K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@merveyağmur teşekkür ederim. konsolosluga yazdım.onların verdiği cevabı bekliyorum.
-
@mystery88 sorun olmaz.
-
10 eylulde Noa1
31 ocak Noa2
Arkadaslar tarihleri paylasmak istedim. -
@lordgaladriel elinize saglik.
-
2 ocak dosyanin en gec konsolosluga gonderilme tarihi konsolosluktan hic bir bilgi gelmedi bu normalmi?
-
@Ali-Naci-Okay konsoloslukla iletişime geçebilirsiniz mail atin bakalım ne diyecekler benim nvc dosyanızı gönderdi mi biliyor musunuz?
-
@graombze evet gonderdiler onun iletisini aldik
-
@Ali-Naci-Okay bir konsoloslukla iletisime geçin ama sorun olduğunu sanmiyorum. Yoğun olabilirler
-
Arkadaslar merhaba bisey sormak istiyorum. Nisanlimin annesi emekli o sponsor olucak bana. Acaba onun sponsorluk belgeleri yeterli olur mu? K-1 vizesi icin ?
Tesekkurler -
@lordgaladriel Minimum geçinme miktarından fazla kazanıyorsa sponsor olabilirler. Şu linki referans olarak kullanabilirsiniz. https://www.uscis.gov/i-864p
-
Görüşmeye Amerikalı nişanlıyı da alıyorlar mı yoksa kesinlikle yasak falan mı? Bilgi bulamıyorum bu konuda Ankara için.
-
@merveyağmur ankara nisanlini kabul etmiyor. Görüşmeye yalniz girmek zorundasin
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
2 ocak dosyanin en gec konsolosluga gonderilme tarihi konsolosluktan hic bir bilgi gelmedi bu normalmi?
normal. Sadece beklemeniz yeterli.
-
@merveyağmur, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Görüşmeye Amerikalı nişanlıyı da alıyorlar mı yoksa kesinlikle yasak falan mı? Bilgi bulamıyorum bu konuda Ankara için.
sadece kucuk cocuklarin dosyalarinda anne/baba bir de gercekten gerekliyse tercuman girebiliyor mulakata sizinle, onun disinda hickimseyi sokmuyorlar maalesef.
-
@crazycells Çok ilginç cidden çünkü benim mülakat olduğum yer Rio ve burda izin veriliyor. J1 waiverini halen beklediğim için dosyamı Ankara'ya göndermelerini isteyeceğim malesef. Orda da tekrar görüşme istiyorlarmış falan filan ..
-
@crazycells Çok ilginç cidden çünkü benim mülakat olduğum yer Rio ve burda izin veriliyor. J1 waiverini halen beklediğim için dosyamı Ankara'ya göndermelerini isteyeceğim malesef. Orda da tekrar görüşme istiyorlarmış falan filan ..
Maalesef Ankara'daki ABD konsoloslugu'nda buna daha once sahit olmadim.
-
@crazycells Evet en başta orda mülakat olsaydım daha kolay olurdu işler. Gereksiz bir karışıklık oldu böyle. Gelişmeleri paylaşıyor olacağım. Birinin işine yarar ilerde belki.
-
@crazycells Evet en başta orda mülakat olsaydım daha kolay olurdu işler. Gereksiz bir karışıklık oldu böyle. Gelişmeleri paylaşıyor olacağım. Birinin işine yarar ilerde belki.
Bol sanslar, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@merveyağmur benim nişanlım arayip sordu ben de arayıp sordum kabul edilmedigi söylendi disarda bekleyebilir denilmişti. Evet bazı ülkeler kabul ediyor ama ankara kabul etmiyor.
-
@graombze Teşekkür ederim cevapların için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum