Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Work And Travel (J1) ile ABD'ye gidip orada kalma yollari

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
36 22 22.1k 12

Benzer Başlıklar

• ABD içinde statü değiştirerek J1 WAT statüsü almak

Work and Travel (WAT) Programı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    138 Bakış
    qrackQ
    Elimde 10 yıllık b2 yani turist vizesi mevcut.Şu anda üniversite öğrencisiyim ve Work and Travel programına katıldım.Kısaca benim sormak istediğim B2 vizesiyle amerikaya gidip orda j1 vizesini alabilir miyim? Her şeyim hazır sadece konsolosluktan vize görüşmesini almadım.Tarihini bekliyorum
  • J1 Vize Mülakatında Eksik Evrak

4
    0 Oy
    4 İleti
    439 Bakış
    W
    @academicus bildiğim kadarıyla eski pasaportları e devlette görebilirsiniz. Görmek isterse kayıp olduğunu ama olduğuna dair kanıtlarını verirsiniz
  • 3. ülke vatandaşı olarak bir ülkeden J1-WAT vizesi almak

3
    1 Oy
    3 İleti
    629 Bakış
    crazycellsC
    @hsyn045, içinde söyledi: 3. ülke vatandaşı olarak bir ülkeden J1-WAT vizesi almak Merhabalar, 6 aylık Erasmus süreci boyunca Polonya konsolosluğundan J-1 Work and travel vizesi alma şansım nedir? Haziran 2022'ye kadar Polonya için sadece D tipi Vizem var. Polonya vatandaşlığım ve Polonya'da ikametim yok. Türkiye'de lisans okuyorum 2023'te mezun olacağım Ülkeme döneceğime dair kanıtım: Üniversitem devam ediyor. ve not ortalamam 2,98 Yorumlarınız benim için çok değerli olacak. özellikle @crazycells şimdiden teşekkür ederim. Bu arada 5-6 gün önce Ukrayna vatandaşı ve İngiliz oturma iznine sahip bir kişi Berlin'den Turist vizesi aldı ve onaylandı. bir forum sitesinde gördüm. Eger o ulkede okuyorsaniz ya da calisiyorsaniz, tabii ki o ulkedeki konsolosluklarda da vize basvurusu yapabilirsiniz. Polonya vatandasi olmaniza gerek yok; herhangi bir problem yasamamaniz lazim. Vatandas olmayanlara hizmet vermeme kisitlama uyarisi, pandeminin basinda pek cok konsolosluktan gelmisti; ama su an eskiye donmusler. Polonya'daki ABD konsoloslugunun sitesinde herhangi bir kisitlama goremedim: https://pl.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/ Bol sanslar.
  • (J1) work and travel bilgilendirme ve gezilecek yerler

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    12
    2 Oy
    12 İleti
    4k Bakış
    redur47R
    @VolkanU yero ile gitmiştim kesinlikle tavsiye etmem
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k