DV2021 Bekleme Odası
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Yeğenim geldi. İkide bir telefonu çıkarıp bakıyor. Green card çekilişi var 3 gun kaldi falan diye söyleniyor. 23 yaşında adam. Bir ağzını yokliyim dedim. Ne düşünüyor ne yapacak. Hava mı yapıyor diye... "Ne oldu len ne anlatıyorsun" dedim. "Yaw dayı Green card diye bir sey var. Çekilişi var. 3 gün kaldı. Başvurmam lazım." Falan dedi. Ben forumdakilerden mi utanayım. Kendimden mi utanayim bilemedim. Lan olum geçti o. Ekimde bi hatırlat anlatıyım neyin ne olduğunu dedim.
Bence sizin yegen buralarda takilmaya baslasa iyi olacak gibi 😀
-
Hayeller amerika gercekler turkiye)))
-
@Hgkd ben kaynakçıyım makine mühendisliği mezunuyum yurt dışında okudum Türkiye ye döndüğümüzde diplomalarımızı onaylamadılar bende mecbur kaldım kaynakçı olarak çalışıyorum virginyada gemi imalat tamir işleri var araştırdığıma göre bu nedenle tercih ediyorum umarım yanılmıyorumdur araştırmalarında
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@hato-santa Ben sadece 1 videosunu izlemistim, ondada NJ demisti. Tasindiysa falan bilemem. NJ ve MD cok yakin sayilir, arada biz variz, DE ☺
NJ de Princetonda yasiyordu once Virginia Springfield de ev kiraladi sonra Maryland Woodmore da ev aldi orada yasiyor ..Baska sorunuz?:)
-
@Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hgkd ben kaynakçıyım makine mühendisliği mezunuyum yurt dışında okudum Türkiye ye döndüğümüzde diplomalarımızı onaylamadılar bende mecbur kaldım kaynakçı olarak çalışıyorum virginyada gemi imalat tamir işleri var araştırdığıma göre bu nedenle tercih ediyorum umarım yanılmıyorumdur araştırmalarında
Mustafa bey Florida da yasayan bir aile var beyefendi gemi muhendisi hanimefendi ev hanimi .Genelde videolari hanimefendi yapiyor ama bazen eside calismadigi gunlerde bilgiler veriyor.Sizin ulasmaniz gereken arkadaslar onlar ok?
-
@MuratUsa videoyu nasıl görebilirim link falan var mı acaba?
-
@Mustafa34
https://www.youtube.com/channel/UCafOegQfJDVOikkOsvq8T4Qaynı isimle instagram var
-
@ayvalik10 ok çok teşekkür ederim Kral
-
@Mustafa34 biz aileyiz tabiki de birbirimize yardımcı olucaz sıkıntılarını dertlerini çözücez
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar Abi sana anlatırken "green card diye bir şey var" şeklinde başlaması çok komik olmuş :D
Eee şimdi o genç. Biz 40 yaşındayız ya. Bilmeyiz belki... Nerden de başvuracaksa 3 gün deyip duruyor. Gidecek aracı firmanın birine kaptiracak paraları.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
sanırım wermont ve hawaii dışında yok..
Var da tek tek yazmakla uğraşmak istemedim. :)
Ben Hawaii yi de Wermont u da sevdim. Ama polislik değil de mesela ormanlık yer olan bir bölgede Ranger lik orman gorevliligi yapmak isterim. Doğayla iç içe. Nerde bir manzara varsa oraya akarım.
-
@ibrahimasar "Yeğenim boş işler gırin kart mırin kart hepsi fasa fiso inanma" deseydiniz ya hocam :D
-
@LordBolton KOLAY İŞ BULABİLME İMKANI: HOUSTON
Houston, Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük dördüncü, Teksas eyâletinin en büyük şehri olan kent. Buranın listede olmasının sebebi, Amerika'da başlangıç yapabilmenin diğerlerinden daha kolay olması. Burası, çok ırklı nüfus aralarına kolayca karışabilmenize olanak verir, birçok iş kolunun burada olması kolaylıkla iş bulabilmenize olanak sağlar. Ev kiraları diğer yerlerle kıyaslandığında oldukça da avantajlı.-Kolay iş bulabilme,
-Irkçılıkla karşılaşma riskinin minimal seviyede olması,
-Ev kiralama fiyatlarının çok uygun oluşu.
Ayrıca değinmeden edemeyeciğimiz bir şey daha var ki o da halkı. Çok sıcakkanlıdırlar, konuşmayı çok severler, yardım etmeye de bayılırlar.
-
@ibrahimasar Valla imkanları bilmiyorum ama NPS (National Park Service) adı altında polis gibi bir departman var,bu ulusal parklarda görev yapıyorlar,hep karizmatik hem doğa ile iç içe hem de nispeten daha sakin bir iş bana kalırsa.ama nps olmak ile polis olmak arasında bir zorluk farkı var mı bilmiyorum.Araştırabilirsiniz.
-
@FİNAL APPROACH Günlerden New Jersey'i de yaptınız mı yada yapar mısınız?
-
Şu an United Postal Service çok fazla alım yapıyor hemen hemen her eyalette. Saatlik 18 dolar ödüyorlar. Overtime imkanı bol. Amerika'nın PTT'si.
Bak postacı geliyor selam veriyor şarkısını söyleye söyleye iş yapabilirsiniz. :cowboy_hat_face:
-
@imerafera, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar Valla imkanları bilmiyorum ama NPS (National Park Service) adı altında polis gibi bir departman var,bu ulusal parklarda görev yapıyorlar,hep karizmatik hem doğa ile iç içe hem de nispeten daha sakin bir iş bana kalırsa.ama nps olmak ile polis olmak arasında bir zorluk farkı var mı bilmiyorum.Araştırabilirsiniz.
Bakarım valla. Bu aralar dinginlik merakım çöktü. Şu ayı yogi deki ranger gibi sefer tasımı alıp ormanda National park ta güzel güzel takılırım diyorum.
Mizansen "Yigene de dedim la oğlum ananı babanı buralarda koyup bir başına amarigan gavurunun memleketine mi gideceksin. Ne var Amerika'da. Her şeyimiz var cennet vatanımızda. Deli deli olma. Başvurma griin karta bak yırtar atarım. Ararım Trumpı. Dinci terörist bu derim. Almazlar zaten seni." 😁😁😁 -
@this-time89, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@MuratUsa Henüz araştırma aşamasındayım ama Washington eyaleti Seattle kenti aklımda olan yerlerden biri. Ekonomisi iyi bir yer vergilerin düşüklüğü hem de güzel doğası ilgimi çekiyor. Amazon ve Microsoft gibi şirketlerin genel merkezleri burada örneğin. Tek kötü yanı biraz soğuk olması Kanada sınırında bir yer sonuçta. Hemen kuzeyinde Vancouver kenti var Kanada'nın.
Vancouver o kadar soguk bir yer degil dolayisiylada Seattle da dusundugunuz kadar soguk degildir bence
-
@serdal bende Kıbrıs’ta polis memuruyum, evim arabam var. Sırf Ortadoğu’dan kurtulmak, çoluk çocuğumun hayatını kurtarmak icin şayet çıkarsa gideceğim
-
Az once bir firma aradi beni . Dedi kiminle gorusuyorum ? Dedim ben ahmet buyur... dedi ahmet bey green card kazandiniz . 1500 tl karsiliginda evraklarinizi hazirlamak istiyoruz... dedim az once baska birisi aradi dediki, ahmet bey amerikan vatandasligina hak kazandiniz 1000 tl karsiliginda amerikan vatandasi olabilirsiniz...bende kabul ettim onlarla calisacam dedim ... o daha iyimis onlarla calisin bencede dedi gulerek...iyi gunler dedim🤣🤣🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum