Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Work and Travel AP (idari işlem) süreci

Work and Travel (WAT) Programı
6 4 762 3

Benzer Başlıklar

• 2022 J1 - Work And Travel (WAT) Programı

8
    1 Oy
    8 İleti
    945 Bakış
    Özcan DemirÖ
    Selamlar herkese Internship programına başvurdum evraklarımı vs. hazırladım iş başvurumu yaptım. Danışmanlık şuanda WAT programı yüzünden konsolosluğun çok yoğun olduğunu ve en erken vize randevu tarihinin 2023 Mart ayı olduğunu söyledi bu doğru mu yakın zamanda böyle birşey duydunuz mu ? Ankaradaki konsoloslukta'da aynı durum geçerli mi ? Süreçle ilgili tavsiyelerinize ve önerilerinize minnettar olurum. İyi forumlar.
  • Work And Travel'da ek iş olarak delivery işi yapılabilirmi?

9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    Bilgilendirme icin tesekkurler arkadaslar. Sayin @Şeyda-Nur-Erdal , bu durumda arkadaslarin da belirttigi gibi sponsor sirkete haber verip (ya da izin alip) ek is yapabilirsiniz.
  • Work & Travel vizesi ve Green Card Çekiliş Başvurusu

15
    0 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @yedibelahusnu, içinde söyledi: Work & Travel vizesi ve Green Card Çekiliş Başvurusu arkadaşlar forumda bu konuyla alakalı bir başlık bulamadım -varsa affola- o yüzden bu başlığa yazayım dedim. wat biliyorsunuz belli bir maddiyat gerektiriyor banka kredisiyle wat'a gidenler var mı aramızda veyahut wat için nasıl kredi çekilebilir? iyi forumlar dediginiz teknik olarak mumkun, neticede getireceginiz para ile cekmis oldugunuz krediyi de odeyebilir durumda olacaksiniz. Ama bankalarin ozel olarak bu program icin kredi verecegini sanmiyorum, dolayisiyla baska bir nedenle siz veya yakin aile uyeniz krediyi alabiliyorsaniz alabilirsiniz ancak...
  • Work And Travel (J1) ile ABD'ye gidip orada kalma yollari

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    36
    0 Oy
    36 İleti
    22k Bakış
    Batuhan Barutcu 0B
    Merhaba, Work and Travel sonrası Amerikada statü değişikliği ile kalmaya devam edenler ve bir şekilde green card alabilenlerin Türkiye'deki Üniversitelerine ne oluyor. Diyelim ki green card alamadık bu sefer Türkiye'deki üniversite hakkımız yanar mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k