K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@crazycells Evet en başta orda mülakat olsaydım daha kolay olurdu işler. Gereksiz bir karışıklık oldu böyle. Gelişmeleri paylaşıyor olacağım. Birinin işine yarar ilerde belki.
-
@merveyağmur, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells Evet en başta orda mülakat olsaydım daha kolay olurdu işler. Gereksiz bir karışıklık oldu böyle. Gelişmeleri paylaşıyor olacağım. Birinin işine yarar ilerde belki.
Bol sanslar, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@merveyağmur benim nişanlım arayip sordu ben de arayıp sordum kabul edilmedigi söylendi disarda bekleyebilir denilmişti. Evet bazı ülkeler kabul ediyor ama ankara kabul etmiyor.
-
@graombze Teşekkür ederim cevapların için.
-
@merveyağmur bol şanslar:) herşey çok kolay olur umarim
-
@merveyağmur j1 waiver ne icin merveyagmur? Bende gecen sene j1 student olarak gittim ama pasaportumda not to subject two years rules yaziyor. Herhangi bir belge veya islem gerekiyormu?
Gecen sene j1 student olarak gittim wat ile -
Arkadaslar ben 2018 yazinda work and travel yaptim. J1 student olarak. Benim vizemde not to subject two years rule yaziyor. Herhangi bir islem yapmama gerek varmidir? Bazi arkadaslar waiver yapmis? Benim bisey yapmama gerek varmidir acaba? Tecrube edinen arkadaslae bilgilendirebilir mi beni? Tesekkurler
-
@lordgaladriel not subject to yaziyor sizde. Endiselenmeniz gereken bir durum yok.
-
Doktor muayenesine giderken "Your case number (should have been sent to you by the embassy)" götürmem yazılmış ama bana konsolosluktan geleceği söylenen kağıtlar ulaşmadı. Bu numara "ANK" ile başlayan numara mı? @crazycells
-
@Funtastic sana konsolosluktan e-mail gelmedi mi?konsolosluk posta ile kağıt göndermiyor sana konsolosluktan gelen mailin çıktısını alacaksın
-
Evet şimdi gördüm case number içerisinde yazıyormuş ilk gelen emailin. Teşekkürler 😊
-
@Funtastic aynen canim o mailin ciktisini al baska posta falan gelmeyecek konoslosluktan
-
Muayeneye girdim. Tamamen laf olsun paralarını alalım diye yapılan bir şey gibi geldi bana.
-
@Funtastic Konsoloslugun sana e-mail atmasi ne kadar surdu?
-
DS-160 formunu konsolosluk mailinden oncemi yoksa sonrami doldurmamiz lazim?
-
@Ali-Naci-Okay Bence sonra olmasi daha saglikli. Ne yapilmasi gerektigini anlatiyor konsolosluk emaili.
-
@merveyağmur Anladim tesekkur ederim
-
merhaba arkadaşlar,
ben DS-160 formumda ufak eksiklik/hata yapmıştım.
soru formu gönderdim Ankara'ya. bana cvp olarak tekrar yeni bir form doldurabilirsiniz yazmışlar sadece.
şimdi yeni bir form doldurup onu yanımda mı götüreyim mülakata giderken?
bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
teşekkürler :) -
@mystery88 ankara konsolosluguna sitesinden mesaj atip ds-160 formunuzu acmalarini isteyebilirsiniz. Bu da bir kac gun surer ve sorununuzu halledebilirsiniz.
-
@akhilleus ben formu açmalarını talep ettim zaten ama açmamışlar denedim sistem izin vermedi. Cevap olarak yeni bir form doldurun dedi bana ankara maalesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum