Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)


  • @esra-k Biz çıktı alıp imzaladık. Böyle belgelerde çıktı almak en sağlıklısı. El yazısının okunamaması derdi olmaz.


  • @Emre006 Rica ederim. Ben bağzılarını fotoğraf kağıdına bağzılarını da normal A4 kağıdına renkli olarak çıkarttım. Büyük görünmelerini seçtik yani.
    Her çıktı aldıktan sonra aklıma yeni bir şey geldiği için bütün fotoğraflar tek bir formatta değildi tabii ama hepsinde açıklamalar falan vardı tavsiye ettiğim gibi. Ne kadar çok kanıt o kadar iyi.


  • Merhaba arkadaslar,
    Bugun nisanlima NVCden mail geldi dosyaniz Ankara'ya gonderilecektir diye. NVC case number da belirtmisler mailde. NVCnin sitesinden Case numberla kontrol ettim sunu soyluyor: In Transit. Your case is in transit to the Consular Section. Your interview date was provided to you by the National Visa Center.

    Bana NVCden herhangi bir interview date saglanmadi? Ayrica mulakat tarihini biz kendimiz aliyoruz "ready" olduktan sonra diye biliyorum?
    NVC neden bana interview tarihiniz tarafiniza saglanmistir diyor ki? Bu durum normal mi arkadaslar sizde de boyle oldu mu?


  • @Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba arkadaslar,
    Bugun nisanlima NVCden mail geldi dosyaniz Ankara'ya gonderilecektir diye. NVC case number da belirtmisler mailde. NVCnin sitesinden Case numberla kontrol ettim sunu soyluyor: In Transit. Your case is in transit to the Consular Section. Your interview date was provided to you by the National Visa Center.

    Bana NVCden herhangi bir interview date saglanmadi? Ayrica mulakat tarihini biz kendimiz aliyoruz "ready" olduktan sonra diye biliyorum?
    NVC neden bana interview tarihiniz tarafiniza saglanmistir diyor ki? Bu durum normal mi arkadaslar sizde de boyle oldu mu?

    Ya size daha once gonderilen emailler arasinda ya da bu aralar size gonderilecek. Zaten son asamaya gelmissiniz, telaslanmanizi gerektirecek bir durum yok.

    1 hafta bekleyip konsolosluga sonrasinda email gonderebilirsiniz. Sizi bilgilendirirler.


  • @crazycells k1 vizesinde randevu bize gönderilmiyordu önceki postlarda randevuyu biz alıyoruz diye yazmışlardı bana neden randevu mail olarak geliyorum acaba sistem mi değişti? 🤔🤔


  • @Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @crazycells k1 vizesinde randevu bize gönderilmiyordu önceki postlarda randevuyu biz alıyoruz diye yazmışlardı bana neden randevu mail olarak geliyorum acaba sistem mi değişti? 🤔🤔

    Evet, o kismi ben de anlayamadim. Benim de bildigim bu asamada bir DS-160 doldurarak randevuyu sizin aldiginiz yonunde. Ama siz mesajda "Your interview date was provided to you by the National Visa Center." diye yazmissiniz, o nedenle ben de belki yeni bir sisteme gecis yapiyorlardir diye dusundum.

    Fakat NVC'den gelen email yanlis da olabilir, belki duzeltmedikleri bir otomatik email'e aittir. Siz her halukarda 1 hafta bekleyin, bu surede dosyaniz Ankara ABD konsoloslugu'na ulasmis olur. Bu sirada isterseniz yavas yavas bir DS-160 formu doldurun. Sonra Ankara Konsoloslugu'nun yonlendirmesine gore devam edersiniz.

    Yukarida da yazdigim gibi telas etmenizi gerektirecek bir durum yok. Zaten bu saatten sonra muhattabiniz Ankara ABD konsoloslugu olmali...


  • @crazycells tamam çok teşekkür ederim ☺️


  • Merhaba biz başvuruyu birkaç güne yapmak istiyoruz . Fakat Trump'ın "milli alarm" ilan etmesi USCIS çalışmasını etkileyecek midir? USCIS açık mı ve başvuru kabul eder mi şu durumda? Şimdiden çok teşekkürler :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @I_am_ugur , içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba biz başvuruyu birkaç güne yapmak istiyoruz . Fakat Trump'ın "milli alarm" ilan etmesi USCIS çalışmasını etkileyecek midir? USCIS açık mı ve başvuru kabul eder mi şu durumda? Şimdiden çok teşekkürler :)

    su an icin federal calisanlara izin gelmedi diye biliyorum ama gidisata gore boyle bir karar alabilirler ve tum surecler yavaslayabilir. En yakin zamanda basvurunuzu yapmanizi tavsiye ederim, isler gecikse de tamamen durmasi zor kanimca. Hala basvurunuzu kabul edeceklerdir.


  • Arkadaşlar merhaba korona yüzünden vizeler askıya mi alındı bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum sevgiler saygılar


  • @esra-k, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Arkadaşlar merhaba korona yüzünden vizeler askıya mi alındı bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum sevgiler saygılar

    Turkiye'deki konsolosluklar icin henuz boyle bir karar yok.


  • merhaba arkadaslar
    NVC sitesinde dosyam "ready" oldu, DS-160 doldurmak icin konsolosluk mailini mi beklemeliyim?
    Konsolosluk mail attiktan sonra DS-160 doldurmak icin belli bir sure var mi?
    Fotograf cektirmem lazim diye biliyorum DS160 ta sisteme yuklemek icin ama corona dolayisiyla disari cikmaktan korkuyorum koah hastasi ve akciger kanseri hastasi dedem var hastaligi kaparsam ben iyilesirim ama dedeme bulasir ve o kaldiramaz diye endiseleniyorum.
    129f dosyasini gonderdigim zaman cektirdigim biyometric fotografim var elimde ama uzerinden aylar gecti, sisteme onu yuklesem?
    Dedigim gibi yeni fotograf icin disari cikmak endiselendiriyor beni ve konsolosluk mailinden sonra DS160 doldurma suresi varsa mecburiyetten cikacagim?
    Cevabiniz benim icin cok onemli bu durumda. Tesekkurler simdiden.


  • @Jossie USCIS'ten gelen approval notice'inin ustunde yazar petitionin expiration date i.O vakte kadar konsolosluk randevusu alinmali- bunu da DS160 i doldurmadan yapamazsiniz. Ama durumlar malum. Belki sorabilirsiniz konsolosluğa size email attıkları zaman.


  • @merveyağmur evet expiration date June18th 15 haziran en gec almayi dusunuyorum umarim o zaman geldiginde bu durumlar kontrol altina alinmis olur da ben de vize isini corona stresi olmadan halledebilirim.
    DS160 icin 129f dosyasina gonderdigim biometric fotografi kullanabiliyor muyum acaba bilginiz var mi?


  • @Jossie Görünüşünüz değişmemiş olsa bile ben riske atmazdım. 6 ayı geçmişse yenisi gerekir. Belki yakınlarınızda olan bir fotoğraf stüdyosunu arayıp şu bankalardaki gibi bir kişiyi içeri alıp işini görüp öyle tek tek yapmalarını sorabilirsiniz. Umarım çok sürmez bu durumlar ..


  • yarina randevum var konsolosluk iptal etti bugun gelecek bir tarihe kadar gorusmelere ara verilmis haberiniz olsun

  • ⭐⭐⭐

    @Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    yarina randevum var konsolosluk iptal etti bugun gelecek bir tarihe kadar gorusmelere ara verilmis haberiniz olsun

    Çok geçmiş olsun. İnşallah bu durum en kısa sürede biterde rahat bir nefes alırız.


  • Arkadaslar merhaba k1 visa randevusu alamiyorum. Konsolosluk askiya almis. Nasil olacak dosyamiz yanmaz degilmi? Ds 160i 5 nisanda falan doldurdum ama.


  • @fetihy Tesekkur ederim bir duzeltme yapim butun gorusmeleri iptal etmemisler sadece sinirli sayida yapiyolarmis ve yeni bi randevu alamiyoruz duzelene kadar.

    @lordgaladriel hayir yanmaz sadece konsolosluga bir inquiry yapip ek sure talep etmenizde fayda olacagini dusunuyorum ben oyle yaptim en azindan vize ucretinizin gecerliligi 1 yil diye biliyorum ek sure talebinizi PETITION kabulunden sonra baslayan surec icin isteyin.

    Suanda benim yapmam gerekenin sadece gorusme saatinden 24 saat gecmesini bekleyip ais.usvisa sitesinde gorusmemi kacirdim olarak secip nedeni olarakda konsoloslugun iptalini soylemem soylendi. Umarim yardimci olur diger arkadaslara

  • ⭐⭐⭐

    @Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @fetihy Tesekkur ederim bir duzeltme yapim butun gorusmeleri iptal etmemisler sadece sinirli sayida yapiyolarmis ve yeni bi randevu alamiyoruz duzelene kadar.

    @lordgaladriel hayir yanmaz sadece konsolosluga bir inquiry yapip ek sure talep etmenizde fayda olacagini dusunuyorum ben oyle yaptim en azindan vize ucretinizin gecerliligi 1 yil diye biliyorum ek sure talebinizi PETITION kabulunden sonra baslayan surec icin isteyin.

    Suanda benim yapmam gerekenin sadece gorusme saatinden 24 saat gecmesini bekleyip ais.usvisa sitesinde gorusmemi kacirdim olarak secip nedeni olarakda konsoloslugun iptalini soylemem soylendi. Umarim yardimci olur diger arkadaslara

    İnşallah sorunsuz halletmeniz ümidiyle


Benzer Başlıklar

  • K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

    Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    198k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum