Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Bu 1 ayda evde kalıp alıp beton saksı işine girdim. İşler güzel gidiyordu siparişler sıkıştı ben acele ettikçe, coronadan dolayıda kargolar yoğunluktan patlayınca ben maalesef siparişleri iptal ettim. Dükkan tutmadan olmayacak bu iş anladım
5 mayıs eşime doğum gunu hediyesi olacaktı, kısmet değilmiş 6 hazirana sarktı üzülemedim sevinemedim yoğunluktan dolayı hüüüpp diye hızlıca geçti günler. 11 gün kaldı bekliyoruz umut ediyoruz inşallah çıkacak, soğuk iklim derken chicago isterken kalıplarımıda yanımda götüreceğimi fark ediyorum, ürünlerin satışı amerikada olur mu olmaz mı diye düşünürken mecbur rotayı sıcağa çeviricez galiba 
️