Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri
-
@Doruk-Akyürek bu konu için sanırım şurası daha uygun..
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası/4893 -
şimdi burada mı beklememiz lazım hayaller ümitler
-
Sanal da olsa usa de olacam bekleme süresince🤣Los Santos ta. Ps4 ve Gta 5 sağolsun
-
1320 videos ile bekliyorum
-
Gergin bekleyiş sürüyor :slightly_smiling_face:
-
Bu ileti silindi! -
-
Ben ilk basvurumda kazanmistim, 2019 GC ile Abd’ye yerlestim, benim surecim daha da saçma oldu. Basvurdugumu bile hatirlamiyordum, abim hatirlatti bir ara basvurmustun, kontrol etsene diye. Açtım, randomly selected yaziyor, anlam veremedim önce, Ingilizcem iyi seviyede onla ilgisi yok ama bana cikmis olamaz diye düşündüm. Heralde standart mesajdır, ufak metinlerin altında seneye tekrar gelin yazıyodur diye ufak bir afallama yaşadım. Sonra orada yanımda olan 2-3 arkadaşa daha telefonu elden ele yaptırdım, kazanmışsın teyiti geldiğinde hemen kendimi sokağa attım anlamsızca koşturdum. O saniyeye kadar yurtdışına yerleşme kararı aklımda hiç yokken, kesin kararımı hemen vermiştim. Gerçekten insanın hayatının en önemli dönüm noktası diyebilirim. Bu arada hergün kontrol eden biri olsam, çıkmayınca büyük hayal kırıklığı yaşardım, o yüzden bence o tarihe odaklanmayın, bırakın unutun ama telefon, outlook vs mutlaka tarih hatırlatıcı koyun.
İnşallah isteyenlere çıkar, çünkü burada hayat söylenildiği kadar güzel, GC ile gelince çok daha güzel.
-
Yanlız başlığa bayıldım :D Bekleyemiyoruz ki, geri sayım 3 gün! :D
-
@sgt-sergey siz 3 saymayı bırakın bir dil altı hapınız varsa Önce onu alın Ondan sonra Bu yazıdan sonrasını okumaya devam edin
-
@sgt-sergey

-
@ayvalik10, içinde söyledi: Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri
@sgt-sergey

Daha sonradan 6 Haziran oldugunu farkettim evet. Onemli degil her sey olacagina variyor
-
hayaller Amerika yaşantı Somali 6 haziran dan sonra inşallah ikisi de Amerika olacak. hadi hayırlısı
-
ne zaman acıklanacakmış ben anlamadım açıklandı mı durum nedir ?
-
6 haziran açıklanacak sonuçlar
-
Herkese günaydın arkadaşlar.
Buralar bu kadar sessiz sakin olmazdı kaldıki şurda sonuçların açıklanmasına neredeyse 1 ay kalmışken.
Oysaki geçtiğimiz kış döneminde buralar baya bir hareketli idi :confused_face: -
@optimistic Belki de başvuran sayısı geçen seneye göre azalmıştır ve doğal olarak kazanma şansımız artmıştır. Pozitif düşünmekte fayda var :)
-
@Cupzen, içinde söyledi: Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri
@optimistic Belki de başvuran sayısı geçen seneye göre azalmıştır ve doğal olarak kazanma şansımız artmıştır. Pozitif düşünmekte fayda var :)
Bence artmıştır, eşimin pasaportu yoktu sırf gc başvurmak için çıkarttı. Görevli memurlardan biri böyle yoğunluk görmedik demiş, hem de başvuru tarihi başlamamıştı. O da çekilişi anlatmış, eşim de aynı sebepten geldiğini söylemiş. Kim bilir başvuru zamanı ne kadar kalabalıktı. İsteyen bulup buluşturup almıştır pasaport. Her seneki gibi bu sene de başvurularda artış bekliyorum ben.
-
@gariban corona yüzünden diye düşünüyorum millet canının derdine düştü ne yapsınlar
-
@Cupzen, içinde söyledi: Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri
Hocam başvuruların azalacağını sanmam bu dediğim hareketlilik başvuru tarihlerinden sonraydı zaten şu geçtiğimiz kış döneminden bahsediyorum. Keşke başvuran sayısı az olsada kazanma şansımız yüksek olsa kim istemezki :slightly_smiling_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum