@Rhonster tamam yazayim teşekkürler
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@kryilkilic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster bu durumda has been selected yazısı görme olasılığımız %2,5 falan
%1.5 gibi birşey demek daha gerçekçi olabilir ama bu seneki pasaport şartı nasıl etkiledi bilemicez ilk senesi olduğu için
-
@cüneyt-tarıkman amerikada öğrenci vizesiyle 5.yılında alan arkadaşım var.ama 5 kez başvuruda bulunurken çok stres yaşadı
-
Milano tatilim için 1 haftalık otelden yer ayırtmıştım booking com aracılığıyla. Ücretsiz iptal seçeneği olduğu için seçmiştim.
Korona çıktığı için zamanında iptal ettim. Geçen gün kredi kartı ekstrelerimi incelediğimde fark ettim bunlar depozitonun üstüne yatmışlar.
3-4 ay geçti benim iptal edişimin üstünden ama ortada para yok.Otelin iletişim hesabına yazdım, kredi kartıma iade edebilir misiniz diye. O mümkün değil ama banka hesabınıza swift yapalım dediler.
Bugün banka hesabıma baktım benden de 150 liraya yakın masraf kesilmiş. Bankamla konuştuğumda karşı taraftan ortak ödemeli swift talep ettiklerinden böyle bir kesinti olduğundan bahsettiler.
Durumu otele söyledim, kusura bakmayın biz ödememizi yaptık bundan sonrasına karışmayız, lütfen bize yazmayın dediler.

-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayılı gunler kala yenıden heyecan sardı herkesı sanırım bılgısı olanlar ıcın bırsey sormak ıstıyorum arkadasım bır paket hedıye gonderdı henuz elıme ulasmadı ama sanırım ınternet ten okudugum kadarı ıle devlet bu konu benı bır nebze öpecek ben ona hedıye gonderdıgımde hemen evıne gıtmıstı kımse sorgulamamıstı ama sanırım benı gumrukten arayacaklar bu konuda tecrubesı olan varmı yoksa bır konuda daha bu ulke benı hayal kırıklıgınamı ugratacak
@nothing34 merhaba hangi yolla gonderdi ? Örnegin Ups, Dhl, Tnt veya normal posta
-
@Old-Traveler usps ile
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Old-Traveler usps ile
Bir ihtimal gelme sansi var ozaman. Kac gun once gonderdi ? Gönderi takpi numarasi varmi kontrol ettiniz mi?
-
@Final-Approach Tutar yuksek olsaydı bır kac yol var ama booking de boyle bır donemde 18 sterlin ıcın gerı donus yapmayacaktır uzuldum gecmıs olsun
-
Bugün günlerden South Carolina.

Golf sahaları, plajlarıyla ünlü.

South Carolina, Kaliforniya'dan sonra en çok şeftali üretimi yapan eyalet.
Charleston, Columbia, Greenville ünlü şehirlerinden.

-
@Final-Approach bunları paylaşırken bi mantıksal sıralama denklemi içerisinde mi paylaşıyorsunuz yoksa rast gele mi? Misal son 16ncı günde bursa görseli gibi
-
Aklıma bişey geldi bu sene sizce çinden göçmen alırlar mı yoksa bahane edip eleme yaparlar mı aklımda deli sorular
-
@Ahmet-VAROL Çin şu anda Green Card programına dahil değil zaten. Sadece Hong Kong dahil. Geçen 5 senede toplamda kota sayısını geçtikleri için Çin ve Brezilya çıkarılmışlar bu sene çekilişten.
-
@Ahmet-VAROL, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Aklıma bişey geldi bu sene sizce çinden göçmen alırlar mı yoksa bahane edip eleme yaparlar mı aklımda deli sorular
genel konuşmak gerekirse bu tarz olaylar dv lottery i etkilemiyor mesela rusya ve iran o kadar ambargo sorun vs vs olduğu halde hala buralardan dv lottery kazanıp gidenler var.
-
@texasyoga dışı seni, içi beni yakar
İmzama bak anlarsın 
-
herkese şididen hayırlı bayramlarrrr

-
günaydın umutla bekleyen arkadaşlar
-
@mkilyar numaranız çok ileri değil cut off mu oldu yoksa ailevi sebeplerden mi?
-
@gariban o sene 25 binde mi ne kapandı yanlış değilsem
-
@haymatlos_ üzüldüm @mkilyar adına, umutla bekle çıksın gideme, isteyen herkesin gönlüne göre olsun, sonuçları öğrenmemize 15 gün 7 saat 40 dakika kaldı
-
@gariban dakikaları sayıyorsun ya çıkmazsa aynı süreci hep yaşamak yoracak ondan eminim çıksa da gitme derdimiz olsa tek
-
@haymatlos_ beni umutlandıran bir olay yaşadım, dakikaları saymamın sebebi istemekten çok meraktan. Birde hayatımızda köklü bazı değişikliklere gidiyoruz çocuklarımızın geleceği için bu süreci beklemekteyiz eğer talihli olursak o yönde planlarımızı değiştireceğiz. Yani ben kendimi hazırlıyorum çıkmış gibi, aynı zamanda hayatımızda daha başka köklü değişiklikler yapıyoruz hiç çıkmayacakmış gibi. Böylece bu süreç eğlenceli bir hal alıyor, alternatif bir yaşam tarzına geçeceğimiz için de üzülmeyiz, sadece kediyi merak öldürür derler bizimki o hesap dakikaları sayar olduk

Benzer Başlıklar
141
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k