[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@drvagus Tebrik ederim, deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Umarım ailenizle birlikte Amerika'da mutlu bir hayat sürersiniz, darısı forum ahalisinin başına 🙂
-
@drvagus Tebrik ederim. Amerikada başarılar dilerim. Forum ile irtibatı koparmayın lütfen. Amerikadaki deneyimlerinizi de bekliyoruz.
-
@marvin normal ileriki günlerde sizede gelecektir
-
@drvagus Tebrik ederim, hayırlı olsun.
-
@drvagus tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun çok güzel bir deneyim aktarmışsınız, okumak çok zevkliydi
İki doktorun aynı gün mülakata girmesi ve tanışmaları ayrı bir güzel olmuş, umarım bu dostluk Amerika'da devam eder.Size Amerika'da yaşamınızda bol bol mutluluklar, usmle sınavında başarılar -
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Evrak onayları tekrar başladı(Yeni bilgiler gelince liste güncellenecek?
Türkiye
30200 evrak onay e-maili aldı
23000Rusya
23400 evrak onay e-maili aldı
28300
30200Maşallah hocam inşallah devamı da gelir diye düşünüyorum
-
@drvagus tebrik ederim hayırlı olsun. Yeni hayatınızda aileniz ile mutlu huzurlu sağlıklı günlerin sizlerle olması ümidiyle
-
@drvagus Tebrikler ve yeni hayatinizda bol sanslar!
-
@drvagus tebrikler hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar 🙂
-
@drvagus Vizeniz icin tebrik ederim. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.
-
Arkadaşlar, AIS kaydı oluştururken isim soyisimde Türkçe karakterler (ş,ü gibi) varsa bunu sistem onaylamıyor ve bir sonraki aşamaya geçemiyoruz. Biz bu nedenle DS260'taki gibi İngilizce karakterlerle kayıt olduk. Ancak pasaporttaki gibi olmadı haliyle. Bir sorun olur mu diye de merak ettik. Bu konu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama fazla vaktimiz olmadığı için bir sorayım istedim sizlere de.
-
@drvagus hayırlı olsun. Yeni hayatınızda herşey kolayınıza gelsin
-
@drvagus Tebrik ederim. Bundan sonra da şansınız bol olsun dilerim. Deneyiminizi paylaştığınız için de çok teşekkürler. Yolunuz açık olsun
-
@takvimcas teşekkürler, inş sizden de güzel haberler duyarız
-
@turcouz çok teşekkür ederim. En kısa sürede sizlerinde vizenizin onaylanması dileğiyle
-
@Drywall teşekkür ederim. Artık forum ailesi olduk, irtibatı koparmam😀
-
@redsat2000 çok teşekkür ederim
-
@Selda çok teşekkür ederim.
-
@Ayvaz-Azizov çok teşekkür ederim, aynı gün aynı saatlerde oradaydık. Sizinle tanışamadım ama umarım tanışırız😀 sizi de tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda başarılar
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim. Forumda en çok sizin yazdıklarınızdan faydalandım. İyi ki varsınız ve en kısa sürede sizinde vizeniz onaylanır. İyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum