ABD elçiliği maillerimizi okuyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar bir videoda bir kız maillerimizi okuyarak kontrol ettiklerini söyledi oda başka birinden duymuş... siz hiç böyle bir şey duydunuz mu acaba mail veya whatsapp yazışmaları yüzünden vizesi iptal edilmiş biri?
-
@LordBolton mülakat deneyimlerini okursanız yanlış hatırlamıyorsam kasım gibi sosyal medya bilgilerini de DS260 yazıyorsun oradan bir şey bulmuş olabilirler. Mail olayını duymadık ayrıca @Muhtaradana bizim forumda sosyal medyadan AP kalan yada ret yiyen yok dimi. Telegram grubundan yazmışlardır belki ondan sordum
-
@LordBolton, içinde söyledi: ABD elçiliği maillerimizi okuyor mu?
Merhaba arkadaşlar bir videoda bir kız maillerimizi okuyarak kontrol ettiklerini söyledi oda başka birinden duymuş... siz hiç böyle bir şey duydunuz mu acaba mail veya whatsapp yazışmaları yüzünden vizesi iptal edilmiş biri?
email'lerinizin veya whatsapp yazilarinizin icerigine elciligin ulasabilecegini sanmiyorum...
-
Bir vize icin FBI, CIA falan ugrastirmazlar herhalde 😎
-
öğrenci vizesi alıp sosyal medyada iş arayan bir öğrencinin girişte vizesi iptal edilip gönderildiğini duymuştum.
-
-
@ayvalik10 haziran 2019 dan beridir sosyal medya hesaplarını ds 260 formunda istiyorlar, eğer ap ye kalınırsa Ds 5535 formunda daha detaylı isteniyor
Dv 2020 talihlilerinde ap ye kalıp sorun yaşayan duymadım, sadece şu anda konsolosluklar rutin vize işlemlerine ara verdiği için, herkes gibi bu arkadaşlarımızda bekliyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum