Coronavirus (COVID-19)
-
........
-
@MySea bir çok videosunu seyrettim, denk gelmedim. Video özelinde tuzlu su ile gargara yapın diyen başka videolarında ise ekstra takviye ilaç bile almayın diyen biri kendisi ama bir yerde rastladıysanız bu tür yaklaşımına, paylaşırsanız sevinirim.
-
@gokcell Şovmen olması anlattığı şeyi dinlettirmesini sağlıyor, bize ulaşıyor yani tıp dilinde konuşsa kaç dakika dinleyebiliriz değilmi? :)
Biraz savunmaya geçer gibi oldum ama aksi bir şeyleri varsa paylaşırsanız sevinirim. -
@VolkanU, içinde söyledi: Coronavirus
@MySea kendisini ilk defa bu videoda izledim ama herhangi bir ilaç firmasını savunacak bir söylemi yok (bu video özelinde en azından)
Uyarıları dikkate alınabilir bana mantıksız gelmedi :)Ben genel olarak demek istedim, sadece bu video ile ilgili degil.
Oytun'un katildigi birkac tane tartisma programi ve canli yayin izledim, genel anlamda ilac alimini ve takviye yapilmasini savunuyor. Konusmasi ve sohbeti komik ve eglenceli ama icerik olarak cok guven verici gelmiyor bana. -
@omertug, içinde söyledi: Coronavirus
@MySea bir çok videosunu seyrettim, denk gelmedim. Video özelinde tuzlu su ile gargara yapın diyen başka videolarında ise ekstra takviye ilaç bile almayın diyen biri kendisi ama bir yerde rastladıysanız bu tür yaklaşımına, paylaşırsanız sevinirim.
Dunku bir programdada 3 tane saglik uzmani tartisiyordu canli yayinda. Bir tanesi microbiolog digeri ise enfeksiyon alaninda profdu. Bir izleyici Oytun'un tavsiyesini sordu, tuzlu su ile gargara olayini. Kesinlikle virus ve bakterilere care degil, sadece burun yollarini rahatlatmaya yarar dediler.
-
........
-
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/son-dakika-cinden-hayvan-ithalati-durduruldu-5612329/ daha yeni akıllarına gelmiş kim bilir bir iki ayda ne kadar hayvan geldi ülkeye
-
-
@yalta bakan açıklamış ki ediyormuşuz artık etmeyecekmişiz nerelerden neler geliyor belli değil zaten herşey ithal
-
-
@yalta oralardan et falan alınmaz siz gittiniz herhalde bu kadar sahte değildir orası :)
-
Bimden sudan baskabısey alinmaz
-
Bagırsagı kıkırdak sucuk yap ustune helal yaz itekle bu halk yer.
-
@yalta, içinde söyledi: Coronavirus
@haymatlos_, içinde söyledi: Coronavirus
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/son-dakika-cinden-hayvan-ithalati-durduruldu-5612329/ daha yeni akıllarına gelmiş kim bilir bir iki ayda ne kadar hayvan geldi ülkeye
Cin'den hayvan mi ithal ediyor musuz?
Memlekette hic yarasa corbasi icmemis gibi davraniyorsunuz :)
-
-
-
@yalta, içinde söyledi: Coronavirus
@haymatlos_, içinde söyledi: Coronavirus
@yalta oralardan et falan alınmaz siz gittiniz herhalde bu kadar sahte değildir orası :)
Burda da et yiyoruz ama dinazor eti midir nedir belli değil kardeş 😂 Kuzu eti alıyorum sert oluyor (sanırım ocağın elektrikli olmasından) normal et alıyorum tat alamıyorum. Geçen soslu kıyma aldım fajitas içinmiş o güzeldi bak 😂
Oralarda Houston cevresinde cifklikler vardir, biraz arastirin. Kuzu besleyen biryer bulursaniz, canli olarak satin alip kestirebilirsiniz. Hem cok taze olur hemde daha ucuza gelir. Biz yilda 2 veya 3 tane alip kestiriyoruz ve cok memnunuz. Aldigimiz ciftlik sadece ot ile besliyor ve hicbir sekilde antibiotik, hormon falan kullanmiyor.
-
-
abi etten tad alamıyorsan blackforest ham var bi de onu dene :)
-
@yalta Kucuk bir freezer yeterli gelir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum