Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)

  • ⭐⭐

    Ben de federal worker lar icin olan front liner odemesini bekliyorum. Corona nin basindan calistik. Calistigimiz her saat basi $13 odeme ongoruluyor ama house dan gecen tasari senato da takiliyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @goodluck bence de "HEROES" mukafatlandirilmali 🙂 cogu kisi istemeden de olsa ise gidip geldi ve bu arkadaslar (ve sizin 🙂 ) sayesinde temel gunluk hayat cok aksamadi... umarim bu kisim es gecilmez sonraki yardim paketinde...


  • @goodluck mesleginiz?

  • ⭐⭐

    @MySea

    Usps de SSA(sales service associate) clerk olarak calisiyorum


  • @goodluck Isinizde kolay gelsin. Postal service calisanlari hep ayri bir statude degerlendirilirler. Umarim ek odeme yaparlar..

  • ⭐⭐

    Cumhuriyetcilerin post office sevmedigi bir gercek. Ama front liner odemesi cikarsa kacislari yok post office i ayiramazlar diye dusunuyorum

  • ⭐⭐⭐⭐

    1. IRS ödemesi için zaman çizelgesi doğrulandı mı?

    İşte bugün ikinci bir teşvik ödemeleri dalgasındaki durum, ancak durum her geçen gün değişiyor.

    Clifford Colby headshot
    Clifford Colby
    21 Haziran 2020 07:56

    Beyaz Saray ve kongre liderleri önümüzdeki haftalarda ikinci bir teşvik paketi üzerinde çalışmaya başlayabilirler.

    Temsilciler Meclisi geçti önerisini bir için ikinci uyaran kontrolü ABD aileler için uyarıcı para ikinci turda en fazla 6.000 $ taze para sözünü getiren Mayıs ayında. Ancak Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConnell'e göre, ev faturası "temelde hiçbir yere gitmiyor. Senatoyu geçemezdi. Başkan tarafından imzalanamazdı" dedi 19 Haziran Kentucky, Ashland'daki King'in Kızları Tıp Merkezinde .
    McConnell, Kongre başka bir kurtarma paketini geçerse, "Senato'da ortaya çıkacak, ofisimden başlayarak yazılacak, Temmuz ayında yapılacak" dedi.
    .
    Başkan Donald Trump ayrıca geçen hafta ikinci bir teşvik paketinin geleceği hakkında konuşarak, 2020'de başka bir ekonomik ödeme kontrolünü de içerecek olan yakında Washington'dan "dramatik" bir şey çıkabileceğini söyledi.

    "Ben çok iyi, çok dramatik olacak bir şey üzerinde çalışıyoruz düşünüyorum" dedi Amerikalılar başka uyaran bu yaz kontrol beklemeliyim olmadığı konusunda bir gazetecinin sorusuna yanıt. "Bence 4. Aşamaya bakıyoruz. Aşama 1, 2 ve 3 genel olarak insanlar için harikaydı." Bu aşamalardan sadece biri bireyler ve aileler için uyaran kontrolleri içeriyordu .

    Bazıları için başka uyarı paketi lehinde durum büyüyen geçerli: ABD ekonomisi bölücüye devam ve Çalışma Bölümünden numaraları geçen hafta ortaya koydu 1,5 milyon kişi bir hafta önce işsizlik ödeneği için başvuran 1 milyondan fazla işsiz Amerikalı ilk kez işsizlik başvurusunda bulundu.

    Önemli sorular cevapsız kalmaktadır. Uyarıcı kontrol zaman çizelgesinde başka neler var? Uyarıcı kontrol teklifi tamamen başarısız olabilir mi? Ve 4.000 dolarlık seyahat kredisinden bahsediyor musunuz? Bugün bildiklerimiz ve elinize ikinci bir kontrol turu almak için neler gerektiğini okuyun. İşte şimdiye kadar duyduğumuz farklı hükümet önerileri .

    McConnell 19 Haziran'da yaptığı açıklamada , "Ekonominin nasıl geri döndüğüne bir bakmamız gerekiyor [son] ve son bir kurtarma paketi yapıp yapmayacağımıza karar vermeliyiz." Diyerek şöyle devam etti: "Ve bu kararı Temmuz ayında alacağımızı tahmin ettim ve bugün de söylemeye devam edeceğim." Dedi

    Senato Çoğunluk Lideri, ikinci yardım paketinin sonuncusu olabileceğini söyledi.

    Senato zaman çizelgesi planlanmış bir iki haftalık oyuk, içerir ikinci mali teklifin üzerinde çalışmaya başlamak için CBS Haber bildirildi Temmuz 17. Beyaz Saray yetkilileri de yürütme, temmuz boyunca kendi önerisi üzerinde çalışacak tahmin 3 Temmuz dan Wall Street Journal Haziran ayının başlarında bildirdi.

    CNBC , Beyaz Saray ve Cumhuriyetçi liderlerin yeni bir teşvik teklifinin ayrıntılarını müzakere etmeye başlamadan önce, ilk teşvik kontrollerine ve işletmeler için diğer yardımlara ne kadar para harcandığını değerlendirmek istediklerini bildirdi .

    George Floyd, Breonna Taylor ve Ahmaud Arbery'nin ölümü karşısında dünyayı süpüren protestoların bir parçası olarak polis reformu çağrısının hükümetin gündemini etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor.

    Senato, Meclis ve Beyaz Saray müzakerecileri müzakerelere başladığında, aylık 600 dolarlık ek işsizlik ödeneklerinin 31 Temmuz'u sona ereceği için hızlı bir şekilde anlaşmaya varacaklar.

    Hala ikinci bir uyaran kontrolüne ihtiyacımız var mı? İşsizlik tartışması ısınıyor
    İkinci bir uyaran kontrolü gerekli mi? Bu soru bu tartışmanın merkezinde.

    Geri Nisan ayında, Ankete katılanların% 82 bir sözü 1.200 $ bir kerelik ödeme krizinin sonuna kadar bir aylık ödeme tercih yeterli olmaz. Mayıs ayında alınan 6.000'den fazla Amerikalı anketi, % 30'unun teşvik faturalarını hanehalkı faturaları üzerinde harcadığını ve bu da pandeminin etkilerinin finansal bir zarar gördüğünü gösterdi .

    Senato Bankacılık Komitesi önünde yaptığı açıklamada , "Bu doğrudan destek sadece ihtiyaç duyulan ailelere ve işletmelere yardım etmekle kalmayıp, aynı zamanda ekonomimize kalıcı zararları sınırlamada da kritik bir fark yaratabilir," dedi

    Evet" tarafında, Hazine Bakanı Steven Mnuchin bu ay Senato ifadesinde ABD ekonomisinin daha fazla yardıma ihtiyacı olabileceğini söyledi. "Bence ekonomiyi canlandırmak için daha fazla doğrudan para kazanmak isteyip istemediğimize ciddi bir şekilde bakacağız" dedi. "Tüm bunlar insanları tekrar işe almakla ilgili olacak."

    ABD ekonomisinin ikinci bir artışa gerek kalmadan toparlandığına dair işaretler arayanlar için ABD işsizlik oranı iyileşiyor (PDF) ya da en azından daha az korkunç hale geliyor. 13 Haziran haftası için yeni işsizlik başvuruları hafifçe 58.000 ila 1.5 milyon azaldı , İşçi Bakanlığı (PDF), daha fazla işletme misafirperverlik, hizmet ve inşaat işçilerini yeniden açıp yeniden istihdam ettiklerini bildirdi .

    5 Haziran'da Çalışma İstatistikleri Bürosu (PDF), Mayıs ayında ABD işsizlik oranının% 1,4 oranında düşerek% 13,3'e gerilediğini bildirdi . İşgücü raporunun ardından, Washington'daki bazı kişiler ABD ekonomisinin daha fazla hükümet yardımı olmadan doğru yönde ilerleyip ilerlemediğini sordu.

    Bir Beyaz Saray danışmanı Stephen Moore, Washington Post'ta alıntılandığı gibi , iş rakamları ve ikinci bir uyaran paketi hakkında, "Faz 4'ün yelkenlerinden rüzgarı çok fazla alıyor" dedi . "Şimdi buna ihtiyacımız yok. Büyük bir harcama faturasına sahip olmak için hiçbir neden yok. Acil kriz duygusu rapor tarafından çok fazla dağılıyor."

    Washington'daki diğer kişiler bir aylık işsizlik rakamlarına çok fazla okumaya karşı uyarıyorlar. Bir OECD'den yeni rapor bu ay COVID-19 "yaklaşık bir yüzyıl en ağır ekonomik durgunluk tetikledi." Diyor

    Eski Beyaz Saray ekonomi danışmanı Robert J. Shapiro , Mayıs ayında işsizlik oranının% 5,7 ila% 19 arttığını gösteren diğer rakamlara işaret ederek , "Şüpheci olmak için iyi bir neden var ." Mayıs ayı gerçek işsiz sayıları ne olursa olsun, ABD ekonomisi Şubat ayında resesyona girdi ve Haziran 2009'da başlayan ekonomik genişlemeye son verdi , Ulusal Ekonomik Araştırma Bürosu bu ay bildirdi .

    OECD raporuna göre, Mayıs ayındaki işsizlik oranının düşmesine rağmen, ABD hala işsiz iş arayanların en yüksek oranlarından birine sahip .

    ABD ekonomisinin koronavirüs enfeksiyonlarındaki ani artışa nasıl tepki vereceği bilinmemektedir ve ABD vakaları bazı eyaletlerde yeniden açılırken yükselmektedir .

    İkinci bir teşvik kontrolünün ne kadar para getirebileceği
    Bireylerin ve ailelerin ne kadar para alabileceğini belirlemek için çok erken. İlk olarak, kurtarma paketinin boyutuna bir bütün olarak bağlıdır. Beyaz Saray ticaret danışmanı Peter Navarro'ya göre, bu rakam şimdiden şiddetli bir tartışma başlattı, Meclis 3 trilyon dolar teklif etti , Senato çoğunluk lideri 1 trilyon dolarlık bir kap arıyor ve Başkan Donald Trump Haziran ayında en az 2 trilyon dolar önerdi .

    Daha sonra paketin ne kadarının bireyler ve aileler için tahsis edileceğine bağlıdır. Mart ayında kabul edilen CARES Yasası'nın küçük işletmeler için para ve işsizlik ödeneklerini de (31 Temmuz tarihinde sona erecek) içerdiğini unutmayın. Referans olarak, ilk teşvik kontrolü, müştereken vergi başvurusunda bulunan çiftler için 1.200 dolara kadar toplam 2.400 dolar verdi . 17 yaşın altındaki bakmakla yükümlü olunanların sayısı 500 dolardır.

    Vergi için nasıl başvurduğunuza bağlı olarak, ilk çek için kimlerin uygun olduğunu gösteren bir anlık görüntü:

    Düzeltilmiş brüt geliri 99.000 ABD dolarından az olan bekar ABD'de ikamet edenler
    Bir hanehalkı reisi ve 146.500 doların altında kazanç
    Çocuksuz birlikte başvuran ve 198.000 $ 'dan az kazanan çiftler
    Vatandaş olmayan (yerleşik olmayan yabancılar olarak adlandırılan) yerleşik olmayan kişiler ve şu anda hapsedilmiş olan kişiler ilk teşvik kontrolü için hak kazanamamıştır.


  • Geliyor paralar hissediyorum 😃


  • ikinci kez olacagi trump tarafindan aciklandi. bir iki hafta icinde detaylarini aciklayacakmis, ayrica rakam olarak birincisinden daha cok olacagini soylemis.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @murattoirimazu reporter "stimulus check" diye soruyor, fakat Trump "stimulus package" diye cevap veriyor, bilginize. Bunu, gordugum kadariyla, artik kisisel check olmayacak diye yorumluyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @crazycells videoda paket olarak bahsediyor. Ancak diğer gruplarla birlikte tek paket olarak da bu ödemeleri tek sefer dede yapabilir . combo paket gibi. Temmuz bası durum belirginleşir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redsat2000, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)

    @crazycells videoda paket olarak bahsediyor. Ancak diğer gruplarla birlikte tek paket olarak da bu ödemeleri tek sefer dede yapabilir . combo paket gibi. Temmuz bası durum belirginleşir.

    Dogrudur sayin @redsat2000 , ama ben su sekilde dusunuyorum... Eger herkese check gonderecek olsa, Trump bunun reklamini sagda solda secim yatirimina donusturmez miydi? Bence kesinlikle yapardi 🙂 su an oyle bir sey yapmadigi icin, ayri check gelmeme ihtimalini daha fazla goruyorum... Tabii ilerde ekonomik veya pandemi durumu kotulesirse, belki o zaman konu tekrar ciddiye alinir.


  • Eger kisilere ozel ikinci bir check gonderirlerse, Trump'a secimlerde bu biraz avantaj saglayabilir. Belkide pakette boyle bir check de vardir. Beklentiler bu yonde 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @crazycells @MySea şuan unemployment fee ödemelerini Trump durduruyor. Yeni bir çıkış yoluyla insanların işine dönmesi için teşvik paketlerini devreye sokacak. Eğer 2. Çek dalgası olmazsa bu seçim ve ekonomi çarkının dönmesi açısından sıkıntı olur. Kaos ortamı yaratabilir.


  • @redsat2000 Bence unemployment covid-19 odemelerini durdurmasi mantikli. Bircok kisi, haftalik evde hicbirsey yapmadan para geliyor diye ise geri donmek veya yeni bir is aramak istemiyor.


  • @MySea dediğiniz çok doğru. eşim işsizken daha fazla ödeme alıyodu. şimdi işe döndü hem çalışıyo hem daha az kazanıyo. ama öte taraftan ben hala işsizim ve kendi alanımda iş bulmam zo görünüyo bir süre daha. bir dengesi olması lazım. ben ek desteği uzatıp işe dönene de bir destek sağlanması gerektiğini düşümüyorum. mesela +300 unemployement +300 işe dönene gibi bir orta yol bulunabilir. bu haliyle uzatılması pek makul değil.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bernie Sanders sosyal medyada surekli dikkati buna cekiyor... Dediginde de haklilik payi var... eger bu kadar para bile insanlara kazandiklarindan fazla geldigi icin is bulmalarini engelliyorsa yapilmasi gereken bu ekstra 600 dolarlari kaldirmak degil, insanlarin asgari calisma kosulunda bile rahat yasayabilecegi kadar para kazanmalarini saglamak olmali...

    Daha once 4. yardim paketi basligi icin arastirma yaparken gormustum, su an issizlik maasi alan kisilerin ~ %60'i normalde kazandigindan fazla para aliyormus...


  • İşsizlik maaşı temmuz sonuna kadar geçerli değil mi şimdi, kaldırılıyor mu ? 😞


  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nicely, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)

    İşsizlik maaşı temmuz sonuna kadar geçerli değil mi şimdi, kaldırılıyor mu ? 😞

    Issizlik maasi kaldirilmiyor, sadece ekstra verilen 600 dolar Temmuz sonuna kadar verilecek. Yasa bu sekilde hazirlanmisti.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum