Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)


  • @ice uluslararası yasaları tam anlamıyla bilmiyorum elbette,fakat aile bütünlüğünü bütün devletler sağlamak zorundadır,işlemleri yavaşlatabilirler ama sonuç olarak bu bütünlüğü sağlamak için oturum iznini verirler...

    eşim artık ara ara ağlamaya başladı,psikolojisi bozuldu,benim de aynı şekilde..eşime en son dedim ki türkiyede yaşayalım ,hayatla ilgili zaman kaybediyoruz,zamanımız çalınıyor...
    belkide usa başkanının istediği tamda budur ; zamanı uzatalım ve çiftler gelmekten vazgeçsinler....


  • @bulls Celik gibi sinir lazim esinizi anliyorum bizde cok uzun suredir bekliyoruz.Uluar arasi kanun vs suan kimsenin umurunda degil cok yiprandik hevesimizde kirildi boyle boyle.Disardan bakinca sanki sucluymusuzda yada kacak gocek isler yapiyoruzda bukadar bekletiliyoruz gibi hissettiriyorlar.


  • tamamen aynı durumdayız biz de.. bu son nokta oldu.. nvc onayı ve konsolosluk tarihi beklerken 60 gün daha eklendi.. ne yapıcaz nasıl sabredicez bilmiyoruz. facetime wp artık hayatımız oldu. 😞


  • Merhaba bu Birth certificated denilen belge bizde vukuatlı nüfus kayıt örneği olarak geçiyor değil mi?


  • evet doğrudur edevletten alabiliyorsun


  • @ice eşi göçmen olarak ülkeye giriş yapan ve orada yaşayan bir insan bunları nasıl yapıyor anlayamıyorum diyeceğim fakat çok iyi anlıyorum, KOLTUK için.....



  • Ise yarayacakmi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.


  • @bulls, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)

    @ice eşi göçmen olarak ülkeye giriş yapan ve orada yaşayan bir insan bunları nasıl yapıyor anlayamıyorum diyeceğim fakat çok iyi anlıyorum, KOLTUK için.....

    Ben koltuk icin oldugunu dusunmuyorum. Trump zaten ilk 4 yilini dolduruyor ve zengin bir isadami, yani tekrar secilmese bile bu prestij ile baska hicbirsey yapmasina zaten ihtiyaci yok.

    Burada bence onemli nokta, kalici ve Amerikalilarin yillar sonra bile konusacagi degisiklikler yapmak istiyor. Yani ismini tipki Washington veya Franklin gibi tarihe yaptiklari ile kazimak istiyor.

    Mesela, Amerikalilarin cogu baba-ogul Bush'lar veya daha onceki Carter veya Reagan gibi baskanlar hakkinda pek konusmazlar ama suikast sonucu olen Kennedy'i herkes konusur, korfez savasina ragmen ekonomiyi iyi yoneten Clinton'i konusurlar. Obama henuz daha son baskandi ve siyahi idi, ayrica Obamacare icraati oldu, iyi veya kotu onu zaten konusurlar. Trump da ayni sekilde iz birakmak istiyor bence.



  • @EmBus merhaba. Bizde USCIS süreci daha yeni bitti ve NVC sürecine başlayacağız. Bunun için hangi belgelere ve ne tür ödemeler yapmamız gerekiyor, siz tecrübeli olduğunuzdan size sorabilir miyiz? Mailiniz varsa mail gönderebilir miyiz? Benim mail [email protected]. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.


  • @ice merhaba. Bizde USCIS süreci daha yeni bitti ve NVC sürecine başlayacağız. Bunun için hangi belgelere ve ne tür ödemeler yapmamız gerekiyor, siz tecrübeli olduğunuzdan size sorabilir miyiz? Mailiniz varsa mail gönderebilir miyiz? Benim mail [email protected]. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tecrübesi olan buradaki bir kaç arkadaş yardımcı olabilirse bu konularda çok memnun oluruz. Böyle bir forumda bunun için çok güzel fırsat olmuş.


  • @Mustaparta-Totengraber merhaba. Bizde USCIS süreci daha yeni bitti ve NVC sürecine başlayacağız. Bunun için hangi belgelere ve ne tür ödemeler yapmamız gerekiyor, siz tecrübeli olduğunuzdan size sorabilir miyiz? Mailiniz varsa mail gönderebilir miyiz? Benim mail [email protected]. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tecrübesi olan buradaki bir kaç arkadaş yardımcı olabilirse bu konularda çok memnun oluruz. Böyle bir forumda bunun için çok güzel fırsat olmuş.


  • @crazycells merhaba. Bizde USCIS süreci daha yeni bitti ve NVC sürecine başlayacağız. Bunun için hangi belgelere ve ne tür ödemeler yapmamız gerekiyor, siz tecrübeli olduğunuzdan size sorabilir miyiz? Mailiniz varsa mail gönderebilir miyiz? Benim mail [email protected]. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tecrübesi olan buradaki bir kaç arkadaş yardımcı olabilirse bu konularda çok memnun oluruz. Böyle bir forumda bunun için çok güzel fırsat olmuş.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bonjour, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)

    @crazycells merhaba. Bizde USCIS süreci daha yeni bitti ve NVC sürecine başlayacağız. Bunun için hangi belgelere ve ne tür ödemeler yapmamız gerekiyor, siz tecrübeli olduğunuzdan size sorabilir miyiz? Mailiniz varsa mail gönderebilir miyiz? Benim mail [email protected]. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tecrübesi olan buradaki bir kaç arkadaş yardımcı olabilirse bu konularda çok memnun oluruz. Böyle bir forumda bunun için çok güzel fırsat olmuş.

    Hayir, maalesef email ile soramazsiniz. Bu forumun amaci deneyimlerin herkese yardimci olmasi; kisisel danismanlik yapmak degil... O nedenle tum sorularin, cevaplarin ve deneyimlerin forumdaki ilgili basliklara acikca yazilmasi gerekiyor.


  • Amerikan vatandaşı eşim benim için form 130 yollamış ve başvurumuzu baya bir önce başlatmıştı. Eşim ilk evliliğimden olan 18 yaşından küçük çocuğum için ayrıca başvuru yapmalımıdır? Yoksa onunda işlemleride benim başvurunun üzerindenmi yürüyor? Bilgisi olanlardan cevap beklerim


  • @crazycells merhaba. O halde NVC sürecinde yüklememiz gerekn belgeler ve ödenen ücretler konusunda bilgi verebilir misin? Tam olarak NVC sürecinde hangi belgeleri yüklüyoruz ve ne kadar ücret ödüyoruz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ozgur-tunali, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)

    Amerikan vatandaşı eşim benim için form 130 yollamış ve başvurumuzu baya bir önce başlatmıştı. Eşim ilk evliliğimden olan 18 yaşından küçük çocuğum için ayrıca başvuru yapmalımıdır? Yoksa onunda işlemleride benim başvurunun üzerindenmi yürüyor? Bilgisi olanlardan cevap beklerim

    evet, IR-2 kategorisinde ayrica cocugunuz icin islem baslatmalisiniz. Ayri bir I-130 doldurmasi gerekiyor...


  • @crazycells bunun için ayrı bir başvuru ücreti ayrı bir case Number VS değilmi? Birleştirip aynı andamı gelir buraya evraklar acaba? Arada yedi ay olacak nerdeyse

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bonjour, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)

    @crazycells merhaba. O halde NVC sürecinde yüklememiz gerekn belgeler ve ödenen ücretler konusunda bilgi verebilir misin? Tam olarak NVC sürecinde hangi belgeleri yüklüyoruz ve ne kadar ücret ödüyoruz?

    Bu konunun ikinci iletisini okuyun isterseniz, orada ayrintili surec anlatiliyor.

    Gocmen vize icin 325 dolar odemeniz gerekiyor; I-130 icin ise 535 dolar (bunu odemissinizdir zaten sureci baslatmak icin).


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

62
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum