Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @caybardagi evet bazı ülkelerden ilgili ülkeye gitmeden adli sicil belgesi alamıyoruz, ilgili konu başlığını aşağıya bırakıyorum, hangi ülkeden alacaksanız başlıktaki deneyimler size faydalı olacaktır

    Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak https://yesilkartforum.com/forum/post/361


  • Merhabalar,
    Umarim herkes iyidir, benim kritik bir sorum olacakti, APdeyken mevcut B1B2 vizesiyle ABD e gidip gelme konusunda bir sakincasi olur mudur?
    Cok tesekkur ederim simdiden
    Bol sanslar herkese


  • tüm arkadaşlara selamlar ve başarılar diliyorum.bizim numaramız 36 binlerdedir.tahminen ne zaman yada hangi aylarda sıramız gelir.yada gelirmi.şimdiden teşekürler

  • ⭐⭐

    @ykmz Mayista current olup Ağustos gibi mülakata girersiniz diye tahmin ediyorum.


  • @ykmz her ayın 15 inden sonra visa bulletin takip etmeniz bu karar için aşağı yukarı bir tahminde bulunmanızı kuvvetlendirir ama bence gelir ne zaman derseniz mayıstan önce pek mümkün değil .


  • @Drywall çok teşekür ederim


  • @takvimcas çok teşekürler


  • @Muhtaradana Demek 29900 rusya 26000 ler Türkiye için numaralara onay gelmiş ne dersiniz aradaki 27-28 binler için inşallah bu pazartesi itibaren onay maili bekleyelim eğer Haftaya cumaya kadar bir şey gelmezse Aradaki numaralar Olarak yavaş yavaş Durumumuzu Sorgulamak için kentucky bilgi soralım mı ? Selamlar


  • @takvimcas aynen tavan 29900, taban 23000 arası oldu sanırım, aynı ocak ayında olduğu gibi aradaki tüm caseleri bu ay içerisinde doldurmaya başlayacaklardır, en son dediğinize katılıyorum, hafta sonuna kadar bu aralıktaki talihlilere evrak onay e-maili gelmezse durumlarını sorsunlar


  • @Muhtaradana geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim haftaya pazartesi yavaş yavaş duruma göre vaziyet alalım selamlar

  • ⭐⭐

    @Muhtaradana Hadi inşallah bu ay bizede sıra gelsinde hemen gidelim artık.Yenş hayata başlayalım bir an önce..

  • ⭐⭐⭐

    @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Muhtaradana Hadi inşallah bu ay bizede sıra gelsinde hemen gidelim artık.Yenş hayata başlayalım bir an önce..

    Belli mi olur belki de @Muhtaradana hocamız ile aynı gün mülakata girmişsiniz 😊


  • @Muhtaradana bu ay kaçına kadar gelirse sizleri mayısta alırlar mülakata. Benimde korkum geçen ay gibi evrak onay maili size geç gelirse hazirana sizleri bırakırlarsa diye. Bu hafta gelirse onaylarınız mayısta girermisiniz? Sanırım ayın 15 sen sonrada randavü veriyorlar artık?


  • Arkadaşlar merhaba. Mülakattan 2-3 gün önce parayı hesabıma yatırsam herhangi bir sorun veya para kaynağını kanıtlamaya dair bir şeyler isterler mi? Öğrenci olduğum için annemden babamdan alıcağım parayı. Önceden de sorulmuştu ama 10 20 günden bahsediliyordu. Şimdiden teşekkür ederim...


  • Arkadaşlar 4 kişilik bir aileyiz. 4 Martta sağlık muayenesine gittik. Önce ben muayene oldum standart soruların ardından 3 adet aşı yapıldı. tetanoz, grip aşısı ve karma aşı. eşime de aynı aşıları yaptılar. cocuklara birer tane grip aşısı yapıldı. sizlere önerim muayeneye gitmeden en az bir ay önce herhangi bir hastanenin acil servisinde tetanoz aşısı yaptırın ve aşı yapıldığına dair epikriz alın. Sonra eczaneden grip aşısı alıp aile hekimine yaptırın yapılan aşının barkodunu saklayın ve aşı oldugunuza dair bir belge alın. cocuklar için aşı kartlarını götürün kaşeli ve imzalı olsun. ertesi gün gidip sonuçları aldık. mart 6 da sabah büyükelçiliğe gittik. evrakları klasöre koymuştum onu da poşet bir torbaya koymuştum içeriye çanta, poşet almıyorlar. su bile alınmıyor. Su için içerde sebil var. Sonra içeri girdik Türkçe mi İngilizce mi istediğimizi sordular talihli eşim olduğu için o Türkçe istedi. sıramızı bekledik önce evrakları istediler tüm evrakları ben verdim, sonra para yatırdım. parayı dolar olarak 1320 dolar verdim. Parayı dolar olarak verin kur 6,10 olmasına ragmen 6,30 dan hesaplanıyor. sağlık muayenesi ve düzen laboratuarında ise 6,20 den hesaplanıyor. sonra mülakata girdik. Dördümüzde gittik camlı bir banko önünde ayakta bekledik. yemin ettik sonra parmak izleri alndı. sonra eşime nereye gideceğini sordu New York dedi sonra new Jerseyi geçmeyi düşünüyoruz dedi. İş planlarını sordu eşim önce Ingilizce mi geliştirip sonra eğitim alanında çalışmayı planlıyorum dedi. bana döndü işimi sordu ben İngilizce cevap verdim. Dediklerimizi sürekli bilgisayara not etti. Son otuz gün içinde yurtdışına çıktınız mı dedi hayır dedik. Sonra tebrik ederim vizeniz onaylandı dedi. yaklaşık 3 dakika sürdü tüm mülakat.
    Para olarak yaklaşık 67K dolar gösterdim bir kısmı benim hesabımda büyük kısmı eşimin hesabındaydı. iki adet araba ve ev tapusu evin değerini gösterir belge verdim. Parayla sigortayla ilgili hiçbir şey sormadılar. Mülakat sonunda en büyük kazanımımız yeşilkart ve @drvagus ve değerli eşi oldu. Bu forumu hazırlayan @crazycells ve tüm sorularıma cevap veren @Muhtaradana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.


  • @dras Tebrikler hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar 🙂


  • @dras, 2 kisi icin 67bin$ gostererek zaten garanti altina almissiniz tebrikler. ;)

  • ⭐⭐

    Sayın @dras tebrik ederim. Yolunuz bahtınız açık olsun.


  • @İrem-Güzel evet bu günlerde evrak onayı alanların nisan bültenin açıklanmasıyla birlikte numaraları aktif olsa bile mayıs ayına mülakat tarihi alması şaşırtıcı olacak , bu talihlilere büyük ihtimalle haziran ayına mülakat tarihi verilecek


  • @ergun 2 gün önce yatırıp sıkıntı yaşamayan arkadaşlarımız oldu, ama 24 şubattan sonra uygulanmaya başlanan public-charge kararlarının etkisiyle bu süreyi sorun ederlermi onu tam bilmiyoruz


Benzer Başlıklar

  • 17 Oy
    8k İleti
    921k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum