Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri

Benzer Başlıklar

• ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • Non Resident Alien Tax Return

Vergi Sistemi non resident alien evlilik yoluyla greencard tax
    5
    3 Oy
    5 İleti
    460 Bakış
    M
    @Tugba biz randevu aldik gittik itin number icin basvuru formu doldurduk ve tax formlarini doldurduk ikisi ile beraber irs te elden verdik kagitlari. pasaport alin yaniniza ve kagitlarda hicbir bilgi eksik vermeyin. ben adresimi hatirlayamadim tr deki adam da hic onemli degil ulke adini yaz birak dedi bize de kanit lazim adres kaniti istiyoruz foreign adresi kanitiyla birlikte ekle diye kagit geldi. aklinizda bulunsun irs i randevu almak icin arayin esinizle birlikte belgeler doldurulmus halde gidin yardimci olurlar.
  • Greencard ve evlilik hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    446 Bakış
    crazycellsC
    Basligi onceden tab'de actigimdan cevabinizi gormeden yazmistim, ama sorunuzu sorduktan yarim saat sonra "güncel+++" yazmanizi hic hos karsilamadim ve forum duzenine saygisizlik olarak degerlendiriyorum. Acaba ne gerek var boyle bir cevaba? Gercekten anlayamiyorum... Eger bu kadar ilgi alaka bekliyorsaniz bir avukattan danismanlik hizmeti alabilirsiniz. Forumdan 48 saatligine sizi cikariyorum, bu surede forumu ve ilgili konularini okuyabilirsiniz.
  • Greencard Lottery Evreleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    2 Oy
    2 İleti
    464 Bakış
    crazycellsC
    Su konulardan devam edebilirsiniz: DV2020 Bekleme Odasi [image: HjIpAE.png] DV 2019 Sureci Asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k