Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari


  • Yok yok daha değil bu iş bitmicek hala ümit var bana göre en son haziran sonu konsolosluk açılır temmuz bu iş başlar (inşallah eo uzamaz yada yapılandırma olmaz ) Darağacına giderken hapşıran mahkuma herkes çok yaşa demesinden daha fazla şansımız var 🙂


  • @takvimcas sizin var ama bizim yok galiba


  • Bazen hiç çıkmasaydı diyorum o kadar heyecanlan sonra the end olsun


  • Sayın @nfs741 hiç öyle düşünmeyin bence sıra size gelebilir bunu moral olsun diye söylemiyorum konsolosluk açılınca mülakata ilk gün girecek olanla sizin aranızda belki çok dosya yok belki bu işi bırakan vs var belki dosya sayısı çok az bence ümit halen var yeterki EO kalksın yoksa bu iş 60-90 güne giderse Allah korusun 1 kişi bile zor


  • Zaten bu karar uzatılırsa mülakat tarihleri iptal olanlar hariç kimse gidemez diye düşünüyorum ben


  • Bu ileti silindi!

  • @marvin aynen


  • @takvimcas inşallah dediğiniz gibi olur


  • @takvimcas Issizlik sayisi suan 40 milyonu gecti... Devlet suan uygun olan kisiler icin normak issizlik maasinin yani sira haftalik olarak ekstra $600 veriyor. (temmuz sonuna kadar devam edecek belki de uzatilir). Haftada ortalama 900-1000 dolar alinabiliyor. Gayet yeterli bir miktar.

    Issizlik daha da artacak diyorlar, buyuk sirketler ofislerini kapatmaya basladi cunku evden calismak ofis maliyetinden cok cok daha asagida. Calisanlar da evden calismaktan memnun. (surekli olarak anket yapiliyor)
    New York`ta ofis ve emlak piyasalarinda cok buyuk dusus bekleniyor, boylece guneye dogru goc baslayacak.
    Eyalet, sehir secimine cok dikkat edin lutfen, umarim cok guzel haberler alirsiniz.
    Iyi sanslar.

  • ⭐⭐

    @mokalimokali kuzey boşalacak mı yani


  • @mokalimokali Evden calisma olayi bence giderek yayginlasacak. Ozellikle sirketler evden calisilarak da islerin normal sekilde yurudugunu gorunce, aynen sizinde belirttiginiz gibi ofis ve isyeri bina masraflarindan kisitlama yapmak icin evden calismayi dahada destekleyeceklerdir.

    Ben surekli evden calisma taraftari degilim. Haftada 2 gun falan olabilir. Arada sirada ofis havasi koklamaliyim, is arkadaslarimla yemek falan yemeli, muhabbet etmeliyim.


  • @mokalimokali evet evet aynen bende usa akrabalarımdan durumları takip ediyorum çok haklısınız bu sene bana greencard lotteryden şansa çıkmasa cash deal -ev ,ofis alıp business planım hazır bir avukatla yatırımcı vizesi ile greencard alacaktım.EO süreci pandemi işsizlik yada trump seçim objesi olarak uzar bu iş biterse ben gene yatırımcı vizesi ile greencard almayı seçeceğim zira usa daki bu dönemde dediğiniz gibi emlak fiyatları düşecek tam mal toplayıp yatırım fırsatı ortamıda oluşacak diye düşünüyorum.


  • @GÖKHAN-DUMAN inşallah kazandığınızda ds260 formunuzu doldurmak için baya bir zamanınız olacak, bu zaman diliminde yeni bir pasaport çıkartıp ds 260 formuna işleyebilirsiniz
    Yeni pasaportunuz gelene kadar other travel ducement kısmından ilerler, formun diğer sayfalarını doldurup kaydedersiniz, en son kısımdaki submit seçeneğini seçip ds260 formunuzu göndermedikten sonra, kayıtlı tüm sayfalarda dilediğiniz kadar değişiklik yapıp tekrar tekrar kaydedebilirsiniz


  • @ByDoski bu başlık ve aşağıdaki başlıkta ⬇️
    DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/58688

    devamlı evrak onayı ile ilgili ve diğer önemli son gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz


  • Arkadaşlar, biliyorsunuz kcc evrakları işlediği dönemde bazı caselerin evraklarını kontrol edip, eğer eksik yada hiç gönderilmemiş evrak varsa evraklarınız bizde yok tekrar gönderin e-maili atıyordu

    1 Haziranda tsi 21 gibi aynı e-maili case numarası 27 binde olan bir arkadaşımız aldı, bu çok güzel bir haber yakında evrak onaylarına tekrar başlayacaklarına inanıyorum

    20200603_025508.jpg


  • @Muhtaradana Açıklayıcı ve yumşak tutumundan dolayı çok teşekkür ederim.Zira buna ihtiyacımız var ama nedense herkes çok gergin.İnsan birşey sormaya korkuyor.Tekrar teşekkür ederim.İnşallah çıkarsa tecrübelerinizden bolca faydalanmak isterim.Videonda'da söylediğin gibi bu konularda çok şüpheciyiz.Çünkü herkesin farklı yaşamışlıkları ve farklı soruları var.İnan ben vidolarıda izledim Green Card Başvuru Paketini'de inceledim.Ama buna rağmen 5-6 tane sorum var çözüm arayan, ama şimdilik erteledim.İnşallah sonra

  • ⭐⭐

    @Muhtaradana Konsolosluklar kapalı , evrak onayı alıpta mülakat tarihi bekleyen birçok talihli var hatta mülakat tarihi belli olup virüs nedeniyle iptal edilen birçok talihli var.Bunlar eritilip vizeler belli bir oranda dağıtılmaya başlamadan evrak onayı emaillerini tekrar göndermeye başlayacaklarını ben düşünmüyorum.


  • @Semihmete göndermeye başlamışlar onayları. Bende kestiremiyorum ne olacağını ama göndermeye başlamışlar.


  • uscis ile kcc'nin kurumsal olarak bir bağı var mı bilmiyorum ama aşağı yukarı eş zamanlı olarak yeniden çalışmaya başlamış olabilirler. bundan sonra mailler gidecektir talihlilere. zaten evrak onayı sadece mülakattan önceki işlemlerin (sağlık raporunu saymazsak) tamamlandığı anlamına geliyor. mülakatta sıranın size geleceğinin bir garantisi değil.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz :) zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum