Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @MySea, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @mkonca Henuz kesin birsey yok. Ama bir soylentidir dolasiyor son zamanlarda.

    sizce lottery es gecilir mi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • Önümüzdeki hafta sonu bu stresten kurtulacağız artık😊Son haftaya girdik.


  • @Semihmete Geminin mutfağında ölmeyi bekleyen ıstakozlar için Titanik’in batması bir mucizeydi.Kiminin felaketi kiminin mucizesi olabilir hepimiz aynı gemideyiz herkes çook iyi olacak bu işin sonu selamet


  • @crazycells iyide gönderdiğiniz linki inceliyorum,sadece kazanan talihli için açıklama yapılmış, ben değil eşim kazandı,o sayfadan girip eşime ait olanı doldurdum,sıra bana geldi,sonda benden de case number istiyor,soru basit aslında ,bana ait bilgilerin sonunda istenen case number kısmına eşime ait case number mı girilecek ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sameterim, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells iyide gönderdiğiniz linki inceliyorum,sadece kazanan talihli için açıklama yapılmış, ben değil eşim kazandı,o sayfadan girip eşime ait olanı doldurdum,sıra bana geldi,sonda benden de case number istiyor,soru basit aslında ,bana ait bilgilerin sonunda istenen case number kısmına eşime ait case number mı girilecek ?

    sorunuzu yanlis baslikta soruyorsunuz. Eger DV2020 talihlisi degilseniz bu basligi kullanmayin.


  • Merhaba,

    En son evrakları göndermemin ardından evrakların alındığıyla ilgili bir mail gelmişti ardından herhangi bir gelen eposta yok, CN yüksek olduğu için de içimdeki umut çok yüksek değil üzerinde bir de salgın dolayısı ile işlem yapılamaması durumu gelince iyi ce düştü diyebilirmiyiz şansım? KCC'ye durum ile ilgil ibir mail atmam gerekir mi durum hakkında bilgi alabilmek adına? Teşekkürler.


  • @snowflake isterseniz atin ama biz aradık bekleyin diyorlar büyük bir ihtimalle sizede aynı cevabı verirler


  • Geçen gün aradım aynı cevabı aldım, eğer ki kendinizi bu konuda rahatsız hissediyorsanız veya evrakların ulaşmadığını düşünüyorsanız bir kere daha evrakları gönderebilirsiniz dediler ...


  • Evrakların alındığı ile ilgili bir eposta gelmişti göndermemin üzerinden bir süre gçetikten sonra, bu durumda artık tekrar göndermeme gerek olmadığını düşünüyorum. Fakat bilmediğim bir durumdan ötürü, sürecin uzamasına evraklarımın işleme alınmamasına (alındığına dair eposta geldiği halde) neden olabilecek bir durum olabilir mi acaba? Bir de şimdi 2021 talihlileri açıklandı, sanıyorum eylül sonuna kadar bizim şansımız, bu tarihe kadar 2020 talihlilerine sıra gelme ihtimali var mı? Daha önceki bir paylaşımda tüm 2020 talihlilerinin Current olduğula ilgili paylaşım yapılmıştı.


  • "ABD'nin bu kadar adaletsiz ve vicdansız olabileceğini düşünmemiştim" demem umarim ilerleyen günlerde...


  • @snowflake Aldığınız mail otomatik mail sanıyorum . Evrakların işlendiğine dair gelen onay maili değil . Evrak onay mailinden sonraki süreçte görüşme tarihi beklemeye geçiyorsunuz yani öncelikli beklentimiz evrak onay maillerimizi alabilmek . 30 eylül tarihine kadar vizeniz basılmamışsa şansınızı kaybediyorsunuz . Şu an hepimiz merakla süreç nasıl gidecek beklemedeyiz en büyük beklentimiz en yakın süreçte konsoloslukların açılması sonrasını birlikte göreceğiz...


  • @Gencovaista Aynen, şimdi kontrol ettim başlığında "2020EU00047XXX Document Confirmation" yazıyor, otomatik gelen mail, evrakların alındığıyla ilgili sanırım fakat işlendiğiyle ilgili maalesef bir mail gelmedi henüz. 2019 Aralık ayında gelmiş mail, umarım en yakın zamanda bir gelişme olur.


  • @snowflake Evrak onay maili aldığınızda evraklarınız işlenmiş olacak. Bu konu ile alakalı daha önce aradığımda işleniyor dediler mail gelecek dediler sonraki aramalarda başka departmanda göremiyoruz dediler vs .


  • Aynen biri başka birşey diyor diğeri başka birşey hepsi bir konuda ortakları var bekleyin


  • Sayın@snowflake isterseniz normal prosedürler evrak onayı eylül sürecini bir kenara bırakın bunların gerçekleşmesi şu safhada hiç önemli değil bırakın onay gelmemiş olsun üzülmeyin bunlardan önce bu hafta EO kararlarının uzatılması en büyük dert bize evrak onay geldi hatta bizim bir üst level arkadaşlara mülakat maili geldi yani insanlar tam nirvana noktasında bile bu iş olmama ihtimali EO kararlarına ve bu kararların uzatılmasına bağlı ama kararlar çıkmamış yada uzatılmamışsa oda bu hafta belli olacak herkese sıra gelme ihtimali var gerek kentucky gerek konsolosluklar bu kararı bekliyor şu karar kesinleşmezse tıkanan prosedür bir nebze rahatlayacak işimiz konsoloslukların açılmasına kalacak isterseniz bu hafta ortasına kadar bekleyin inşallah herşey olumlu olacak


  • @takvimcas Merhaba, teşekkürler bilgilendirmeniz için EO kararları dediğiniz tam olarka nedir açılımı? @nfs741 in de dediği gibi zaten beklemekten başka da bir çaremiz yok şu aşamada.


  • @snowflake, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @takvimcas Merhaba, teşekkürler bilgilendirmeniz için EO kararları dediğiniz tam olarka nedir açılımı? @nfs741 in de dediği gibi zaten beklemekten başka da bir çaremiz yok şu aşamada.

    Merhaba, Executive Order açılımı


  • @snowflake EO kararları executive order anlamında usa başkanlarının 1948 yılından beri uyguladığı mevcut kesinleşmiş yasaların bir süre için askıya alınması durdurulması uzatılması anlamında gibi düşünebilirsiniz EO amerikan hukuğunda kullanılan bir kısaltmadır.Nisan son haftasında Trump kalktı dediki benim ülkemde salgın var bu benim vatandaşlarımın işten çıkarılmasına neden oldu benim kendi insanım işsiz gezerken ben kalkıp birde dışarıdan gelecek göçmenlerle bu işi daha kamburlaştırmayayım ben göçmenlik yasasını EO kararı ile bir müddet askıya alayım dedi durum olağanüstü bir hal dedi .Göçmen avukatlar birliği karşı dava açtı kaybetti EO haziran 24 kadar miyatlıydı.Bu hafta bu karar belki yıl sonuna kadar uzayacak elimiz kolumuz bağlı bu süreci bekliyoruz işte bu süreçte hiçbir evrak onay mülakat onay mailinin önemi yok hayırlısına dua ettik bekliyoruz eğer forumda nisan 20 tarihli sayfadan bu güne kadar takip ederseniz EO hakkında ne makaleler ne avukat videoları yayınlandı sizde kendiniz takip edebilirsiniz ben size kısaca nacizane kendimce özetleme yaptım inşallah bu hafta hepimize iyi haberler gelecek bekliyoruz


  • nyt ve forbes'da iki makale okudum konuyla ilgili. durum maalesef iç açıcı değil arkadaşlar. kendimizi hazırlasak iyi olur.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum