Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
-
@zeplin, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Merhaba askerliğimi Kıbrıs'da yaptığım için adli sicil kaydı almama gerek var mı?
askerlik, sivil hayattan cok farkli oldugundan bence gerek yok :)
-
@desarjj, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Sayın, @crazycells asıl talihli eşim, Türkiye doğumlu ve 16 yaşından küçük iken 2 yıl yurt dışında bulunmuş. An itibari ile kendisinin daha önce bulunmuş olduğu ülkeden polis belgesi alması gerekiyor mu? Teşekkürler.
evet, almasi gerekiyor.
-
@zinos, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@crazycells Merhaba, ben 8 ay Kazakistan da kaldim, almam gerekir mi , gerek mez mi? 1 yil demissiniz ama kafam karisti.
Merhaba, Son durumda; bir yildan az kaldigimiz ve artik yasamadigimiz ulkelerden sabika kaydina gerek yok degil mi ?
-
@crazycells Merhaba, ben 8 ay Kazakistan da kaldim, almam gerekir mi , gerek mez mi? 1 yil demissiniz ama kafam karisti.
Merhaba, Son durumda; bir yildan az kaldigimiz ve artik yasamadigimiz ulkelerden sabika kaydina gerek yok degil mi ?
bu durumda gerek yok.
-
@crazycells Tesekkur...
-
Merhaba,
@crazycells üstada bir sorum olacak.
Almanyadan adli sicil belgem geldi. Belgede isim, soyisim, doğum yeri, doğum tarihi gibi başlıklar ve adli sicil kaydı yoktur yazısı gibi ana alanlar ingilizce, almanca gibi birkaç dilde yazılmış.Bu belgeyi tercüme ettirmeme gerek var mı?
Saygılarımla.
-
........
-
@burakk, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Merhaba,
@crazycells üstada bir sorum olacak.
Almanyadan adli sicil belgem geldi. Belgede isim, soyisim, doğum yeri, doğum tarihi gibi başlıklar ve adli sicil kaydı yoktur yazısı gibi ana alanlar ingilizce, almanca gibi birkaç dilde yazılmış.Bu belgeyi tercüme ettirmeme gerek var mı?
Saygılarımla.
ingilizcesi varsa tercumeye gerek yok.
-
Merhaba.4 sene boyunca Tacikistan'da yaşadım. Adli sicil kaydı için o ülkeye gitmekten başka seçenek sunmuyorlar fakat gitmem de mümkün değil. Bu belgeyi yollayamadım. Belgelerim eksik olduğu için onay almamda bir sprun olur mu?
-
@caybardagi, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Merhaba.4 sene boyunca Tacikistan'da yaşadım. Adli sicil kaydı için o ülkeye gitmekten başka seçenek sunmuyorlar fakat gitmem de mümkün değil. Bu belgeyi yollayamadım. Belgelerim eksik olduğu için onay almamda bir sprun olur mu?
Mail ortamından konsolosluk ile yazışma yaptıysanız ce ülkeye gelmeden alamayacağınızı söylüyorlarsa bu yazışmada bu yazışmaların kopyalarını mülakata götürüp durumunuzu anlatıp şansınızı deneyebilirsiniz.
Eğer tamam sorun yok derse ne alâ eğer görmek isterse size mülakat esnasında eksik evrak kağıdı verir ve belgeyi temin edip sizden göndermenizi ister. Eğer belge dışında bir sorun yoksa belgeyi temin edip gönderdikten sonra vizeniz onaylanır.
Bu konuda sayın @crazycells in görüşlerinide beklemenizi tavsiye ederim -
Sanırım Tacikistandan adli sicil belgesini almak için tek seçeneğin o ülkeye gitmek olduğundan dolayı, bu belgeyi Ankara konsolosluğu istemiyor olabilir, bakınız ⬇️
Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak https://yesilkartforum.com/forum/post/3271
Siz yinede Ankara konsolosluğu ile iletişime geçerek durumunuzu anlatın ve bu belgeyi Tacikistana giderek almak zorunda olup olmayacağınızı sorun, buradan iletişime geçebilirsiniz⬇️
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
Ayrıca şu linkide kontrol edin, bu belgenin nasıl alınacağı yazıyor⬇️
Burdanda Tacikistan Amerikan konsolosluğu ile iletişime geçebilirsiniz ⬇️
Bol şans.
-
@bolatmali çok çok teşekkür ederim. Mail atacağım.
-
@Muhtaradana çok çok teşekkürler. Tacikistan sicil kaydı temin edilemeyen ülkeler arasında gözüküyor listede. Söylediğiniz yönergeleri takip ederek işlem yapacağım. Tekrar sağolun.
-
@caybardagi evet ama o listenin 2012 den beri güncellenmediğini unutmayın, mutlaka Ankara konsolosluğu ile iletişime geçip bu durumu teyid edin çünkü bir arkadaşımız konsoloslukla iletişime geçip alacağı ülkeden bu belgeyi almasına gerek olmadığına dair cevap almış olmasına rağmen, mülakat günü evrak teslim sırasında bu evrağın neden olmadığını sormuşlar, yani sorun çıkabilir gerçi arkadaşımız konsolosluğun kendisine bu belgenin o ülke için gerek olmadığı cevabı verdiğini söyleyince olay çözülmüş, ama siz yinede konsolosluk size cevaben gerek olmadığını söylese bile, bu cevabın mutlaka çıktısını mülakata götürün, bol şanslar
-
@caybardagi, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Bu gibi durumlarda bu belgeyi sart kosmuyorlar. Konsoloslugun onceki listesinde de adi varmis Tacikistan, dolayisiyla sorun olacagini sanmiyorum. Eger belge varsa alacaklardir, ama yoksa almayacaklardir ve sorun etmeyeceklerdir. Eger bu konuda soru sorarlarsa Tacikistan'dan bu belge alinamiyor diye belirtirseniz onlar da kontrolunu yapar.
-
Merhaba, aralıklarla 1 seneden fazla Rusya'da bulundum. Adli sicil kaydı almam gerekir mi? Teşekkürler.
-
@Atlasaybars aralıklar nasıldı çokmu kısaydı eğer öyle ise isteyebilirler belki
-
@Atlasaybars, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Merhaba, aralıklarla 1 seneden fazla Rusya'da bulundum. Adli sicil kaydı almam gerekir mi? Teşekkürler.
almanizi ve yaninda bulundurmanizi tavsiye ederiz. isteyebilirler de, istemeyebilirler de...
-
@Muhtaradana Tekrardan merhaba. 6 ayı geçmeyecek sürelerde 2007 - 2014 arasında. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
@crazycells Tekrardan merhaba. 6 ayı geçmeyecek sürelerde 2007 - 2014 arasında. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum