once bosanip sonra tekrar evlenemezsiniz. Basvuru tarihi ve saati gorunuyor olacak, onemli olan o andaki medeni durumunuz sonrasi degil.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir?
-
-
-
-
SONUCLARI KONTROL EDERKEN ASAGIDAKI EKRANA BENZER HATA ALIYORSANIZ
.
-
confirmation number'daki karakterler yanlis girilmis olabilir --> conformation number'inizi copy-paste yapin veya sifir ve O harfi gibi karisabilecek karakterlere dikkat edin
-
kuraya kayit sirasinda adiniz ve soyadiniz birbirinin yerine girilmis olabilir --> kayit oldugunuz sirada sakladiginiz onay sayfasinda "Entrant Name: SOYADI, ADI" seklinde yazar. Ona gore "SOYADI" yerinde ne yaziyorsa kontrol sayfasina onu girin
-
dogum yiliniz kayit sirasinda yanlis girilmis olabilir --> kayit oldugunuz sirada sakladiginiz onay sayfasinda ne goruyorsaniz onu girin
-
Confirmation numaranizi unuttuysaniz --> Yukaridaki kontrol sayfasinda, 1 numarali kisim altindaki "Forgot Confirmation Number" linkini takip edin
Herseyden eminseniz ve yine de hata aliyorsaniz, birkac gun sonra ve bir hafta sonra tekrar kontrol edin.
-
-
Sonuc ekraninizda, @crazycells 'in paylastigi, asagidakine benzer bir sayfa ile karsilasirsaniz,
TEBRIKLER !
Yeni Hayatinizin Mutluluklar Getirmesini DIlerim !Simdi sizi soyle alalim: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
DV-2019 icin 18 Ekim 2017'den once yapilan cekilis kayitlarinin neden iptal edildigine dair resmi aciklama icin tiklayiniz.
-
@sharm merhaba. "Eylul sonu Ekim basi sulari sonuclari tekrar kontrol etmeniz onerilir." demişsiniz. Yani bu durumda şu an kazanmamış gözükenler için hala bir umut var mı? Gitmeyen yada gidemeyenler elendikten sonra tekrar seçim mi yapılıyor?
-
@leonardo DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
@sharm merhaba. "Eylul sonu Ekim basi sulari sonuclari tekrar kontrol etmeniz onerilir." demişsiniz. Yani bu durumda şu an kazanmamış gözükenler için hala bir umut var mı? Gitmeyen yada gidemeyenler elendikten sonra tekrar seçim mi yapılıyor?
hayir oyle bir durum yok, sadece onlem amacli bu tavsiye. Sonucunuzu dogru girdiginize emin olun anlaminda bir uyari bu

-
2015 dv de önce siteye girdiğmde has not been selected yazıyordu 4 saat bakdığımda ise kazandığımı öğrenmişdim
-
Kimseye bos umit asilamak istemem ancak asagidaki yazismalara gozatinca, olasi bir DV2019 ek kazanan belirlenmesi durumu icin hazirlikli olunmasini oneririm; yesilkartforum.com 'un kendisini veya sosyal medya hesaplarini takip ederseniz en azindan gelismelerden haberdar olursunuz..
Mesaj linki:
Mesaj linki:
-
yoo dostum yoo aynı sene 2. şoku kaldıramam. Artık yemezler.
-
ilk başvurumda çıktı ilginç hiç umudum yoktu sonuç günün bile unutmuştum.
-
@sharm Bu şekilde bir cevap geldiyse mutlaka ek seçim gündemde. Yoksa neden böyle birşeyden bahsetsinler ki. Şaşırdım açıkçası
-
@sharm ortalik karisacak sayin @Sharm

bunun sadece bir ihtimal oldugunu tum uyelerimize vurgulayalim. Hickimsenin umutlanip, daha fazla kisinin kesinlikle aciklanacagi beklentisi icine girmesini istemeyiz. Surekli foruma girmeyecek arkadaslar, sayin @Sharm'in da dedigi gibi sosyal medya hesaplarimizi takipte kalabilir. Boyle bir durum soz konusu olursa zaten her taraftan duyuru yapariz.
Madem boyle bir olasiliktan soz ediyoruz, DV2017'de ne olmustu onu hatirlatalim... Cekilis sonuclari aciklandiktan 4 ay sonra Eylul'un ilk yarisinda bazi kisiler [email protected] adresinden "Important Notice About DV-2017" adli bir email almislardi. Bu email'de daha fazla kisinin DV2017 icin secildigi ve resmi siteyi kontrol etmeleri gerektigi yaziyordu. Asagida forum uyelerimizden birine gonderilen emaili gorebilirsiniz:

Daha sonradan anlasildi ki, sadece bu yapilan ek aciklamada secilen talihlilere email gonderilmis. O nedenle bu yil da boyle bir durum soz konusu oldugunda zaten secilen kisiler email ile haberdar edilecektir. Ama foruma yeni secilmis kisiler gelirse yine de basvuru sirasinda verilen email adresine erisimi artik olmayan arkadaslar icin bunun duyurusunu yapariz, herkes son durumunu kontrol eder.
-
@freeworld DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
@sharm Bu şekilde bir cevap geldiyse mutlaka ek seçim gündemde. Yoksa neden böyle birşeyden bahsetsinler ki. Şaşırdım açıkçası
Boyle acikca bahsetmelerine ben de sasirdigimi itiraf etmeliyim. DV2018 vize bultenlerindeki rakamlar ortadayken (onceki yillara gore cok yavas ilerliyor) ve "kazandiniz" denilen insanlar sabir tasina donmusken, DV2019 icin simdiden boyle bir yorum yapilmasi cok ilginc. Belki de konuyu sosyal medyada gundemde tutmaya yonelik bir yontemdir..
-
@crazycells
Haklisin, oldukca dusuk ve guvenilemeyecek bir ihtimal, sadece haberdar olalim istedim. Elciye zeval olmaz
-
ek çekiliş yapılmasın 2018 e vize kalmazsa oraya aktarılsın desem döverler mi 2019lular beni :))))))))
-
@yekta sen cansın birşey olmaz. Ama sen zaten gidersin kardeşim

-
@yekta DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
ek çekiliş yapılmasın 2018 e vize kalmazsa oraya aktarılsın desem döverler mi 2019lular beni :))))))))
@yekta ben şansımı veriyorum sana

Benzer Başlıklar
128
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k