağlam olur.Tam buğday ununda yada en az 24 saat dinlendirilmiş ekşi mayadan yapılmış ekmek yiyebilirsiniz.
    Akşam yemeği saati 19:00 geçmeyin.
    Akşam yemeği ile Sabah (yada ilk yemek) saati arasında en az 16 saat boyunca ağzınıza sudan başka bir şey atıştırmayın.OTOFAJİ ile ilgili video linkide aşağıdadır.
    Eğe akşam 19:00 da yemek yedinizse ertesi gün ilk yemek( yada kahvaltı) saat 13:00 te olacak.

ÖTOFOJI

• @kartalveat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

klı olarak kilo verirsiniz.(bol

tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bir kaç basit hata içeriyor tarifiniz en önemlisi de saat 19:00 u geçirmeyin kısmı bu saat tamamen kişiye göre değişen bir saat örnek vereyim öğlen kalkıp gece ayakta kalan birinin bu dediğinizi yapması imkansız 2. si öğünler arası bu kadar uzun süre koyupta kendimi bu derecede yoramam bende tezimi bu konu üzerine yazdım kendi görüşüm zayıflamak için yapılabilecek o kadar şey arasında son tercihlerden biri . 3. sü sağlıksız bir diyette değilim yazdıklarım ana öğünler kendimi eksiklerle destekliyorum.

• bu arada yapacağım diyet hayat felsefem olmayacak :D sadece bir kaç aylık bir diyet sonra ver yansın yine yemek :D

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k