ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@sami-nur prepaid kontrantsız demek oluyor
yani öde konuş -
@sami-nur, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@knnrn prepaid hat ne demek
Faturasız, ön ödemeli.
-
@crazycells delaware mesela hic kullanamadim newyorktada ayni sekilde malesef
-
Prepaid'in Credit History'e katkısı var mı? Hangi eyalette hangi operatörün başarılı olduğuna dair bir site var mı? Eğer yoksa indiana'da yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
-
@RoadtoNewLife, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Prepaid'in Credit History'e katkısı var mı? Hangi eyalette hangi operatörün başarılı olduğuna dair bir site var mı? Eğer yoksa indiana'da yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Prepaid-postpaid hiçbir faturanın kredi skoruna katkısı yok. Experian'ın Boost diye yeni bir özelliği var, buraya ben fatura bilgilerimi girdim ama hala herhangi bir değişikliğe yol açmadı.
-
Turkiye hattini takip kenara atmalik basit ve ucuz telefon onerisi olan var mi? Amazondan baktigimda boyle telefonlara yok verizonla calismaz yok at&t ile calismaz vs vs diyor :/
-
@keysnambır, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Turkiye hattini takip kenara atmalik basit ve ucuz telefon onerisi olan var mi? Amazondan baktigimda boyle telefonlara yok verizonla calismaz yok at&t ile calismaz vs vs diyor :/
Bende Blu Tank eski modeli var. Aşağıdaki de yeni modeli. 24 dolar.
BLU Tank II T193 Unlocked GSM Dual-SIM Cell Phone w/ Camera and 1900 mAh Big Battery - Unlocked Cell Phones - Retail Packaging - Black Red https://www.amazon.com/dp/B00O5EU7TQ/ref=cm_sw_r_other_apa_i_0bPhEbT20PD7RSadece AT&T ve T-Mobile ile çalışıyor, zaten Türkiye'den gelen sim kartlar da GSM olduğu için çalışmama gibi bir sorun olmaz. Bizde Vodafone hatlar var, burada T-Mobile altyapısını kullanarak bağlanıyor. Bildiğim kadarıyla Turkcell AT&T kullanıyor.
Türkiye'den ucuz bir çift hatlı telefon da alınabilir, GSM olsun yeter, zaten sadece SMS almak için gerekli olacak.
Neden çift hatlı diyorum, eşimle birlikte kullanıyoruz, iki ayrı telefon olmasından iyi. -
@knnrn cok tesekkurler :thumbs_up:
-
Abd de acaba diger ulkelerde oldugu gibi gunluk haftalik kontorlu kart seklinde hatlar oluyor mu geri donecegim icin tekrar 4-5gunluk aylik faturami odemek istemiyorum suresi doluyor.
-
@keysnambır abi ben sordum telefonla ilgili .dediler ki , amerikada senin telefon çalişacak .
-
@vermaynen, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Abd de acaba diger ulkelerde oldugu gibi gunluk haftalik kontorlu kart seklinde hatlar oluyor mu geri donecegim icin tekrar 4-5gunluk aylik faturami odemek istemiyorum suresi doluyor.
Herhangi bir süpermarket, eczane veya benzinlikten bu şekilde kontörlü hat alabilirsiniz.
-
Önümüzdeki ay 1 aylığına Türkiye'ye gitme durumum var , Metropcs ön ödemeli hat kullanıyorum. Yükleme yapmadan hattı gelen aramalar için kullanabilir miyim?
-
@israfil, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Önümüzdeki ay 1 aylığına Türkiye'ye gitme durumum var , Metropcs ön ödemeli hat kullanıyorum. Yükleme yapmadan hattı gelen aramalar için kullanabilir miyim?
ABD'deki hatlar için böyle bir şey yok maalesef. Ödemediğiniz anda devre dışı kalıyor. Bir süre numarayı sizin için tutuyorlar ama aktive etmek için ekstra ücret istiyorlar. Tabii bunu yapana kadar hattınız hiçbir şekilde çalışmıyor.
-
@knnrn ben huwai getirdim tr den vodafone hattim icinde hemde cift whatsap kullanabiliyorsunuz hem at-t cekiyor ve msj geliyo araniyor ama bazen msj gelmezse teli ac kapa yapinca geliyor ✌🏾
-
@2xscorpion dünyanın neresine gidersen git Türk zekası geçerlidir. AÇ - KAPA oyüzden bize kullanma klavuzu yazmazlar
-
@2xscorpion, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@knnrn ben huwai getirdim tr den vodafone hattim icinde hemde cift whatsap kullanabiliyorsunuz hem at-t cekiyor ve msj geliyo araniyor ama bazen msj gelmezse teli ac kapa yapinca geliyor ✌🏾
Türkiye operatörleri yurt dışı kullanımı için günlük dolaşım ücreti yansıtmıyor mu ???
-
@knnrn, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@vermaynen, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Herhangi bir süpermarket, eczane veya benzinlikten bu şekilde kontörlü hat alabilirsiniz.
tesekkurler target i duymustum bende ve ellerinde mevcuttu aslinda ama dusuk fiyatli bulamadim birde sizin dediginiz sekilde bakalim. tesekkurler.
-
@Uğur-SAKARYA-0, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@2xscorpion, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Türkiye operatörleri yurt dışı kullanımı için günlük dolaşım ücreti yansıtmıyor mu ???
Bizden günlük olarak kesilen bir ücret yok. Sizin dediğiniz durum yurt dışı kullanım paketi alırsanız geçerli.
-
@knnrn, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@Uğur-SAKARYA-0, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Bizden günlük olarak kesilen bir ücret yok. Sizin dediğiniz durum yurt dışı kullanım paketi alırsanız geçerli.
Teşekkürler
-
@ayvalik10 🤷🏽♀️ Kendi cozumumuzu kendimiZ buluyoruz ne guzel
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum