[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@ZaurO imzalandı
-
@Penka90 eğer yeminli tercümanla evrakları İngilizce'ye çevirtmişseniz asıllarını göndermeye gerek yok, mülakata Ankara'da mı gireceksiniz?
-
@senayw konsoloslukların tekrar rutin vize işlemlerine başlaması için maalesef bir tarih yok
-
@zinos sırları [email protected] adresi cevaplıyor
-
@ZaurO imzaladım, el birliğiyle 100 bine ulaştırabilirmiyiz?
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@zinos sırları [email protected] adresi cevaplıyor
Bu gün ben de yazdimda ondan sordum; çünkü bana otomatik cevap dışında herhangi bir açıklama gelmedi.
-
Bu ileti silindi! -
Ben bugun KCC’yi aradim. Bir hanimefendi ile konustum. Dosyalari isliyoruz biraz zamana ihtiyacimiz var dedi. Ben de var mi aklinizda bir sure diye sordum. Elimizden geleni yapiyoruz dedi ve daha da fazla bir bilgi vermedi.
-
@Muhtaradana Evet Ankarada girmeyi düşüniyorum.Evet yeminli tercuman ile yaptirdim
-
@ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@hadiharmandar aisten yeni randevu talep ettim sadece farkli bir yere mail göndermedim.
cevap geldiginde bizi de guncelleyin lutfen.
farkli yere email atmaniza gerek yok su an icin.
-
Sayin @Muhtaradana mumkun oldugunca yaymaya calisiyoruz , yapariz inshAllah ✊🏼
-
@crazycells şöyle bi cevap geldi bu sabah:
Ankara'da bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Bölümü yetkilisi, aşağıdaki başvuru sahipleri için ek takip işlemlerinin gerekli olduğunu belirtti.
Başvuru Sahibi Durum
..... ...... Görüşme Gerektiriyor
Konsolosluk Bölümü Yorumları:Dear ,
Thank you for your inquiry. The U.S. Embassy Ankara is closed for routine consular services, including immigrant visa appointments. Your request is approved; however, we are unable to schedule a date for you at this time. We will reschedule all non-urgent immigrant visa appointments when we reopen for consular services. You may monitor our website at https://tr.usembassy.gov and once we reopen for services, you may email us to reschedule your appointment.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara, Turkey -
@hadiharmandar, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells şöyle bi cevap geldi bu sabah:
Ankara'da bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Bölümü yetkilisi, aşağıdaki başvuru sahipleri için ek takip işlemlerinin gerekli olduğunu belirtti.
Başvuru Sahibi Durum
..... ...... Görüşme Gerektiriyor
Konsolosluk Bölümü Yorumları:Dear ,
Thank you for your inquiry. The U.S. Embassy Ankara is closed for routine consular services, including immigrant visa appointments. Your request is approved; however, we are unable to schedule a date for you at this time. We will reschedule all non-urgent immigrant visa appointments when we reopen for consular services. You may monitor our website at https://tr.usembassy.gov and once we reopen for services, you may email us to reschedule your appointment.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara, TurkeyAIS'ten mi yapmistiniz yeni tarih istemeyi?
-
@crazycells evet gerekçe belirterek yeni tarih istemiştim geçen hafta 22 nisanda
-
@crazycells evet gerekçe belirterek yeni tarih istemiştim geçen hafta 22 nisanda
AIS'ten mi istemistiniz? yoksa konsolosluga mi yazmistiniz (ya da konsoloslugun iletisim formunu mu doldurmustunuz?)?
-
@crazycells ais ten istedim elçilikle iletişime geçmedim
-
@Penka90 o zaman bir sorun çıkmaz
-
@Muhtaradana Tamamdir Teşekkür ediyorum.
-
@crazycells ais ten istedim elçilikle iletişime geçmedim
bilgilendirme icin tesekkurler.
-
@hadiharmandar bize gelen maillerden biri bu.
Digerinde bu maillere ek olarak bu yaziyor:İlave bir Vize başvuru ücreti olmaksızın ileriki bir tarihte yeni bir randevu zamanı alma hakkınız var. Lütfen https://ais.usvisa-info.com/tr-TR/iv/account adresinde hesabınıza oturum açın ve yeni bir konsolosluk randevusu zamanı almak için talimatları izleyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum