Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @ercandnmz tebrikler, mülakatta neler oldu daha detaylı yazma şansınız var mı, ne gibi sorular soruldu, hesapta ne kadar gösterdiniz vb.?

  • ⭐⭐⭐

    @ercandnmz tebrikler, gözünüz aydın. Çocukların aşıları için verdiğiniz detay da çok kıymetli.

  • ⭐⭐⭐

    @ercandnmz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba
    06.02.2020 tarihinde sağlık muayanesi için unganlar hastanesine gittik. Araç ile gelecek arkadaşlar için binanın 200 metre aşağısında ve arka cadde de otopark mevcut . Saat 10:00 randevumuz için ilk başta unganlar ofisine çıktık. 4 katta ilk çelik kapıdan giriyorsunuz. Evraklarımızı verip fotoğraflarımızı çektirdik. Sonra aşağı kattaki düzen labaratuvarına testlerimiz için gittik. Çoçuğumuz olduğu için kolaylık olsun diye bizi ayrı ayrı aldılar. Sonrasımda yukarı çıktık . 10 dakika içinde muayene sıramız. Geldi bayan ungan muayene etti bizi . Çocuğumuzun aşıları tam olduğu için hiç aşı yapmadılar. Aşı kartı haricinde çocuğunuzu götürdüğünüz hastaneden yazılı bir ıslak imzalı mühürlü evrak talep edin. O evrak sayesinde çocuğumuza aşı yapmadılar. Saat 12 :00 bütün işlemlerimiz bitti.
    11 .02.2020 tarihinde saat 08:00 de konsolosluk görüşmesi için kapıda hazırdık. Çocuğumuzu bizden önce içeriye aldılar.konsolosluk görüşmesinde forumda anlatılan sarışın bayana denk geldik ilk başta türkçe sonra ingilizce devam ettik . Ve vizemiz onaylandı. Bu süreçte bizimle ilgilenen bütün görevliler çok kibar davrandılar bize . Bu süreci tamamlamızda en büyük emeği olan yesilkartforum ailesine sonsuz teşekkürler.

    Tebrik ederim gözünüz aydın. Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim


  • @ercandnmz Hayırlı olsun. Size ve ailenize yeni hayatınızda kolaylıklar diliyorum. Bir sorum olacak. ''Çocuğunuzu götürdüğünüz hastaneden ıslak imzalı mühürlü evrak talep edin'' demişsiniz. Aşı için olduğunu anladım fakat izmalı olan evrağın içeriği tam olarak nedir ? Yapılan aşıları karne dışında orada belirtip imzalıyorlar mı tam olarak anlamadım.


  • @osmandemir İlk önce Ais kaydı yaptırmanız ve
    iki tane çıktısını almanız lazım, Unganlardan da doktor randevusu almanız gerekiyor, Ankara Unganlar doktor randevusundan geçtikten sonra zarfı mülakat günü yanınızda götürün. Evraklar hazırlamanız lazım, Pasaport+Kopyası, Sicil kaydı İngilizce, Lise/Üniversite-Diploma+Kopyası, Bank hesap dökümü, Nüfus kayıt örneği, Unganlardan alinan zarf, Ds260 formunun barkodun ciktisi, Dvlottery Mulakat tarihi ogrendiginiz sahfanin ciktisini ve diğer belgeler, İş belgesi, Sponsorluk belgesi. 2 tane resim 50x50, her şeyden alın yanınızda bulunsun. Yinede daha iyi bilenlar yazar cevabını.


  • @ercandnmz Hayırlı olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @osmandemir, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar 2020 talihlilerinden biriyim. Martın 6 sında vize görüşmem var ne yapacağım hakkında hiçbir fikirim yok. Herhangi bir mail falanda gelmedi şu dosyaları hazırla diye. Hastanede aşıya vize görüşmesinden önce mi gidiceğim sonra mı? Bu süreç hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
    Bu başlığın ilk sayfasını okumanızı tavsiye ederim ⬆️⬆️⬆️

    Ayrıca kafanıza takılan yerde @Muhtaradana hocamızın YouTube kanalında anlatımlar var bilginize


  • @Muhtaradana Bu gece bana evrak isteği maili geldi, geçen hafta’da kızım dünyaya geldi, şimdi DS 260 formunu açtırıp kızımı da eklemek istiyorum, sizce kızımı eklendikten sonra mi evrakları gönderiyim yoksa öncesinde kızımın da belgelerini ekleyerek gönderiyim? Ayrıca İngilizce’ye pek hakim değilim o yüzden ne yazmam gerekiyor formu açtırmak için ve hangi adrese mail atmam lazım? Eşimin ve benim de DS 260 formumuzu açıyorlar mı kızımızı eklememiz için? Yardımcı olursanız çok sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim,


  • @Emre-Dilekçi mülakat aşamaları aşağıdaki gibidir ;
    saat 8:00 randevumuz için saat 7:40 da konsolosluk önünde hazır bekledik.
    Kapı önünde çocucuğumuzu gören görevli hava soğuk olması sebebiyle çocuğumuzu içerideki güvenli bölgeye aldı . Görevli bizim pasaportlarımızı alarak arkasına etiketleri yapıştırdı ve bizi güvenlik bölgesine aldı . üst aramasından sonra içeriye geçtik. içeri kapıdan girer girmez sol taraftaki ilk bankodan sıra fişi verildi. sonrasında sıra fişimizle beraber beklemeye başladık. 20 dk sonra 1. sıramızda bankoda bir türk bayan bizden kcc ye gönderdiğimiz evrakları, sonra sırasıyla diplomaları,banka dökümanlarını istedi . sonra bizi tekrar çağıracaklarını söylediler. 15 dk sonra 2. sıramız geldi bu sefer türk beyfendi. bizden 990 dolar istedi nakit ödedik. sonra bekmeleye başladık 3.kez sıramız geldiğinde bu sefer yabancı bayanla ilk etapta türkçe konuşmaya başladık. sorular;

    1. Amerikada nerde yaşayamayı düşünüyorsunuz.
      Cevap houston
    2. neden houston .
      Cevap işim dolayısıyla
      3 . Mesleğiniz nedir.
      Cevap kalite inspektörü.
      4 . Afganistana neden gittiniz. (pasaportumu kontrol etmiş galiba)
      Cevap : amerikan şirketinde çalışıyorum *** company *** project
      Tebrikler vizeniz onaylandı.

    Not : Hesabımda 20.000 Euro ,900 Dolar , iş sözleşmem ve banka dökümlerimi gösterdim.


  • @salih2825 Eğer çocuklarınızın aşılarını tek bir hastanede yaptırmış iseniz. Özellikle özel yaptırılan aşılar . bunun için hastaneden amerikan konsolosluğuna verilmek üzere baş hemşire ve baştabib imzalı evrak talep edebilirsiniz. Biz bu şekilde istedik . hemen verdiler. Dr ungan çocuğumuza yapılan aşıyı tekrar yapmak istediğinde evrakı gösterdik ve aşıyı yapmadı.


  • @ercandnmz tebrikler


  • @ercandnmz Tebrikler hayırlı olsun


  • @ercandnmz Selamlar, süreciniz hayırlı olsun. Aşılar için sadece sormak istediğim. Özel aşıları özel hastanede yaptırdık bu aşılar için hastaneden yazı talep edeceğiz. Fakat rutin yapılan aşıları sağlık ocağında yaptırdık bu aşılar da aşı kartında yazılı, burada yazması yeterlimidir. sizin rutin aşılarda özel hastanede mi yaptırdınız yoksa sağlık ocağında mı? bilgi için teşekkürler.


  • @turcouz Bana evrak talep e-maili gelmemişti, arayıp KCC ile telefonda görüştüm, e-mail gelmese de evraklarınızı gönderin dediler, 4 Şubatta evrakları gönderdim 7 Şubatta da onay e-maili geldi. Muhtemelen numaralar yaklaştığı için evraklar tamamlandığında hemen cevap veriyorlar.


  • @gezgin34 merhaba Biz bütün aşıları özel hastanede yaptırdık. Ancak siz yaptırdığınız özel aşıların evrağını alırsanız çok faydasını göreceksiniz.


  • @ercandnmz Tebrikler. O kadar kısa ve net yazmışsınız ki umarım yaşarken de su gibi akıp gitmiştir herşey. Aileniz ve size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.


  • @ercandnmz Teşekkür ederim.


  • @turcouz evraklarınızı tekrar göndermenizi tavsiye ediyorum, bugün tekrar gönderin bence


  • @Alper-Kocatepe işye aylarca bahsettiğimiz olay bu zaten ağzına sağlık 45k numarası bana neden gelmedi diyorlar nedeni bu işte


  • @ercandnmz tebrik ederim,vizeniz hayırlı olsun
    yeni yaşamınızda bol mutluluklar diliyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum