Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar ben 10 yil abde de yasal olmadan kaldim 8 yil once kendi istegimle turkiye ye dondum simdi oglumla bana green kart alma hakki cikti sormak istedigim oglum turkiyeye geldiginde 12 yasindaydi acaba waiver dan etkileniyormu ?

• Muslu Law Firm

@nazli, içinde söyledi: Wiaver

Merhabalar ben 10 yil abde de yasal olmadan kaldim 8 yil once kendi istegimle turkiye ye dondum simdi oglumla bana green kart alma hakki cikti sormak istedigim oglum turkiyeye geldiginde 12 yasindaydi acaba waiver dan etkileniyormu ?

@nazli, içinde söyledi: Wiaver

Merhabalar ben 10 yil abde de yasal olmadan kaldim 8 yil once kendi istegimle turkiye ye dondum simdi oglumla bana green kart alma hakki cikti sormak istedigim oglum turkiyeye geldiginde 12 yasindaydi acaba waiver dan etkileniyormu ?

Sayın @nazli,
    18 yaşından küçükler ABD’de hukuka aykırı zaman biriktiremediği için oğlunuz 12 yaşından önce ABD’den çıkmış ise onun waiver yapmasına gerek yoktur. Ancak sizin için waiver gerekli olacaktır.
    Teşekkürler.

• Tesekkur ederim fakat 7 ocakda mulakatimiz vardi oglum ve benim dosyamiz bir oldugunda malesef oglumda da ban dan etkilendi bu durumda ne yapmamiz gerekli bize yardimci olursaniz cok seviniriz .

• 2022 subat 4 ten sonra gelip visa nizi alabilirsinz dedilr fakar oglum 20 yasinda subat 2022 de yasini gecmis oluyormu yada yasi sabitmi sayilacak bilmiyorz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |