Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Sürekli sorulan soru olduğundan resmi açıklama detayını eklemek istedim bir umut acaba olur mu diye beklemiyor değildik her ne kadar geçmiş yıllardan biliniyor olsada...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Gencovaista türkçesi bu
    DV kategorisindeki göçmen statüsüne hak kazanma, yalnızca başvuranın çekilişte seçildiği mali yılın (vize) sonuna kadar devam eder. DV-2020 programına kaydolan tüm başvuru sahiplerinin yetki yılı 30 Eylül 2020 tarihi itibariyle sona erer. DV vizesi başvuru sahiplerine bu tarihten sonra verilemez. Benzer şekilde, DV-2020 ilkelerine eşlik eden ya da ona eşlik eden eşler ve çocuklar sadece 30 Eylül 2020 tarihine kadar türev DV statüsüne hak kazanırlar. FY-2020'nin sonuna kadar DV vizesi alınamaz. Sayılar 30 Eylül'den önce tükenebilir.

    Bu yazılan yazıyı forum kurulduğundan beri biliniyor ne fark var ki her sene aynı olay

    evet, zaten tarihin degismesi hic kolay bir sey degildi; bu aciklamayla da zaten degistirmeyi planlamadiklarini resmi olarak da gormus olduk.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @İrem-Özbey forumun hazırladığı DS260 doldurma anlatımlı dosyasını indirmemişsin aşağıdaki siteden indirebilirsin
    https://m.box.com/shared_item/https%3A%2F%2Fapp.box.com%2Fv%2Fyesilkart

    evet, onu en yakin zamanda indirin sayin @İrem-Özbey , birkac gune oradaki paketi DV2021 bilgileriyle guncellemis olacagim.

    Bu arada yazmis olayim, eger su kisim yanlis yazilmis, buradaki kelime hatali , su link calismiyor dediginiz kisimlar varsa lutfen bana buradan ya da mesajlardan ulasin. Guncelleme yaparken, hata varsa onlari da duzelteyim...


  • @crazycells zaten değişmeyeceği artık ortada ama bu yazı hep vardı.


  • @İrem-Güzel Haklısınız şimdi önceki bültenden bakınca gördüm malesef yeni gözüme çarpmış vakit azaldıkça ...


  • Eğer sürekli yaşadığınız adres, paketinizin gelmesini istediğiniz adres ile aynı ise cevap ‘evet’ olur. @İrem-Özbey


  • Avrupa ve Türkiye’de hayat normale dönmeye başladı, Heryer açılıyor. ABD konsolosluklarından hala bir açıklama yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    konsolosluklar hadi açılsın neden açılmıyor ne zaman açılacak diye sürekli herkes yazıyor da yazıyor yazıyor da yazıyor. Tamam herkes fikrini yazabilir buna kimsenin karşı geldiği yokta daha yazan kimselere evrak onay maili gelmeden sen nasıl mülakata gideceksin ki konsolosluk gündüz gece vardiyası yapsın 24 saat çalışsın sana evrak onay maili gelmeden konsolosluk 24 saat çalışsa sana yaramayacak ki önce KCC evrak onay maili gelsin ondan sonra mülakat tarihi sisteme düşecek. Geriye doğru 10 - 15 sayfa boyunca gidin hep aynı cümle konsolosluk ne zaman açılacak. Onay maili gelenler bu yazı size hitap etmiyor. Tabi ki de sizler yazabilirsiniz.


  • En çokta neden olsun istiyorum herkesin biraz susması için herkes o kadar bencil ki isteyen üstüne alınsın. Dv2021 sürecine daha girememiş fakat sonuç bekleyen arkadaşlar tarih bir sonraki aya atıldı diye bile telaşlanmasını bana anlamsız gelse bile anlamaya çalıştım. Ne konuşmamız bekleniyor onu anlamıyorum. Kimseden ses çıkmıyor ve sadece birbirimizden medet umduğumuz için hergün aynı şeyleri tekrarladığımızı farkındayız belkide. Bir umut birinde cevap var diye hergün bakıyoruz buraya. Hayatın sonu değil belki bu sürecin olumsuz olması ama herkesin hayali, umutları tutunacak bir şeyi var. Ve evet biliyoruz burda konuşunca birşey olmayacağını ama burası dv2020 bölümü ise işi olmayan okumasın isterse.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bir yazı yazıyorum hemen işine gelmeyenler cevap yazacak kelime bulamayanlar hooopp şikayet ediyorlar. Yazdığım yazının noktasına kadar haklı mıyım değil miyim. Bu yüzden bir şarkının değişik sanatçılar tarafından söylenen videolarını koyuyorum.






  • This post has been removed.


  • @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    En çokta neden olsun istiyorum herkesin biraz susması için herkes o kadar bencil ki isteyen üstüne alınsın. Dv2021 sürecine daha girememiş fakat sonuç bekleyen arkadaşlar tarih bir sonraki aya atıldı diye bile telaşlanmasını bana anlamsız gelse bile anlamaya çalıştım. Ne konuşmamız bekleniyor onu anlamıyorum. Kimseden ses çıkmıyor ve sadece birbirimizden medet umduğumuz için hergün aynı şeyleri tekrarladığımızı farkındayız belkide. Bir umut birinde cevap var diye hergün bakıyoruz buraya. Hayatın sonu değil belki bu sürecin olumsuz olması ama herkesin hayali, umutları tutunacak bir şeyi var. Ve evet biliyoruz burda konuşunca birşey olmayacağını ama burası dv2020 bölümü ise işi olmayan okumasın isterse.

    Haklı serzeniş olsa da bencilce şeyler sizin yazınızda da var. Sezar’ın hakkı Sezar’a.



  • @takvimcas bizim endişe ve sorularımızada herhalde bir gün dönüş olur ?


  • @Muhtaradana biryerde okudum doğruluğuna emin olamadım. Kişilerin mülakat tarihi almaları için evrak onayına gerek yokmuş. Direk kcc mülakat tarihi verebiliyormuş. Size sormak istedim.


  • @İrem-Güzel Dv2019 mülakat deneyimlerinde buna benzer biz yazı göremedim maalesef, bildiğiniz gibi ilk defa kcc evrak talep işlemine Dv2019 döneminde (Kasım 2018) başlamıştı, yani çok yeni bir uygulama

    Zaman kısıtlı olunca farklı uygulamalara gidebilirler
    Ama şöyle olabilir, evraklarınız işlendi denip Congratulations Records indicate e-maili gelmeden mülakat tarihi verilebilir, Kcc nin mülakat tarihi vermesi için evrakların işlendiğini illa e-mail ile tasdik etmesine gerek yok, bir çok arkadaşımız kcc yi arayarak evraklarının işlendiğini evrak onay e-mailini almadan önce öğrenmişti


  • “ABD’deki istihbarat servisleri, Trump’a daha iyi bilgi aktarabilmek için danışman tuttu.
    Amerikan basınına göre gerekçe: Trump kendisine sunulan bilgileri unutuyor ya da yanlış anlıyor.”


  • @crazycells yani ne demek istemiş


  • @Muhtaradana bunu demek istemişler prosedür gereği daha önce evrak onayı vermek zorunda değilmişler dediğiniz gibi. Teşekkürler.


  • Herkese iyi akşamlar,
    Daha önce burda konuştuğumuz, Curtis Morrison davası ile ilgili mail attım ve mailime cevap geldi. Türkçeye çevirdim translationda öyle gönderdim. Sizlerle paylaşmak istedim. Yararı olursa diye. İngilizcesinide yollayabilirim.

    Merhaba Irem,

    Yazdığın için sağol. Sorularınızı kırmızıya koydum ve cevapladım.

    Davaya katılırsam davamı tutmak ve yeşil kart almak için katılmayan dosyaları başkalarına izin vermek mümkündür.

    Mandamusa katılan bireysel durumunuz üzerindeki tek etki idari işleminizin / mülakatınızın hızlandırılması veya yargıç dışişleri bakanlığının bu yapılmazsa 30 Eylül'den fazla zaman vermesini emreder.

    Biz davamı bloke etmek mümkün mü
    davayı kaybetmek ya da bu davaya katılırsak bu yeşil kartı almanın daha hızlı bir yolu var mı?

    Hayır, Dışişleri Bakanlığı mahkemeleri kullanan kişilere misilleme yapmaz. Davaya katılırsanız şansınız artar.

    Diğer sorum, henüz belgelerimden memnuniyetimi alamadım, davanıza katılırsam belge alınmadan vize almak mümkün mü
    önce bilgi.

    İyi soru. Hayır. Belgeleriniz ve prosedürlerinizle aynı süreci takip etmek zorundasınız. Sadece hızlandırılmasını veya 30 Eylül'den sonra daha fazla zaman verilmesini istiyoruz.

    Çok sorularım olduğunu biliyorum ama DV2020 Türk Forum arkadaşlarıma iletmek isterim. Hepimiz britsimonsaysde gördük ve kendisi davanzıa çok güvenmiyor. Bu yüzden soru sorma ihtiyacı duydum.

    Simon, videosunda hükümetin de yapacağı bazı yasal iddialarda bulundu. İfadelerimi kamuya açıklarsak, davadan önce oyun kitabımızı hükümet rakibimize teslim etmekle aynı olacaktır. Ben onu yapmam. İki federal çok katılımcılı mandamus vakasının DV vizesi almada başarılı olduğunu söyleyeceğim:

    (1) Almaqrami v Tillerson'da hakim, Dışişleri Bakanlığı'na 30 Eylül 2017'den sonra bir grup Yemen ve İranlı için kalan vizelerin idari işlemin tamamlanmasıyla ilgili emir vermesini emretti (Ve temyiz mahkemesi hakimin bunu yapma yetkisini onadı. ). Bu dava için vizelerin çoğu 30 Eylül 2017'den sonra verildi!

    (2) Mohamed v Pompeo'da hakim Yemen katılımcıları için 30 Eylül 2019 tarihinden önce vizelerin verilmesini emretti.

    Yakın zamanda James Hacking tarafından Nguyen olarak adlandırılan bir başka dava henüz başarılı olamadı, ancak bu, sahip olmadığımız sorunlar için. (Davası, idari işlem 30 Eylül'den sonra tamamlanırsa kalıcı zarara uğramayacak olan aile kökenli göçmenleri içermektedir.

    Her iki çözüm için de tartışmalar yapacağız ve hâkimin sorunu nasıl çözmek istediğine karar vereceğiz. Mahkeme emirlerini bu bağlantıdaki klasördeki gönderiyorum.

    Başka bir sorum turist vizesi var. Şuan türkiyedeyim. Turist vizemle ABD'ye gidersem, "AOS" statüsü ayarlaması yapabilir miyim, bunu yapmak mümkün mü
    Turist vizesi olan AOS? ABD'de röportaj yapmak kolay olacak mı? Bunu sadece soruyorum çünkü şimdilik burada röportaj yapmak imkansız görünüyor.

    Muhtemelen, ancak bu yolu sadece bir avukatın yardımı ve rehberliği ile yapmanızı tavsiye ederim, çünkü geri tepebilir. Meslektaşım Rafael bu konuda size yardımcı olabilir.

    Bu davaya katılmak, kaybedersek bu yeşil kartı alamamanın olumsuz bir etkisi olacaktır.

    Katılımın olumsuz bir etkisi olmayacaktır. Olumsuz etki hiçbir şey yapmamaktan ve davaya katılma fırsatı tanımaktan kaynaklanır.

    Bu davayı kazanırsak, bu yeşil kartı alma süreci nasıl olacak.
    Aynı mı olacak.

    İlk amacımızın davayı kazanmak değil olduğunu anlamalısınız. İlk amacımız yeşil kartları almak. Olabilecek bir sonuç, devletin davanın önlenmesi için vize vermesidir. Buna davanın tartışılması denir ve mandamus vakalarında yaygın olarak olan şeydir.
    Ama anlayın- hala büyük savaşa hazırlanıyoruz ve buna hazır olmaktan da fazlası olacak. Ama kazan ya da kaybet dediğinde, bizim için kazanmanın bir hakimin emri almak yerine yeşil kartlar aldığını anlamanı istiyorum.

    Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Size sorularım hakkında yazmak ve hakkımda biraz bilgi vermek istedim. Çok uzun olduğunu biliyorum ve bunun için üzgünüm
    Umarım okursun.

    Sorularınızı takdir ediyorum. Umarım cevaplarım faydalı olmuştur. Başka sorunuz varsa bize bildirin.

    İçtenlikle,


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum