[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Merhaba
Kentucky Consular Centera istenen tum evarakları ıstenen formatta yolladım sonrasında mailim ulastıgı bilgisinin oldugu auto mail aldım ve mailin sonunda "You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks.If you dont hear fromm KCC 6 weeks please contact KCCDV@.... to confirm all of your documents have been received and you are ready to be scheduled for an interview" diye devam eden bir ibare bulunuyor. Aslında merak ettıgım aldıgım bu auto email dokumanların ulastıgıı bılgısını paylasıyor case numberım 52XXX ve case number aktıf olmadan ikinci bir confırm maili mi beklememız gerekıyor dokumanlarınız ulastı dıye. Evraklarımı 12 Aralıkta yolladım ve bu maili aldım. Konu hakkındakı yardımcı olursanız sevınırım. -
@redneck Merhaba, ilk söyleyeceğim şey case numarasının tüm rakamlarını alenen açıklamamaniz daha doğru olur. Ilk iki basamağı belirtseniz anlaşılır.
Bu ilk otomatik olarak gelen mesaj sizin evraklarınızın kcc ye ulaştığını belirtiyor. Bundan sonra bu ulaşan evrakları inceleyerek onay verirlerse size onay maili gönderecekler. Daha sonra case numaranızın current olmasını bekleyeceksiniz. Current olduktan sonra da mülakat maili gelecek. Yanlışım varsa lütfen arkadaşlar düzeltsinler. Süreç böyle ilerleyecek. -
@Drywall acıklama ıcın tesekkur ederım
-
Evrak onay mail ı alan varsa ve paylaşırsa memnun oluruz?
-
sağlık raporu için Unganların sitesinde "Dosya (Case) numaranız. (Elçilik tarafından gönderilmiş olmalı)" böyle bir ibare var. bu tam olarak ne demek giden arkadaşlar ne götürdüler bilgi verirlerse sevinirim.
-
dv 2020 talihlisyim arkadaşlar 27 nisan 2020 8:30 mülakat maili aldım bu tarihi kentucky ile iletişime geçip değiştirebilir miyim malum askerden 2 haziran da terhis olucam şuan askerdeyim
-
@redneck bu sene gözlemlediğim kadarıyla rastgele evrak talep ettiler ama otomatik onay mailinden sonra gelecek olan diğer evrak onay maili caseler aktif olduktan sonra ya da case sırasıyla gerçekleşti. 45xxxler onay maili almaya başladığında siz de geçen hafta forumdaki 15xxx - 30xxx lerin yaşadığı "Onay maili alan var mı?" heyecanına katılırsınız diye düşünüyorum. Umarım süreciniz güzel sonuçlanır.
-
@fatih2604 kardesim 2 gun izin al git riske atma bence
-
@znerus herkesin kafası karıştı. Bakalım sıradaki bült22ne olacak?
-
Arkadaşlar merhaba, mülakat esnasında göstermemiz gereken ortalama 15.000 dolarlık tutarı annem, babam ve amcamdan alıcam, ama hemen alamıyorum, mesela parayı mülakat tarihinden 1-2 hafta önce hesabıma aktarsam bir sorun olur mu? detaylı hareket dökümüne bakıyorlar mı? paranın ne kadar süredir benim hesabımda durduğunun bir önemi var mı? varsa bu süre ne kadardır? aydınlatabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
-
Yeni yasadan sonra ilk görüşme bizimki anladığım kadarıyla. Yarın sabah görüşmemiz var. Bu görüşmeden sonra birçok soru cevaplanmış olacak. Gelişmeleri size aktarıyor olurum. Mümkünse duanızı esirgemeyin.😊Selamlarımızla.
-
@gülden, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Yeni yasadan sonra ilk görüşme bizimki anladığım kadarıyla. Yarın sabah görüşmemiz var. Bu görüşmeden sonra birçok soru cevaplanmış olacak. Gelişmeleri size aktarıyor olurum. Mümkünse duanızı esirgemeyin.😊Selamlarımızla.
Bol şanş diliyorum iyi haberler ile gelmeniz ümidiyle 🙏
-
@gülden iyi şanslar. Umarım mülakatınız olumlu sonuçlanır.
-
@gülden Umarım kolay ve olumlu bir mülakat olur. Başarılar dilerim.
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@znerus herkesin kafası karıştı. Bakalım sıradaki bült22ne olacak?
Güzel olacak telaşa gerek yok diye düşünüyorum
-
Guzel ve rahat gecer umarim. Hangi yeni yasadan bahsediyorsunuz? Onaylanan bi yasa mi var?
-
Bol şans, umarım sıkıntısız bir şekilde vizenizi alırsınız :)
-
-
@Erkangeziyor aşağıdaki linki verdiğim konu.
O konuyu okudumda,bununla ilgili tam olarak ne yapmak gerekiyor?
-
@Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Guzel ve rahat gecer umarim. Hangi yeni yasadan bahsediyorsunuz? Onaylanan bi yasa mi var?
Evet var malesef.
https://www.nafsa.org/regulatory-information/final-rules-public-charge-determinations
https://aspe.hhs.gov/poverty-guidelines
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum