Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eski SSN ile banka hesabı açabilirmiyim

Kilitli Bankacılık
3 3 293 2

Benzer Başlıklar

• Göçmen Olmayan Vize Türüyle Banka Hesabı Açma/Kredi kartı Almak

Bankacılık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    343 Bakış
    Onur KürekçiO
    @Ceycey-0 teşekkürler
  • Banka Fee'lerinden kurtulmak

Bankacılık
    2
    6 Oy
    2 İleti
    573 Bakış
    MySeaM
    @YollardakiAdam Bende Paypal ve CashApp kullananlardanim. Paypal'i genelde online alisverislerde kredi karti bilgilerimi vermek istemedigim zamanlarda kullaniyorum. CashApp ise uzerimde nakit para tasimamak icin kullaniyorum. Arkadaslar arasinda para alisverislerinde, ortak hesap odemelerde genelde kullaniyoruz.
  • Türkiyedeki birine hesap açmak?

Bankacılık
    2
    1 Oy
    2 İleti
    684 Bakış
    The Black EagleT
    @sChAdOw ben kendime açmak için çok uğraştım ama oraya gitmeden olmuyor maalesef. Online açmak için ssn ve abd id şart. Oraya gidince açılıyomuş ssn olmadan.
  • Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri

Bankacılık bankacilik
    997
    9 Oy
    997 İleti
    216k Bakış
    MySeaM
    Gecen gun imzalanan baskanlik kararnamesi ile artik sadece ITIN ile bankalarda hesap acmak ve islem yapmak zorlasiyor. SSN sarti getiriliyor. ITIN numarası kullanan kişiler artık bankalar için “risk göstergesi” olarak değerlendirilebilecek. SSN’siz banka hesabı açmak, kredi almak, hatta bazı finansal işlemler gelecekte daha zor hale gelebilir. https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/2026/05/restoring-integrity-to-americas-financial-system/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k