@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
Gerçekler malesef ortada ne Amerika içindeki iltica edenler,çalışma vizesi alanlar,evlilik yapanlar yani tüm göçmen katagorileri nede 2026 yı kazanıp vize basılmasını bekleyenler, 2027 başvurusunun açılmasını bekleyenler nede 2028 başvurularının olmasını bekleyenler. Herkes için durum takip edebildiğim kadarı ile hiç iyi gitmiyor. düzelmek bir yana her geçen gün dahada zorlaşıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Önceden buralar hep dutluktu demek geldi içimden.
-
Çıkmasa bile şu heyecan yeter


-
CAN SIKINTISINDAN İDDA OYNADIM 50 TL KAYBETTİM. SANIRIM GREEN CARD DA ÇIKMAYACAK.
-
@byhero aşkta kazanan kumarda kaybeder aşkta amerika kumarda kaybettin ozaman teoriye göre amerikayı kazandın
-
hadi hayırlısı. Umarım gerçekten isteyen ve hayır getirecek kişilere çıkar. Şimdiden kazananlara hayırlı olsun :=) Kaybedenlere de seneye yine görüşürüz:) Ben umudumu kaybedeli çok oldu

-
Beklemedeyiz haydi bakalım
-
Forum kalabalık son saat heyecanı tik tok tik tok aylardan haftalara günlere saatlere derken şimdi dakika sayıyoruz hepimizin gönlüne göre olsun
-
@ömür-özgür bazı ülkelerde sıkıntı çıkabiliyor ama Türkiye’de olacağını sanmıyorum, bu süreçle ilgili form vs doldururken klavyeyi ingilizceye almak gerekiyor ki tam harf çıksın ve sistem kabul etsin. Ds-260 doldururken düzgün girersin artık. Hayırlı olsun şimdiden.
-
Bugünün anısına texas smokehouse burger yedim hadi hayrlısı

-
Son 1 saat 13 dakika

-
Evet evet saat 6 damı açıklanıyor gençler b planınız olsun mutlaka hayata tutunun forum yine yikilo bir sürü kişi var
-
@ayvalik10 ABİ AĞZIN BAL YESİN BİRLİKTE GİTMEK NASİP OLUR İNŞ USA YA. HİÇ HEYECANIM YOKKEN SÖZLERİNLE HEYECANLANDIRDIN BENİ.
-
@gizemb saat 19.00
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evet evet saat 6 damı açıklanıyor gençler b planınız olsun mutlaka hayata tutunun forum yine yikilo bir sürü kişi var
19.00'da açıklanacak.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@byhero aşkta kazanan kumarda kaybeder aşkta amerika kumarda kaybettin ozaman teoriye göre amerikayı kazandın
abi ben de bi arkadaşım için bekliyorum, diğer bekleyen herkese bol şans

-
Heyecan yapmiyayim cool takilayim hatta formada girmiyeyim diyordum dayanamadım okudukça heyecan yaptım

-
Geçen senenin sonuç odasında ilk seferinde çıkan arkadaşın mesajına baktım. Çok güzel bi duygu be...
-
Heyecan dorukta
bende aylar önce rüyamda kendimi ankara ya giderken görmüştüm ya nasip 



-
Heyecan dorukta
bende aylar önce rüyamda kendimi ankara ya giderken görmüştüm ya nasip 



-
Niye heyecan oldum grup sürüklüyor sanırım
Benzer Başlıklar
151
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum