[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Kartanesi-Sevinç-0 evet mulakat icin aradilar. Yanlis yazmisim kusuruma bakmayin
-
@bolatmali 17subatta doktor kontrolunden gectim
-
Mogolistan icin normal. Cin ile siniri olmasina ragmen resmi rakamlara gore sadece 33 vaka var ve hic olum yok.
-
@Hosko çok güzel o zaman dışışleri bakanlığının tüm konsolosluklarda rutin vize işlemlerine ara vermesi durumunu aşmış olduk
-
@Muhtaradana bizim telefon gorusmemiz bu nitelikte oldu.
_Elcilikten ariyorum. 22nisanda mulakata girmek ister misiniz?
+Biraz erteleyebilir miyiz? Malum hastalık falan.
_hayir suan bikac mulakat tarihi veriyoruz sonra eylule kadar islemler kapatilacak. O zaman da dv2020 hakkiniz yanacak. Simdi girdiniz girdiniz. Eger giremicez derseniz mulakat saatini alamayan baska arkadaslar var onlara tarih gonderilecek sizin yerinize.
+o zaman biz girelim mulakata, sagolun. -
@MySea ben de oyle ihtimal verdim hos pek dusunecek vakit de olmadi. Korona yuzunden tum aile büyüklerimiz gitmemizin yanlis olduğunu düşünüyor. 3yasinda ve 11aylik 2bebegimiz var. Kararsiz kaldim ne yalan soyleyeyim 🤔
-
@Hosko, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
_hayir suan bikac mulakat tarihi veriyoruz sonra eylule kadar islemler kapatilacak. O zaman da dv2020 hakkiniz yanacak. Simdi girdiniz girdiniz. Eger giremicez derseniz mulakat saatini alamayan baska arkadaslar var onlara tarih gonderilecek sizin yerinize.
+o zaman biz girelim mulakata, sagolun.Çok çok önemli bir bilgi bu bence ,
geldin geldin , gelemedin eylül ayına kadar mülakat yok , sonrasında da kapanıyor Ve hakkın yanıyor demişler . Sıkıntılı bir durum... Türkiye için geçerli değildir umarım -
Sanırım visa bülteni bugün yarın açıklanırsa bununla ilgili bir ibare düşerler gibime geliyor zira son açıklanan bültenin D şıkkında gelecekle ilgili bir bilgilendirme vardı.
-
@yuciarusa oyle anladim heyecanla yanlis anladigim eksik anladigim seyler olabilir. Eylule kadar olan muhabbet sadece mogolistanla alakalı da olabilir bilemiyorum. Cok belirsizlik var. Ben bi de sehirdisindayim yarin sabah yola cikip cikmamak arasinda kaldim
-
@Hosko, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
+o zaman biz girelim mulakata, sagolun.birkac mülakat tarihi veriyoruz sonra eylüle kadar islemler kapatılacak derken @Muhtaradana
süreci bu kişilerle bitirecekler mi o zaman?
-
@mkonca hiç zannetmiyorum, ortada bir yanlış anlaşılma olabilir, bu ifadeyi sadece o case için de söylemiş olabilir yada o konsolosluk özelinde söylemiş olabilirler
Eğer böyle bir şey söz konusuysa önümüzdeki bültende bir açıklama yapacaklardır -
Eğer visa bülteni açıklanırsa ve bu bültende herhangi bir case numarası yayınlanırsa ben herhangi bir konsolosluğun kapanacağını çok sanmıyorum çünkü açıklanan case numaraları içinde her ülkeden randomize rast gele ülke konsolosluğundan başvuru olabiliyor sanırım ilk beklenti ve konsantrasyonumuz şimdi açıklanacak visa bülteni içinde rakamsal değer olması umarım herkese hayırlı olur
-
Visa bullettin 14 - 17 arası falan acıklanmıyor muydu genelde? Bence bu ay bir şey açıklanmayacak.
-
@Muhtaradana böyle birşey olması çok mantıksız. Tekrar randevüyü telefonda nasıl veriyorlar her konsolosluk Farklımı işliyor. Konsolosluk kapanacakmış madem bu kişinin ne özelliği varmış? Çok bilgi kirliliği ile doldu iyice kafamız. Ne olucaksa olsun sıkıldı herkes. Bir visa bulletin bile çıkarmamaları altında inşallah olumlu birşey düşünüyordur diye ummak istiyorum. Mesela yasada bir değişiklik yapıp süremizi uzatma gibi. Bu sene nisan da biten tax iadelerini temmuza kadar yasayı değiştirip uzatıldığını söyledi orda yaşayan arkadaşım. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama o kadar negatif bilgi dolanıyor ki insanın iyice içi şişiyor. Hepimiz inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız. İyi akşamlar.
-
@İrem-Güzel evet her konsolosluk farklı çalışabilir, telefonla yada e-mail ile haber verebilirler, bunu mülakat deneyimlerindede görebiliyoruz bir ülkede sahte evliliğe başkasında eğitim durumu diğerinde ise maddi yeterliliğe dikkat ediyorlar
Bülten de bugün yarın açıklanacaktır
Şu anda çokda üzülmeye gerek yok, biz elimizden gelen herşeyi yaptık, yapıyoruz
Şu aşamada sadece sabr edip, bekleyeceğiz
Yeterki biz bu salgının yakında sönümleneceğine inanmaya devam edelim, eğer İstanbul'da iseniz forum buluşmalarının birinde o current pastasını keseceğiz😀moralleri yüksek tutalım -
@Muhtaradana inşallah istanbuldayım evet:)
-
Sayın @Muhtaradana USCIS visa bultenini yayınlaması için 3 mayısa kadar kapalı oldukları için visa bültenini yayınlamıyor olabilirler mi acaba yoksa kapalı olsalarda online gönderebiliyorlarmıydı?
-
@takvimcas hayır bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum
-
@takvimcas Mantıklı 👍🏾
-
Sayın @Hosko öncelikle hakkınızda hayırlı olsun ben sizi şimdiden tebrik ederim.Eğer konsolosluk mülakatınıza gittiğinizde yoğun iş trafiğinizden zaman kalırsa bizler içinde her ne kadar ülkeler arası farklılık olsada bir an önce deneyimlerinizi paylaşırmısınız?Eminim değerli deneyiminiz genel DV 2020 konjektürü için hele bu zamanda bize ışık olacaktır.kulağımız sizde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum