(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@essente, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells vatandaşların 1.yakından akrabalarına açıkmış konsolosluk işlemleri diye birşey duydum doğru mu eşim vatandaş onun annesi için başvuru yapabilir miyiz sağlık için de ekstra işlemlere açılabiliyormuş diye duyduk böyle bir durum var mı acaba
Bence Trump'in kararnamesindeki bilgilerle, konsoloslugun islemlerini karistirmislar... Trump'in cikarttigi kararname ile gocmen vizeleri durduruldu ama ABD vatandaslarinin yakinlari hala gocmen vize alabiliyor. Fakat konsolosluk kapali oldugu icin bu islemlerin hicbiri gerceklesmiyor. Sizin durumunuzda siz gocmen vize degil, turist vizesi almaya calisiyorsunuz, dolayisiyla Trump'in kararnamesi sizi ilgilendirmiyor...
-
@essente Merhava, vize için randevu veriliyor. Ankaradan konsolosluğundan 2 hafta önce Temmuz ayı için almıştım. istanbul Ekim tarihine veriyordu. Fakat Randevu tarihimi ileri atarlar mı, bir güncelleme olur mu bilmiyorum. Şimilik Temmuz'da görüşmem var.
-
Merhabalar
b1 b2 vizesini uzatmak icin basvuruda bulundum.ekimde ikinci 6. ayim dolacak agustos ayinda f1 vizesine basvuruda bulunabilirmiyim? herhangi bilgisi olan yardimci olabilirmi? tesekkurler -
@mistikky, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar
b1 b2 vizesini uzatmak icin basvuruda bulundum.ekimde ikinci 6. ayim dolacak agustos ayinda f1 vizesine basvuruda bulunabilirmiyim? herhangi bilgisi olan yardimci olabilirmi? tesekkurlerEvet, eger ogrenci olacaksaniz statu degisikligi icin basvuru yapabilirsiniz. Su basligi inceleyebilirsiniz:Ama F-1'e degisikligi istediginiz zaman, ayni anda B1/B2'yi de uzatmak icin basvuru yapmaya devam etmelisiniz...
-
@mistikky Statu degisim talebiniz icin gerekli islemleri de cok geciktirmeden baslatmalisiniz. Hizli ilerleyen bir surec degil cunku.
-
Merhabalar
b1 b2 vizesini uzatmak icin basvuruda bulundum.ekimde ikinci 6. ayim dolacak agustos ayinda f1 vizesine basvuruda bulunabilirmiyim? herhangi bilgisi olan yardimci olabilirmi? tesekkurlersayin @mistikky , isterseniz emin olmak adina Muslu Hukuk Burosu'na soralim soruyu... ben emin olamadim yukarida verdigim cevaptan...
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
Merhabalar
b1 b2 vizesini uzatmak icin basvuruda bulundum.ekimde ikinci 6. ayim dolacak agustos ayinda f1 vizesine basvuruda bulunabilirmiyim? herhangi bilgisi olan yardimci olabilirmi? tesekkurlerOnceki mesajlarinizdan anladigim kadariyla, uzatmaya basvurmusunuz fakat daha sonucunu almamissiniz. Uzatma kabul olursa (veya su an kabul olduysa) ikinci 6 aylik donem bitmeden F1 icin statu degisikligine basvurabilirsiniz. Fakat F1 icin statu degisikligi basvurusu yaptiktan sonra bir daha B1/B2 uzatma basvurusu yapmamaniz gerekiyor olabilir. Bu surecte herhangi bir hata yaparsaniz tum basvurular icin red yiyebilirsiniz. O yuzden yukarida sayin @crazycells ' in dedigi sekilde Muslu Hukuk Burosuna sorup, basvurularinizi dogru yaptiginiza emin olmanizi tavsiye ederim.
-
@GC_dream çok teşekkür ederim umarım ertelenmez bize de umut oldu
-
cok tesekkur ederim cevaplariniz icin
-
Bu ileti silindi! -
@Serkantepe, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba, DS-260 Formunu doldurmak istiyorum lakin devamlı olarak karşıma " Electronic Diversity Visa Confirmation Number is invalid" hatası alıyorum.
Forumu inceledim sıfırları sildim olmadı ekledim olmadı nerede hata yapıyorum yardımcı olabilir misiniz.
"bu kısım ds160 dolduruyor.
green card bölümüne sormalısınız
-
@Serkantepe, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba, DS-260 Formunu doldurmak istiyorum lakin devamlı olarak karşıma " Electronic Diversity Visa Confirmation Number is invalid" hatası alıyorum.
Forumu inceledim sıfırları sildim olmadı ekledim olmadı nerede hata yapıyorum yardımcı olabilir misiniz.
"sorularinizi ilgili baslikta sormalisiniz. Forumu bu sekilde kullanmaya devam ederseniz, banlanacaksiniz.
-
Merhaba, B1/B2 vize randevuları yine ertelendi. Temmuzn başında Ankarada randevum vardı. İptal edildi diye mail geldi :( Kesin bir tarih veremiyorlarmış.
@crazycells bir sorum olacaktı , Benim randevum Ankara'daydı DS160 formuna da Ankara olarak yazmıştım. Fakat randevular iptal edildi. Kesin bir tarihte vermiyorlar. Şimdi, İstanbul olarak yeni randevu alabilir miyim? DS160 formunu güncellemem gerekiyor mu? Güncellersem DS 160 form numaram değişiyor, ve tekrar ödeme istemesinler bu sefer!!! -
@GC_dream, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba, B1/B2 vize randevuları yine ertelendi. Temmuzn başında Ankarada randevum vardı. İptal edildi diye mail geldi :( Kesin bir tarih veremiyorlarmış.
@crazycells bir sorum olacaktı , Benim randevum Ankara'daydı DS160 formuna da Ankara olarak yazmıştım. Fakat randevular iptal edildi. Kesin bir tarihte vermiyorlar. Şimdi, İstanbul olarak yeni randevu alabilir miyim? DS160 formunu güncellemem gerekiyor mu? Güncellersem DS 160 form numaram değişiyor, ve tekrar ödeme istemesinler bu sefer!!!istanbul konsoloslugu tarih veriyor mu? Eger veriyorsa kendilerine sorun isterseniz, transfer yapabiliyorlar mi diye... o sekilde isiniz kolaylasir...
-
@crazycells bildiri mesajı gelmişti. Şu an konsolosluklar net bir tarih vermiyorlar diye. Fakat sistem randevu tarihi seçme imkanı veriyor. Tabi seçilen yeni tarihte ilerde iptal edilebilir. + Ankara yerine İstanbul'da mülakata girebilirmişim.
-
Herkese merhaba ben bir kaç gün önce Ds - 160 formunu doldurup randevu tarihi aldım 11 Eylül. Bakalım ne olacak. Ds-160 formunu doldurdum ama emin değilim. Umarım hata yapmamışımdır. Ayrıca gitmek istediğim dönem 1 Eylüldü ancak randevu tarihi 11 Eylül olarak verildi. Vizem onaylanmadan hangi tarihe uçuş bileti alacağımı bilmiyorum ya da herhangi bir rezervasyon yapmadım. Bu Covid- 19 yüzünden her şey belirsiz zaten. Bu vizeye etki eder mi ?
-
@Burcu-Boz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhaba ben bir kaç gün önce Ds - 160 formunu doldurup randevu tarihi aldım 11 Eylül. Bakalım ne olacak. Ds-160 formunu doldurdum ama emin değilim. Umarım hata yapmamışımdır. Ayrıca gitmek istediğim dönem 1 Eylüldü ancak randevu tarihi 11 Eylül olarak verildi. Vizem onaylanmadan hangi tarihe uçuş bileti alacağımı bilmiyorum ya da herhangi bir rezervasyon yapmadım. Bu Covid- 19 yüzünden her şey belirsiz zaten. Bu vizeye etki eder mi ?
iyi etmissiniz, bence uzun bir sure rezervasyon yapmayin, once konsoloslugun acilmasini bekleyin, mulakat tarihleri daha sonra yine degisebilir.
Eger turizm amaciyla gidiyorsaniz ve tarihler esnekse o durumda 1 Eylul'un sorun cikarmamasi lazim.
-
Merhabalar, eşimle birlikte bu yaz düşündüğümüz ABD seyahati için şubat ayında mart ayı için vize randevusu almıştık. İlk vize deneyimimiz olumsuz sonuçlandı. Daha sonra pandeminin boyutu artınca bekleme sürecine girdik. Şimdilerde tekrar başvuru yapmak istiyoruz, konsolosluk sanırım vize randevusunu en erken kasım ayına veriyormuş. Sorum şu ki; İstanbul'da vize danışmanlığı alabileceğim güvenilir, iyi bir şirket var mıdır?
-
@didem, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar, eşimle birlikte bu yaz düşündüğümüz ABD seyahati için şubat ayında mart ayı için vize randevusu almıştık. İlk vize deneyimimiz olumsuz sonuçlandı. Daha sonra pandeminin boyutu artınca bekleme sürecine girdik. Şimdilerde tekrar başvuru yapmak istiyoruz, konsolosluk sanırım vize randevusunu en erken kasım ayına veriyormuş. Sorum şu ki; İstanbul'da vize danışmanlığı alabileceğim güvenilir, iyi bir şirket var mıdır?
kendisi istanbulda değil ama @Gokce-Taskiran ile bir görüşün derim. eski elçilik çalışanı kendisi.
-
@DustyBlue çok teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum