K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler.
AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
Merhaba arkadaşlar, benim covid haricinde aşı kartım yok. Yaş itibariyle okulda vb olduğumuz aşılar dijitale aktarılmadı. Sağlık kontrolü için aşı kartınızı nasıl çözdünüz ? Olduğum aşıları gereksiz yeniden yaptırmak istemiyorum. Doktor bunun için anlayışlı oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar geri dönerse çok mutlu olurum 🙏🏻
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?
Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)
SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var.
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi.
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
@Jossie ben nüfusa gidip direkt vukuatlı nüfus kayıt örneği istedim .ve formda kardeşim gözükmüyor .Şimdi benim de kafam karıştı
Kardeşimi de içeren tekrar bir belge mi almam gerekir o zaman 
@sym konsoloslugun sitesinde her bir aile bireyi icin vukuatli nufus kayit ornegi diyor, benim de kafam karisik anlamadim 
vizesi onaylanan arkadaslar siz nasil yapmistiniz?
@Jossie Vukuatli kayit örneği aldığınız zaman kardeşler görünmez. Anne baba ve siz görünürsünüz. Ben de o şekilde verdim ve sorun olmadı. Yani sizin alacağınız 1 vukuatlı kayıt örneği isteniyor. Her aile bireyi için yazmaları kafa karıştırıcı malesef.
@merveyağmur teşekkür ederim 
@esra-k sponsorlukla ilgili belgeleri ( i-134 formu yanilmiyorsam) Ankara’daki gorusme evresinde dolduracak abd vatandasi olan esiniz. Isterseniz bu basligin ilk iletisine bir bakin biraz olayi oturtun oyle harekete gecin derim. Surec karisik ama biraz uzerine dusunce aslinda kolay bir surec sadece stresli.
Sizin bu asamada yapacaginiz seyi kisaca soyle dusunun; bir cift var biri amerikali digeri dunyanin baska yerinden. K1 deki ilk asamada bu amerikali kisi kendi ulkesindeki makamlara yabanci biriyle evlenmek istedigini soyluyor. Abd yetkilileri de hmm o zaman bu durumu ve ne kadar ciddi oldugunuzu bize ispatla diyerek turlu belgeler istiyorlar. Nisanli kisisi de abd makamlarina elinden geldigince durumunu gosteren belge ve formlari siraliyor ve basvurunuz alinmis oluyor. Bu, surecin en kolay kismi aslinda sadece basvuru alimi yapiliyor ama tabi iliskinize dair saglam kanitlar isteniyor.
Soyle formulize edebilirsiniz kolaylik icin, k1 basvurusunun ilk asamasi abdli nisanliniza yonelik. Ondan sonraki Ankara sureci ise size yonelik. Sponsorluk belgelerini de eger sistemde major bir degisiklik olmadiysa Ankara surecinde dolduracak ve yaninizda gotureceksiniz.
Bol sans
@Jossie e devletten degil de direk nufus mudurlugune gidip konsolosluk icin arsivli nufus kayit ornegi almam lazim dediginizde size ihtiyaciniz olan dogru belge verilecek. Arsivli dedigime bakmayin halk arasindaki yaygin adi vukuatli nufus kayit ornegi yani klasik olan iste.
Bu belgede sizin ve her bir aile bireyinizin (anne baba kardes) bilgileri yaziyor. Sag-olu, evli-bekar, yas bilgileri vs dolayisiyla sizin her aile uyesi icin ayri belge almaniza gerek yok. Konsoloslukta sadece bir tanesini alacaklar. 10 kardesim olsa her kardes icin ayni seylerin yazdigi ayri ayri 10 belge mi vermem daha mantikli yoksa bir tane mi
gozunuzu cok korkutup asiri titizlikten hataya dusmeyin arkadaslar.
Sizi anliyorum her asama sorunsuz olsun diye kasiyorsunuz ama iste bazen kolay seyi zorlastiriyoruz malesef. Gozunuzu korkutmayin en kotu ihtimal ankarada gorusmenizi yapar eksik evraginizi da posta yoluyla yollarsiniz. adamlar “ahaaa senin belgen eksik yakalandin vermiyorum vizeni” demezler onlar da size yardimci olmaya calisiyor sadece gorevlerini yapiyorlar.
@akhilleus teşekkür ederim, aynen öyle şimdiden evrak vs toplamaya başladım stress yapıyorum ya bir şey eksik olursa diye... 
öyle yapmamak gerek ama yok vizeyi elime alana kadar rahat edemeyeceğim
️
Arkadaşlar Merhaba!
Biraz konudan uzak sorum olacak. Bilgiye hiç bir yerden ulaşamadım belki burada duyan veya bilen biri olabilir diye sormak istedim.
Yakın zamanda Amerika seyahatim olacaktı erkek arkadaşımı ziyaret edecektim ama bugün Amerikada iki state olağan hal ilan etmiş coronavirüsten dolayı. Havayolu henüz iptal etmedi ancak Amerikaya girişler oluyor mu? Sıkıntı olur mu? Gitmelimiyim gitmemelimiyim çok tedirginim. Belki bilen duyan biri vardır. Teşekkürler 
@akhilleus çok teşekkür ederim 
@Pana Virüsün çok yaygın olduğu ülkelerden gelenlere giriş yasak durumda. Haberlerden de takibini yapabilirsiniz. Türkiye bu ülkelerin içinde değil ama havalaanında ateşinizi ölçmek isterlerse de şaşırmayın derim. LAX'da bunu herkes için uyguladıklarını okudum haberlerde. Bol şans.
@merveyağmur Evet Türkiyede henüz tespit edilmemiş olması avantaj gibi duruyor ama gündem hızla değişiyor bakalım. Umarım sorun olmaz. Teşekkür ederim cevabınız için.
Merhaba arkadaslaaaarr vizeyi aldımmm 
Sureci bekleyen herkese bol sans dilerim.
@mystery88, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaslaaaarr vizeyi aldımmm
Sureci bekleyen herkese bol sans dilerim.
Tebrikler hayırlı olsun
@mystery88 tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza 
Çok teşekkürler arkadaslar
deneyimimi paylaşayım hemen 
İlk olarak mülakatım başlarken gördüm ki bize verdikleri beyaz kagıt önümde duruyor ( bizim haklarımızın oldugu kagıt) onu görünce zaten bu iş tamam dedim. Parmak izimi aldı. İngilizce good morning/ do you speak english dedi
Türkce konusabilir miyiz lütfen dedim. Ok dedi.
o da ok dedi ve o beyaz kagıdı bana uzattı mülakat bitti
çok tesekkur ederim. Sizi hiç unutmucam dedim
sonunda güldürdüm bayanı.

İlk olarak mülakatım başlarken gördüm ki bize verdikleri beyaz kagıt önümde duruyor ( bizim haklarımızın oldugu kagıt) onu görünce zaten bu iş tamam dedim. Parmak izimi aldı. İngilizce good morning/ do you speak english dediTürkce konusabilir miyiz lütfen dedim. Ok dedi.
- nerede yaşayacaksınız?
2)nerede ve nasıl tanıştınız?
3)nişanlından biraz bahseder misin?- nişanlının sevdiği şeyler nelerdir gibi bir soru?
5)son 30 gün icinde başka bir yerde yaşadın mı? Bu soruyu 3 kez tekrarlattım çünkü kadın kısık sesle konusuyor ve arka tarafta bekleyenlerden cok ses cıkıyordu bir türlü anlayamadım. Sonra kusura bakmayın dedim dısarısı biraz gürültülü. O da bozuldu gibi oldu ama o esna da yan taraftan bir kadın geldi ( kurtarıcı melek gibi) sanırım evet gürültü var ya da kısa kes dedio da ok dedi ve o beyaz kagıdı bana uzattı mülakat bitti
Ben çok sakindim o sakinliğime bile biraz şaşırdı ve beni zorlamak istedi bence ama pes etmedim tabi
Ben cevap verdikce o bilgisayardan yazılar yaZdı.
Bu şekilde hikaye gibi anlatmak istedim sizlere de
Belgelerden de 134 form/adli sicil/nüfus kayıt/1040 beyannane/w2 form ve kanıtları aldılar sadece ve iki adet foto.
Bu süreci bekleyen herkes rahat olsun. Ben cok paniktim mülakata girene kadar ve bu deneyimi yaşayan arkadaslar hep rahat ol diyordu cidden dogruymus. Sakin olun sizler de alacaksınız yeterki belgeleriniz kanıtlarınız tam olsun..
Herkese bol şans ve sevdiğinize hemencik kavuşmanız dileğimle arkadaşlarım.
hoşçakalın...
Yolunuz açık olsun eşiniz ile mutluluklar ve saadetler dilerim 
@mustafawashington, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
merhaba ben k1 vizesini aldıktan sonra amerikaya giriş yaptım ama evlenmeden türkiyeye geri döndüm. şimdi sorun şu tekrar turist vizesine başvuru yapabilirmiyim? çünkü k1 alınca turist vizesi b1 imi iptal etmişlerdi bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkür ederim
gocmen olma isteginiz var mi? Eger varsa turist vizesini vermeleri zor olur.
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaslar I-797 fotokopisimi orjinalinmi goturmem lazim fotokopisini gotursem sikinti olurmu?
sanirim orijinali sizde kalacak, bu belgeyi USCIS'in kullanacagini sanmiyorum. Ikisini de goturun isterseniz, zaten gerekmeyenleri size geri vereceklerdir.
İlk olarak mülakatım başlarken gördüm ki bize verdikleri beyaz kagıt önümde duruyor ( bizim haklarımızın oldugu kagıt) onu görünce zaten bu iş tamam dedim. Parmak izimi aldı. İngilizce good morning/ do you speak english dediTürkce konusabilir miyiz lütfen dedim. Ok dedi.
- nerede yaşayacaksınız?
2)nerede ve nasıl tanıştınız?
3)nişanlından biraz bahseder misin?- nişanlının sevdiği şeyler nelerdir gibi bir soru?
5)son 30 gün icinde başka bir yerde yaşadın mı? Bu soruyu 3 kez tekrarlattım çünkü kadın kısık sesle konusuyor ve arka tarafta bekleyenlerden cok ses cıkıyordu bir türlü anlayamadım. Sonra kusura bakmayın dedim dısarısı biraz gürültülü. O da bozuldu gibi oldu ama o esna da yan taraftan bir kadın geldi ( kurtarıcı melek gibi) sanırım evet gürültü var ya da kısa kes dedio da ok dedi ve o beyaz kagıdı bana uzattı mülakat bitti
Ben çok sakindim o sakinliğime bile biraz şaşırdı ve beni zorlamak istedi bence ama pes etmedim tabi
Ben cevap verdikce o bilgisayardan yazılar yaZdı.
Bu şekilde hikaye gibi anlatmak istedim sizlere de
Belgelerden de 134 form/adli sicil/nüfus kayıt/1040 beyannane/w2 form ve kanıtları aldılar sadece ve iki adet foto.
Bu süreci bekleyen herkes rahat olsun. Ben cok paniktim mülakata girene kadar ve bu deneyimi yaşayan arkadaslar hep rahat ol diyordu cidden dogruymus. Sakin olun sizler de alacaksınız yeterki belgeleriniz kanıtlarınız tam olsun..
Herkese bol şans ve sevdiğinize hemencik kavuşmanız dileğimle arkadaşlarım.
hoşçakalın...
Hayirli ugurlu olsun
mutluluklar...
Herkese Merhabalar.Nişanlım ve ben Sürece Yeni başlayacak olan heyecanlı bir çiftiz.Amerikada'ki nişanlım bu hafta başvurumuzu California için yapacak.Başvuru öncesi emin olmadığımız yerler için sizden bilgi rica ediyoruz.
İlk başvuru için istenen evraklarda bildiğimiz kadarı ile;
Sorum:Kız arkadaşım 3 gün önce Amerikaya döndü ve şuan onun elinde benim tarafımdan yazılmış ıslak imzalı bir niyet mektubu yok malesef. Bu mektup konusunu bilmiyorduk.Sorum bu mektubu sadece o yazsada olurmu? Başvuru yapanlarınız böyle bir mektup yazdılarmı? Yani %100 zorunlu bir şey midir,Yazmadan da olurmu? Çünkü instructions kısmında mektup ile ilgili %100 gerekli gibi bir şey yazmıyor.Eğer bu mektubu yazıp Amerikaya göndermem gerekirse bize ekstradan en az 10 güne mal olur,ama süreci uzatmak istemiyoruz doğal olarak.
Kanıtlar kısmında ise;anladığımız kadarı ile herhangi digital birşey koyamıyoruz.Resimlerin çıktılarını alıp mı yapıştırıyoruz,yoksa resimleri direkmi yapıştırıyoruz.O meşhur 8.sayfa ya sığsın sığsın 3-5 resim sığar.Bunlar yeterlimidir? İnstructions kısmında daha fazla resim veya kanıt için 8.sayfanın 1 den fazla çıktısı alınabilir diyor.Başvuranlarınız kaç sayfa kullandı? Kaç resim koydunuz? Diğer kanıtlar nasıldı.Bu konu biraz blur kalmış galiba.Rfe almamak için bunları baştan düzgün yapmak istiyoruz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Süreçteki herkese sabır ve şans diliyorum.