Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bir de 5 vakit abdest alan korunmuş olur demiyor mu Allah ımm, umreden gelenlerin içinden pozitif çıkanlar nasıl oluyor o zaman. Adamlar kendini paralıyor sabunla köpürterek dirseklere kadar min 20-30sn el parmak araları tırnaklar iyice ovalayarak yıkanırsa virüs yok olur diyorlar, bizimki hala günde 5 kere boş suyla aldığımız abdestten medet umuyor.. ki abdest alışkanlığı müthiş birşey temizlik açısından, ama virüs için değil be adam, sapla samanı bir ayıramadık gitti. En azından bugün artık bilime sarılmamız lazım, duanı et o ayrı ama bu virüsle sabır ve dua ile değil, sabır ve bilimle savaşacaksın ya.. amaann canım sıkıldı bak yine..


  • @aysegul Gerçekten deli cesareti olan bir milletiz. Bir o kadar da bilinçsiz insanlarımız. Sosyal medyada bile hala cami ve cemaat olayına tepki veren insanlar var. Bu durumun bir önlem olduğunun farkına varamıyorlar. çok üzülüyorum gerçekten...

  • ⭐⭐⭐

    @Calibraturbo, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Güzel şimdide git kardeşlerin için suriyede savas birde oranın vatandaslıgını alirsin LMFAO

    Irkçılık yapma, insanları kışkırtma.
    Facebook senin için daha doğru platform, inan bana.


  • @Calibraturbo ya haraca bağlama konusunda yüzde yüz katılıyorum sana, yapılan pazarlıklardan ben bir Türk olarak utanıyorum gerçekten, bütün mültecilerin evlerine dönmelerini istiyorum(gerçekten vatandaşımız olan kökeni farklı etnisiteden olanları kastetmiyorum tabiki, onları da mültecilerle bir tutamazsın), artık müsamaha gösterilecek boyutları aştılar katılıyorum, newyork times da çıkan sınırdakileri otobüslerle geri getiriyoruz haberini görünce kan beynime sıçradı benim de ama şu işi ırkçılığa bağlama lütfen kardeşcim ya, benden yaşça küçüksün, o yüzden sana sadece tavsiyede bulunabilirim sakın akıl vermek gibi anlama lütfen. İş problemin, babanla ilgili talihsizliğin, kanada konusundaki yanlış kararın vs çok bunaldın belli, düşündüğün herşeyde sonuna kadar özgürsün ama en azından public bir yere birşey yazıyorsan nolur incitici olma artık, ırkçı ifadeler kullanma, genel ahlaka mugayyir kelimeler kullanma (bunun için eksi vermişliğim vardır sana birkaç kez ☺☺️). Ama yok yani bıkmadın anacım sen de uyarı almaktan.. bi sakinleş azıcık.


  • @Emrejoy aynen, lcw de mağazalarını kapatma kararı almış, insanlar bilgilendirme mesajının altına hala “değişecek ürünüm vardı o ne olacak, hediye çekim vardı nasıl kullanıcam” gibi şeyler yazıyor.. Allah ım ölür müsün öldürür müsün..

  • ⭐⭐⭐

    @aysegul yaşlılar çok tehlikeli😀

  • ⭐⭐

    @aysegul Cuma günü için zorla namaz kıldıran kişilere yada buna teşebbüs edenlere idari para cezası uygulanıyor bilginiz olsun

  • ⭐⭐

    @bidünya Yaşlı ve Öfkeliler hiç söz dinlemiyorlar...


  • @bidünya çookk, biri de yazmış evden taburelerini getirirler diye ☺
    Az önce bi teyze izledim röportajda, “camiye virüs girer mi oğlum siz bu kadar inançsız mısınız, hepimizin görevli meleği var, onlar bizi yıkıyo oğlum yıkıyolar bizi hiç virüs bulaşır mı camide” diyor.. Kaşınıyorlar zorla tövbe ya Rabbim..


  • @Ramazan doğrudur, zaten imam kıldırmamak için kavga ediyordu cemaatle 😁

  • ⭐⭐

    Bu akşam sağlık bakanımız açıklama yapacak ama tablo biraz acı olabilir. death ⬆😞

  • ⭐⭐

    İtalya’da stokta olmadığı için eldivensiz çalışan bir doktor hayatını kaybetti.

  • ⭐⭐

    Bu akşamki verilerle İtalya ölüm oranı ile Çini geçecek gibi, Durumu kritik hasta sayısı 2,257


  • Akasya ve akbatı avm ler kapatma kararı aldı, muhtemelen diğerleri de sırayla kapatma kararı alacaktır..


  • Son dakika olarak TV kanallarında geçen açıklama:
    Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman’ın korona virüsten öldüğü iddiası başhekimlik tarafından doğrulandı. Başhekimlik, Yalman'ın eşinin de korona karantinasında olduğunu açıkladı.

    Edit: Gereksiz uzunluk nedeniyle diğer metinleri ve Euronews haberini kaldırdım. Bütün kaynaklarda haberi bulabilirsiniz.


  • Korkarim ki o videodaki saglik calisaninin soyledikleri dogru. Bu virus coktan tum Turkiye'ye binlerle yayiliyor. Cok fazla test yapilmadigi icin henuz resmiyete yansimiyor. Birde virusden dolayi hayatini kaybetmis ama test yapilmadigi icin baska nedenlerle iliskilendirilmis olumlerde olabilir.


  • @Ramazan Gelmedi. Bildireyim 🙂


  • @MySea Tüm Dünya aynı durumda🤷♂️ Eninde sonunda sürü bağışıklık sistemine tüm ülkeler dönecek 🤷♂️ Tüm Dünyada bu yayılmayı nasıl engelleyeceksin ? Bence , İnsan vücudu Virüse karşı bağışıklık kazanmadan kurtulmak zor bu virüsten. Hasta sayıları önemsiz Tüm Dünya da sayılanlar bilinenler le sınırlı. Allah yardım etsin insanlığa


  • Sürekli hatırlamakta, çevremizi bilgilendirmemizde fayda var.
    Yeni Koronavirüs Hastalığı Riskine Karşı 14 Kural

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Calibraturbo, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @aysegul multeciler konusunda Merkeli 3 5 kurus haraca baglamıs bizimki .Almanlar paralarının gidecegine bizler namusumuzun 5 paralık edilişine yaniyoruz. Herkes bişeye yanıyor. Bişeylerden mutsuz .otobuslerle sınırdan alıp alıp anadoluya saçmaya baslamıslar. Sıkılmaya basladım artık gerçekten. Dunya kapitalizmine yemdik şimdi anadolu kapitalizmine de yem olacaz. Hor görülen ama önemli işkollarında kalite vasattı 500 600 e calısan bu köleler herşeyi daha dahada berbat edecek.
    Lastik isteyeceksin somalili takacak Çigköfte isteyeceksin poposunu eliyle silmiş arab yogurmus olacak Falan filan gercekten YILDIM BURDA YASAMAKTAN

    Calibra, eleştirdiğin ana temada haklı iken ayrıştırıcı dil kullanarak bunu terse çeviriyorsun. Cumhurbaşkanının Almanlar ile yaptığı anlaşma gereği göçmenleri kullanması ve yükünü biz halkın sırtına yüklemesi eleştirilecek birşey. Göçmenlerin ırkı ten rengi dini üzerinden yorum yapman da bizim eleştireceğimiz bir şey. Lütfen bunu yapma. Gereksiz tartışma çıkarma. 1 Hafta sonra hangimizin ne durumda olacağı, göçmen olarak kimin kapısına sığınacağı belli değil. Muhtemelen onlar da bizleri aşağılık, gereksiz, pis göçmenler olarak tanımlayacaklar. Dünya bir kaç ay içinde çok farklı bir şekle evrilecek. Bir kısmımız ölecek. Kalanlar gaddarlar ve mazlumlar olarak ikiye ayrılacak belkide. Sakin...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum