Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @İrem-Güzel Zaten mart ayının 2 si ile 6 sına GC mülatları vardı yapıldı. Nisanda da ayın 6 sında başlıyor görülüyor excel listesinde. Hayırlısı olsun bir an önce normale döner inşallah.

• @teknikg inşallah etkilemez bizi hayırlısı herşeyin tabiki sağolun verdiğiniz bilgi için.

• @TURKEYANDUSA sizin ayın kaçındaydı mülakatınız? Böyle bir mail geldi. Bu tarihler aralığjndamıydı?

• @İrem-Güzel ben hala umutluyum. 🤲😊

• @teknikg ben excell e işlemedim henüz. 1 nisan

• Peki şimdi ne olacak mülakat tarihini min. 1 ay önceden veriyorlardı. 3 nisandan itibaren mayıs ayına yeniden mi randevu alacağız? Eğer karantinaya devam etmezsek şayet

• Benim de 1 nisan randevum vardı. Görüşmeler iptal olduğu için kaydıracaklar muhtemelen

• @rodin sağlık randevusu tarihi almayarak iyi mi ettm kötü mü ettim bilmiyorum. Bu durum ne zaman biter acaba...

• @Mert-Güngör biz 28 mart için randevu almıştık iyice karıştı her şey..

• Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bu formu takip ediyorum edindiğim çoğu bilgileri bu forum sayesinde elde ettim burada bilgilerini ve tecrübelerini payalaşan kişilere çok teşekkür ederim benimde dün evrak onay email'i geldi bende paylaşmak istedim umarım bu sıkıntılı günleri iyi bir şekilde türkiye olarak atlatırız.

• Gece uçağımız var bir de :) sağlık randevusunu erteleyip tam 15. Gün mülakata girecektik. Yurtdışından geliyoruz. Uçağı da iptal edeceğiz bu durumda .. Gelip aylarca bekleyecek lüksümüz yok..

• @Cemil-Özkaya tebrikler kardeşim hayırlısı olsun

• @lntcko evet böyle bir email alanlar var, ama biraz beklemeliyiz sanırım
    Normalde bu tür önemli gelişmeleri mutlaka instagram hesaplarından ve sitelerinden duyururlardı, şu anda hiç bir story yada not yok

• Arkadaşlar avrupada tüm ülkelerde mi konsolosluklar geçici kapalı herhangi bir duyum var mı?sanırım dursun adlı kullanıcı bir bilgi paylaşmıştı. Almanya hollanda fransada da çok türk var belki bir duyum alanımız olmuştur ?

• @Muhtaradana tesekkur ederim 🙏🙏🙏😇

• Sevgili @Muhtaradana onayınızı aldığınız için çok mutlu oldum, insanlara yardımınız çok büyük oldu. Yeni olaylar çerçevesinde mail alan arkadaşlarıma da çol teşekkür ediyorum. Her şeyin muğlak olduğu günlerde biz talihliler olarak en güncel bilgileri birbirimizle paylaşmamız daha önemli hale geldi. Bu bağlamda foruma her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacağı düşüncesindeyim. (Ben herhangi bir mail almadım şu ana kadar.) Konsolosluğun kapalı olacağı tarihler için ise, bilgim doğruysa zatem mülakatlar ayın ilk 10 günü içinde oluyordu. Nisan ayı bu sene için ilk defa mülakatlar ay geneline yayıldı. Mülakatları iptal olan arkadaşların bence mayıa ayı içine veya nisan ayı içine dağıtılacağını düşünüyorum veya tüm mülakatları 10 gün 20 gün 1 ay öteye erteleyebilirler. Bekleyip göreceğiz. Umarım bugünden sonra çok büyük sıkıntılarla karşılaşmayız. İyi günler herkese...

• @İrem-Güzel umutsuzluğa kapılmayın, daha önümüzde çok gün var, bu arada Rusyada da yarın itibaren görüşmeler durduruldu.
    Screenshot_20200317-193547_Telegram.jpg

• @Muhtaradana tam bende bunu yukarıda soruyorken teşekkürler valla sağolun Yanlız sanırım 3 nisan açılış tarihi belirtilmemiş yada ben yanlış anlıyorum

• @iwrdr 👏👏👏👏👏

Benzer Başlıklar

• -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz :) zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k