[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@drvagus hmm sizin süreç farklı o zaman biz belirttiğimiz için bize sorabilirler
-
@hasan76 Yaptığınız ayrıntılı ve düşünceli açıklamalarınız için size çok teşekkür ederim. Çok güzel bir yere gidiyorsunuz. Size yeni hayatınızda başarılar dilerim. Yolunuz bahtınız açık olsun.
-
@Drywall cleveland/Ohio olacak kısmetse
-
@Drywall Cok tesekkur ederim.Darisi tum mulakati bekleyen arkadaslara olumlu bir sekilde yansir insaallah.
-
@Muhtaradana Bir zamanlar Amerikan mafyasının başkenti 😊 ama şimdilerde cleveland enstitü sayesinde tıp alanında ileri araştırmalar yapılan bir yer. Bende araştırdım cleveland'ı. Soğuk ama düzenli bir yer. Ucuz bir yer. Kiralar Amerika ortalamasının altında.
-
@drvagus evet, ABD de doğan çocuklar için, doğum için ödediğiniz faturaları götürerek çok iyi yapmışsınız, geçen senelerinin deneyimlerinden bu konuda sıkıntı yaşayan bir talihlinin deneyimini hatırlıyorum
-
@Muhtaradana Nasıl bir deneyimi olmuş tu? Benimle paylaşırsanız sevinirim.
-
@hasan76 tekrardan tebrik ederim, yeni yaşamınızda bol bol mutluluklar hasan bey,
olurda Florida/Jocksonville giderseniz @RuslanDeCondrat beyde yakın zamanda gidecek -
@İrem-Güzel eski mesajlara bakmam lazım, bulunca size linkleri atarım
-
@hasan76 tebrik ederim, yeni hayatınızda da başarılar dilerim. Bol şans :)
-
@Muhtaradana Cok tesekkur ederim,Muhammet bey. Bu guzel dilekleriniz icin. @RuslanDeCondrat bey benimle ozelden iletisime gecersen konusuruz belki ayni zamana denk getiririz ABD ye gitmek icin
-
@hasan76 Tebrik ederim, hayırlı olsun.
-
@hasan76 tebrikler, yeni hayatınızda başarılar
-
@hasan76 hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar 🙂 ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
-
@hasan76 tebrik ederim hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum
-
@Manwe6265 Tesekkur ederim. Bu ay sonu veya Nisan basi gibi planliyorum. Bu tarihlere yakin varsa gelecek arkadaslar, haberleselim diyorum.
-
Sayın @İrem-Güzel konu ile ilgili 2019 talihlisi sayın @bsk deneyimlerini inceleyebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/4984 -
@desarjj teşekkür ederim şimdi aramaya başlıyordum,çok sağolun siz paylaşmışsınız
-
@Muhtaradana rica ederim.Ap sürecine kalanları bana sorun :)
-
@desarjj çok teşekkür ederim. Sağolun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum