DV2021 Bekleme Odası
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Old-Traveler usps ile
Bir ihtimal gelme sansi var ozaman. Kac gun once gonderdi ? Gönderi takpi numarasi varmi kontrol ettiniz mi?
-
@Final-Approach Tutar yuksek olsaydı bır kac yol var ama booking de boyle bır donemde 18 sterlin ıcın gerı donus yapmayacaktır uzuldum gecmıs olsun
-
Bugün günlerden South Carolina. :peach:
Golf sahaları, plajlarıyla ünlü. :beach_with_umbrella:
South Carolina, Kaliforniya'dan sonra en çok şeftali üretimi yapan eyalet.
Charleston, Columbia, Greenville ünlü şehirlerinden.

-
@Final-Approach bunları paylaşırken bi mantıksal sıralama denklemi içerisinde mi paylaşıyorsunuz yoksa rast gele mi? Misal son 16ncı günde bursa görseli gibi
-
Aklıma bişey geldi bu sene sizce çinden göçmen alırlar mı yoksa bahane edip eleme yaparlar mı aklımda deli sorular
-
@Ahmet-VAROL Çin şu anda Green Card programına dahil değil zaten. Sadece Hong Kong dahil. Geçen 5 senede toplamda kota sayısını geçtikleri için Çin ve Brezilya çıkarılmışlar bu sene çekilişten.
-
@Ahmet-VAROL, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Aklıma bişey geldi bu sene sizce çinden göçmen alırlar mı yoksa bahane edip eleme yaparlar mı aklımda deli sorular
genel konuşmak gerekirse bu tarz olaylar dv lottery i etkilemiyor mesela rusya ve iran o kadar ambargo sorun vs vs olduğu halde hala buralardan dv lottery kazanıp gidenler var.
-
@texasyoga dışı seni, içi beni yakar :) İmzama bak anlarsın :)
-
herkese şididen hayırlı bayramlarrrr :)
-
günaydın umutla bekleyen arkadaşlar
-
@mkilyar numaranız çok ileri değil cut off mu oldu yoksa ailevi sebeplerden mi?
-
@gariban o sene 25 binde mi ne kapandı yanlış değilsem
-
@haymatlos_ üzüldüm @mkilyar adına, umutla bekle çıksın gideme, isteyen herkesin gönlüne göre olsun, sonuçları öğrenmemize 15 gün 7 saat 40 dakika kaldı
-
@gariban dakikaları sayıyorsun ya çıkmazsa aynı süreci hep yaşamak yoracak ondan eminim çıksa da gitme derdimiz olsa tek
-
@haymatlos_ beni umutlandıran bir olay yaşadım, dakikaları saymamın sebebi istemekten çok meraktan. Birde hayatımızda köklü bazı değişikliklere gidiyoruz çocuklarımızın geleceği için bu süreci beklemekteyiz eğer talihli olursak o yönde planlarımızı değiştireceğiz. Yani ben kendimi hazırlıyorum çıkmış gibi, aynı zamanda hayatımızda daha başka köklü değişiklikler yapıyoruz hiç çıkmayacakmış gibi. Böylece bu süreç eğlenceli bir hal alıyor, alternatif bir yaşam tarzına geçeceğimiz için de üzülmeyiz, sadece kediyi merak öldürür derler bizimki o hesap dakikaları sayar olduk :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Az kaldı. Inşallah hemen siteye giriş yapabiliriz, zira 1 saat beklemek bile zor gelecek açıklandığında 😁
-
Bu green card belası artık rüyalarıma falan bile girmeye başladı, rüyasında case number gören var mı? :)
-
@possıble-green siz gördünüz mü?
-
@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
iz gördünüz mü?
Belkide bu konuda fazla düşündüğüm ve hayal kurduğumdan olabilir ama sonuçlar açıklanınca unutmayayım diye not aldım, bakalım :)
-
@possıble-green o kadar gördün yani kaç ki numaran 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum