Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • USCIS Offices Preparing to Reopen on June 4

    18 Mart'ta ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri, koronavirüsün (COVID-19) yayılmasını yavaşlatmaya yardımcı olmak için şahsi hizmetleri saha ofislerinde, sığınma ofislerinde ve uygulama destek merkezlerinde (ASC) geçici olarak askıya aldı. USCIS 4 Haziran'da veya sonrasında yeniden açılmaya hazır ofisler hazırlıyor. Bu ofislerdeki çalışanlar, ofisler kapalıyken halkla yüz yüze görüşme gerektirmeyen, vazgeçilmez hizmetler vermeye devam ediyor.

    Ofisler geçici olarak kapalı olsa da, USCIS sınırlı acil yüz yüze hizmet sunmaya devam edecektir. Acil durum hizmetleri konusunda yardım için lütfen USCIS İletişim Merkezi'ni arayın.

    USCIS saha ofisleri, uzatılmış geçici kapanıştan etkilenen planlanmış randevular ve vatandaşlık törenleri ile başvuru sahiplerine ve dilekçelere bildirimler gönderecektir. USCIS iltica ofisleri görüşme iptali bildirimleri gönderecek ve iltica görüşmelerini otomatik olarak yeniden planlayacaktır. Mülakat yeniden planlandığında, sığınmacılar mülakatın yeni saati, tarihi ve yeri ile yeni bir mülakat bildirimi alacaklardır. USCIS, yüz yüze hizmetlerin faaliyetlerine yeniden başladığında, USCIS geçici ofis kapatması nedeniyle ASC randevularını otomatik olarak yeniden planlayacaktır. Bireylere postada yeni bir randevu mektubu gönderilecektir. InfoPass veya diğer randevuları olanlar, saha ofisleri tekrar halka açıldığında USCIS İletişim Merkezi aracılığıyla yeniden programlanmalıdır. İletişim Merkezi'ni aramadan önce ilgili ofisin yeniden açılıp açılmadığını kontrol edin.

    Lütfen güncellemeler için uscis.gov/coronavirus adresini ziyaret edin. Bir ofisin durumu hakkında en son bilgiler için https://www.uscis.gov/about-us/uscis-office-closings adresini ziyaret edin.

    On March 18, U.S. Citizenship and Immigration Services temporarily suspended in-person services at its field offices, asylum offices, and application support centers (ASCs) to help slow the spread of coronavirus (COVID-19). USCIS is readying offices to reopen on or after June 4. Employees in these offices are continuing to perform mission-essential services that do not require face-to-face contact with the public while the offices are closed.

    While offices are temporarily closed, USCIS will continue to provide limited emergency in-person services. Please call the USCIS Contact Center for assistance with emergency services.

    USCIS field offices will send notices to applicants and petitioners with scheduled appointments and naturalization ceremonies impacted by the extended temporary closure. USCIS asylum offices will send interview cancellation notices and automatically reschedule asylum interviews. When the interview is rescheduled, asylum applicants will receive a new interview notice with the new time, date and location of the interview. When USCIS again resumes operations for in-person services, USCIS will automatically reschedule ASC appointments due to the temporary office closure. Individuals will receive a new appointment letter in the mail. Those who had InfoPass or other appointments must reschedule through the USCIS Contact Center once field offices are open to the public again. Please check to see if the respective office has been reopened before calling the Contact Center.


  • Social Security Ofisler Covid 19 kapsamında bir süre daha kapalı kalmaya devam ediyor .

    Bu haftanın başlarında, Beyaz Saray Amerika'yı Yeniden Açmak konusunda ulusal rehberlik yayınladı. Bu bilgileri ajansımızla ilgili olduğu için değerlendiriyoruz ve ülke çapındaki COVID-19 durumunu yakından izlemeye devam ediyoruz. Sosyal Güvenlik misyonunu yerine getirirken, ofisleri halka tekrar açtığımızda, hem hizmet verdiğimiz insanlar hem de çalışanlarımız için güvenli bir ortam sağlayacağız.

    Planlarımızı geliştirmeye devam ettikçe ofislerimiz yüz yüze hizmet için halka kapalı kalacak ve çalışanlarımız uzaktan çalışmaya ve halka hizmet vermeye devam edecektir. Web sitemizde, ileriye yönelik güncellemeler sunacağız ve ofislerimizin durumu hakkında devlet tarafından güncellenen bilgiler yayınlayacağız. Ajansımız bu güncellemeleri doğrudan sağlayacaktır ve lütfen ofislerimizin durumu ile ilgili diğer bilgi kaynaklarını dikkate almayınız.

    Halkın dayandığı hayati hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Pandemi sırasında hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin.

    Earlier this week, The White House issued national guidance regarding Opening Up America Again. We are evaluating this information as it relates to our agency and are continuing to closely monitor the COVID-19 situation across the nation. In fulfilling Social Security’s mission, when we reopen offices to the public, we will provide a safe environment for both the people we serve and our employees.

    As we continue to develop our plans, our offices will remain closed to the public for face-to-face service, and our employees will continue to work remotely and provide services to the public. We will provide updates moving forward and post updated information on the status of our offices, by state, at our website. Our agency will provide these updates directly, and please disregard other sources of information regarding the status of our offices.

    We will continue to provide the vital service the public relies on. Please visit our website for more information about our services during the pandemic.


  • ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) Direktörü Robert Redfield, ülkede yeni tip Corona Virüs (Kovid-19) vakalarının ikinci dalgasının, ilkinden daha kötü olabileceği uyarısı yaptı.


  • @mexido ağzından bir hayırlı cevap çıksaymış


  • @redsat2000 bu 3.erteleme sanırım, Amerika içi mağduriyetler her gün dahada fazlalaşıyordur her ne kadar statüleri uzatacağını açıklasalarda bu kararın siyasi olduğunu düşünüyorum, yüzyüze görüşmeler sosyal mesafe kurallarına maksimum uyarak yapılabilir hem bir yandan ülkeyi açma konusunda valilere baskı yapılırken, kendilerine bağlı kurumları kapalı tutmak maalesef tam bir tezat


  • Turizmle ilgili 2020 yazı için yol haritası belirlenmiş, planlanan önlemlerden de anlaşılacağı üzere bu covid19 denen vatandaş daha uzun süre bizimle, ve hayatlarımızı gözle görünür, hissedilir şekilde etkileyecek malesef..

    “.....
    Türkiye'de corona virüs sonrasında turizmin hızla toparlanabilmesi için yol haritası oluşturuldu. Buna göre ilk olarak oteller yarı kapasiteleriyle hizmet verecek, sahillerdeki şezlong sayıları azaltılarak sosyal mesafe kuralına uyulacak. Eğlence mekânları için tedbir alınacak. Otellerde açık büfe hizmeti verilmeyecek.
    ....”


  • @Muhtaradana Adamın tek derdi tepki toplamak hayırlı bir icraatı işsizlik yardımları başkada bir şey yok


  • @Muhtaradana, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @mexido ağzından bir hayırlı cevap çıksaymış

    Temennimiz bitmesi yonunde fakat bazi bilim insanlarinin dusunceleri ne yazikki bu yonde. Biz bitti deyince bitse keske.


  • bir kış geçmeden bitip bitmediğini söylemezler.sosyal mesafe ve maskeli bir yaşam ile 1 yıl hayata devam edilecek .hayat devam etmek zoruda


  • @Muhtaradana, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @redsat2000 bu 3.erteleme sanırım, Amerika içi mağduriyetler her gün dahada fazlalaşıyordur her ne kadar statüleri uzatacağını açıklasalarda bu kararın siyasi olduğunu düşünüyorum, yüzyüze görüşmeler sosyal mesafe kurallarına maksimum uyarak yapılabilir hem bir yandan ülkeyi açma konusunda valilere baskı yapılırken, kendilerine bağlı kurumları kapalı tutmak maalesef tam bir tezat

    @Muhtaradana Dün bankaya gittim . İçeriye 5 musteri alıyorlar .Dışarıda ise sosyal mesafe sağlanmış vaziyette uzun kuyruk vardı. Bu banka Boa Allapattah nöbetçi Bankası idi. Miamideki açık tek Boa idi. Müşteri temsilcisi ile müşteri arasi seyyar paravan koymuşlardi. (Zaten Social ADM ofislerde paravan normaldede mevcut).Diyeceğim o ki hazırlık yapmalarını gerektiren çok uzun periyotlu elzem durum yok. Yeterli sağlıklı personel olsun yeter


  • Delaware'de okullar bu donem icin kapatildi. Onumuzdeki doneme kadar kapali kalacaklar. Eger hersey yolunda giderse, Agustos sonunda yeni egitim donemi icin acilmalari gerekiyor.


  • Düşüş devam ediyor inşallah bu şekilde atlatacağız20200425_194155.jpg


  • Singapur üniversitesinin yayınladığı bir simülasyon var
    Covid-19 un bitiş tarihlerini verilere göre tahmin ediyor
    https://ddi.sutd.edu.sg/when-will-covid-19-end/


  • Bu siteye göre Amerika'da 9 mayısta, Türkiye'de ise 15 mayısta Covid-19 un son bulması bekleniyor20200425_194749.jpg
    20200425_194735.jpg


  • @Muhtaradana tedbirlere uyulduğu takdirde evet gayet mantıklı bence bu grafikler ve tahminler. Umarız herkes dikkatli bir şekilde bu sürece önem verir ve korona belasından en kısa zamanda kurtuluruz. 2. bir dalga olmaması için herkes evlerinde kalmaya devam etmeli


  • @Muhtaradana Grafikleri biraz optimist bir kişi hazırlamış sanırım.
    Maalesef yayıldığı hızda kaybolmuyor..
    Kaldı ki grafiğin eğrisi de mavi verilerle tam uyumlu değil 🙂

    İnşallah haklı çıkar tabi, dileğimiz o yönde, orası ayrı..


  • @VolkanU Zaten tam uyumlu olmasını bekleyemeyiz, noktası noktasına bilinebilecek bir durum olamaz. Ama genel olarak bakıldığında tahminlerin çoğunun uyuştuğu gözüküyor


  • @tuncayarat Grafiği farklı yorumladık sanırım.
    Mevcut durum itibariyle ileriyi öngören bir grafik bu.
    Yoksa yayılım hızını bu şekilde tahmin etmek pek mümkün değil 🙂


  • Daha onceden tanismis oldugum bir doktor arkadas, Mersin'de 2 gun once solunum cihazinda bagliyken covid-19 nedeni ile vefat etti. Hatta Fatih Altayli bu konuda dun bir yazi yazdi ve TV lerdede haber oldu.

    Hastanede tedavideyken 2 defa PCR testi yapilmis ve negative cikmis. Ama akciger rontgenleri ve diger tum belirtiler covid-19 belirtileriymis. Olum kayitlarina, PCR testi positive degil diye, viral zaturre yazilmis. Normalde DSO tanimlamasina gore covid-19 yazilmasi gerekiyordu. Ki zaten PCR testinin dogruluk orani 60-70% den yukariya cikmiyor.

    Simdi bu doktor, bu hastaligi buyuk ihtimalle tedavi ettigi bir hastasindan kapti. Veya fiziksel temasda oldugu birisinden. Covid-19 hastasi olarak bakanlik tarafindan kabul edilmedigi icin, bu doktora hastaligi bulastirma ihtimali olan kisi ve onun etrafindaki kisiler hicbir sekilde takip edilmedi, edilmiyor. Yani filyasyon yapilmiyor. Doktorun son 2 belkide 3 hafta icerisindeki tum hastalarinin, mesai arkadaslarinin ve hatta kendi aile bireylerinin hepsinin bulunup test yapilmasi lazim. Ama hicbirisi yapilmiyor. Bulastiran kisi ve onun cevresi su anda buyuk risk altinda. Bu birkac kisilik bir filyasyon da olabilir, birkac yuz kisi de olabilir.

    Ben bu ornekte de oldugu gibi, Turkiye'de gercek ve dogru bir calisma yapildigina inanamiyorum. Bence aciklanan rakamlar da eksiklikler cok. Zaten bazi bilim kurulu uyeleri bile, tum vaka ve olumleri tespit edemiyoruz, sadece PCR testinin sonuclarini yansitiyoruz diye aciklamalarda bulunuyorlar.


  • Hangi eyaletin covid 19 kısıtlamalarını ne kadar esnettiğine dair detaylı bir harita

    Oklahoma, georgia,South Carolina kısıtlamaların en çok esnetildiği eyaletler
    Güncel vaka sayıları sırasıyla
    3193-22695-5253

    Georgia nın bu vaka sayısıyla eyaleti tekrar açmasına sosyal medyada tepki var sanırım


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum