Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Önceden buralar hep dutluktu demek geldi içimden.

• ⭐⭐⭐

Çıkmasa bile şu heyecan yeter 😁😁

• CAN SIKINTISINDAN İDDA OYNADIM 50 TL KAYBETTİM. SANIRIM GREEN CARD DA ÇIKMAYACAK.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@byhero aşkta kazanan kumarda kaybeder aşkta amerika kumarda kaybettin ozaman teoriye göre amerikayı kazandın

• hadi hayırlısı. Umarım gerçekten isteyen ve hayır getirecek kişilere çıkar. Şimdiden kazananlara hayırlı olsun :=) Kaybedenlere de seneye yine görüşürüz:) Ben umudumu kaybedeli çok oldu 🙂

• Beklemedeyiz haydi bakalım

• ⭐⭐

Forum kalabalık son saat heyecanı tik tok tik tok aylardan haftalara günlere saatlere derken şimdi dakika sayıyoruz hepimizin gönlüne göre olsun

• @ömür-özgür bazı ülkelerde sıkıntı çıkabiliyor ama Türkiye’de olacağını sanmıyorum, bu süreçle ilgili form vs doldururken klavyeyi ingilizceye almak gerekiyor ki tam harf çıksın ve sistem kabul etsin. Ds-260 doldururken düzgün girersin artık. Hayırlı olsun şimdiden.

• Bugünün anısına texas smokehouse burger yedim hadi hayrlısı 😃

• Son 1 saat 13 dakika 😁

• Evet evet saat 6 damı açıklanıyor gençler b planınız olsun mutlaka hayata tutunun forum yine yikilo bir sürü kişi var

• @ayvalik10 ABİ AĞZIN BAL YESİN BİRLİKTE GİTMEK NASİP OLUR İNŞ USA YA. HİÇ HEYECANIM YOKKEN SÖZLERİNLE HEYECANLANDIRDIN BENİ.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gizemb saat 19.00

• @gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Evet evet saat 6 damı açıklanıyor gençler b planınız olsun mutlaka hayata tutunun forum yine yikilo bir sürü kişi var

19.00'da açıklanacak.

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@byhero aşkta kazanan kumarda kaybeder aşkta amerika kumarda kaybettin ozaman teoriye göre amerikayı kazandın

abi ben de bi arkadaşım için bekliyorum, diğer bekleyen herkese bol şans 🙂

• Heyecan yapmiyayim cool takilayim hatta formada girmiyeyim diyordum dayanamadım okudukça heyecan yaptım 😊

• Geçen senenin sonuç odasında ilk seferinde çıkan arkadaşın mesajına baktım. Çok güzel bi duygu be...

• Heyecan dorukta😊 bende aylar önce rüyamda kendimi ankara ya giderken görmüştüm ya nasip 🙏🙏🙏🙏

• Heyecan dorukta😊 bende aylar önce rüyamda kendimi ankara ya giderken görmüştüm ya nasip 🙏🙏🙏🙏

• Niye heyecan oldum grup sürüklüyor sanırım

Benzer Başlıklar

• 193
  • 6
  • 4060
  • 177
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

153

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |