Wiaver
-
Merhabalar ben 10 yil abde de yasal olmadan kaldim 8 yil once kendi istegimle turkiye ye dondum simdi oglumla bana green kart alma hakki cikti sormak istedigim oglum turkiyeye geldiginde 12 yasindaydi acaba waiver dan etkileniyormu ?
-
@nazli, içinde söyledi: Wiaver
Merhabalar ben 10 yil abde de yasal olmadan kaldim 8 yil once kendi istegimle turkiye ye dondum simdi oglumla bana green kart alma hakki cikti sormak istedigim oglum turkiyeye geldiginde 12 yasindaydi acaba waiver dan etkileniyormu ?
@nazli, içinde söyledi: Wiaver
Sayın @nazli,
18 yaşından küçükler ABD’de hukuka aykırı zaman biriktiremediği için oğlunuz 12 yaşından önce ABD’den çıkmış ise onun waiver yapmasına gerek yoktur. Ancak sizin için waiver gerekli olacaktır.
Teşekkürler. -
Tesekkur ederim fakat 7 ocakda mulakatimiz vardi oglum ve benim dosyamiz bir oldugunda malesef oglumda da ban dan etkilendi bu durumda ne yapmamiz gerekli bize yardimci olursaniz cok seviniriz .
-
2022 subat 4 ten sonra gelip visa nizi alabilirsinz dedilr fakar oglum 20 yasinda subat 2022 de yasini gecmis oluyormu yada yasi sabitmi sayilacak bilmiyorz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum