Ehliyet Gönderim Durumu
-
Herkese selamlar, New York eyaletinden ehliyet aldım. Ehliyetim gönderilecek ancak adresim de değişiklik oldu. Şuanda Massachusetts’teyim. USPS’den adres değişikliğiyle ilgili durumu gerçekleştirdim. Normalde bu bağlamda adıma ait tüm postaların yeni adresime yönlendirilmesi gerekiyor diye biliyorum. Sonuçta doğrudan hükümet tarafından gönderilen bir belge ve ülkenin kendi posta kanalı. Bu konudaki düşüncem doğrumudur yoksa ekstra özellikle DMV’ye mail atmalımıyım? Teşekkür ederim.
-
-
@mrblackwater, içinde söyledi: Ehliyet Gönderim Durumu
Herkese selamlar, New York eyaletinden ehliyet aldım. Ehliyetim gönderilecek ancak adresim de değişiklik oldu. Şuanda Massachusetts’teyim. USPS’den adres değişikliğiyle ilgili durumu gerçekleştirdim. Normalde bu bağlamda adıma ait tüm postaların yeni adresime yönlendirilmesi gerekiyor diye biliyorum. Sonuçta doğrudan hükümet tarafından gönderilen bir belge ve ülkenin kendi posta kanalı. Bu konudaki düşüncem doğrumudur yoksa ekstra özellikle DMV’ye mail atmalımıyım? Teşekkür ederim.
Yeterli olmali. USPS, forwarding label'i basacaktir.
Ayrica yeni adres de eyalet disi oldugundan DMV bu islemi yapmak istemeyebilir.
-
@crazycells Bende aynisini yazacaktim. Eyalet disina ehliyeti gondermeyebilirler. NY ehliyeti ile NY eyaletinde adresiniz olmasi beklenir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum