Arizona
-
@RoadtoNewLife, içinde söyledi: Arizona
@crazycells, içinde söyledi: Arizona
@ayvalik10, içinde söyledi: Arizona
@RoadtoNewLife Bu konularla ilgili forumda başlığımız var. Youtube 1000 aşkın video var. Sen hala bu soruyu mu soruyorsun
Lutfen kiskirtici cevaplardan kacinin. Bu durumda en iyi cevap sadece uber/lyft konusunun linkini paylasmak ya da bu konudan kisiyi haberder etmek olur, extra yoruma gerek yok.
Burada amacım laf olsun torba dolsun değil. İlk elden bilgi almaktı. Zaten uber/lyft konusunu takip ediyorum. Arizona konusunda yazan arkadaş göremediğim için bu konu başlığının altına bilgi almak amaçlı yazmıştım. Sağduyunuz için teşekkür ederim @crazycells
Asil soru uber/lyft hakkinda oldugu icin, su konuda ilgili uyeleri etiketleyerek sorunuzu sorabilirsiniz. Etiketlenen kisilere bildirim gidiyor.
Daha sonra tum bilgileri ilgili baslik altinda bulmak isteyenler icin cok daha iyi olur.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/91/uber-ve-lyft-şoförlüğü/770
-
Orada uzakta bir ev var.

-
-
@MySea sanirim bu evi (ya da cok benzerini) Netflix'teki "The World's Most Extraordinary Homes" dizisinde de gostermislerdi.
-

-
Arizona eyaleti hakkinda deneyimi olan forum kullanıcılarından daha fazla bilgi bekliyoruz.
-
@MySea Abi senin amerika tutkuna hayranım ya 26 yaşındayım ama o yaşta sende kendimi görüyorum :) her bi taşını toprağını keşfetmek lazım bu ülkenin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum