Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    site de psikolog yada psikiyatrist varmı hoppala demeyin bu ne alaka diye. 2019 ile başlayan tüm başlıkları inceleyin. Bir de başka bir sekme de 2020 ile başlayan başlıklara bakın. 2019 da ki insanlar sayesinde herkes inanılmaz bir şekilde bilgilerle doldular. Herkes birbirinin derdine derman oluyordu. Burada ki insanlara sürekli ne değişiklik olduysa hemen kapıdan çıkar çıkmaz yazmak için can atardı. Hatta mardinli video bile çekmişti. Konsolosluktan çıkılırdı sinirli bir bayana denk geldin mi diye dedikodu dönerdi. Gerçekten de aile gibiydik. Herkes excel tablosunu boş bırakmazdı. Geçen sene haftalarca ruslarla birlikte mülakata girmeyen aktif olmayan numaraların listesi çıkmıştı. Yabancı sitede ki gelişmeleri yorumlardık. Birisi uçağa binice hep birlikte video çektiği için arkasından el sallardık. Kievden birisi gitmişti. Bize havaalanını göstermişti. Karlı bir zamandı. İsmini unuttum kusura bakmasın. Bu site böyle bir yerdi. Amerikada ki insan iş bulunca yaşasın deyip biz de sevinirdik. Ev tutarladı sanki bize oda verecekmiş gibi mutlu olurduk. Gerçekten de aile bireyleri gibiydik. Konsolosluk ankara dışında gelenler için tam karşısında ki beste oteli forum üyeleri için indirimli fiyat için görüşecektik. O kadar çok insa kaldı Eylül ayının son gününe kadar umudumuzu AP olanlar için hep yüksek tuttuk onlar için dua ettik. Rüya gibi bir forumdu. İşte bu forum içeriği bu şekilde idi.
    1.jpg
    2.jpg

    Fakat aylardan EKİM gösterip başvurular başladı mı forumun içeriği

    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg

    hale geldi ama öyle böyle değil yasaklanan insanlar uzaklaştırılan insanlar ne oldu buraya ne olduk ki yukarıdaki aile yuvası şimdi tanınmayacak kadar seviyesiz bir yer oldu. Gerçekten de konusunda uzman olan birileri varsa açıklasın tartışma yaratmak için yazmadım bunu @crazycells @FreeWoRLD @admin

  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10 sanırım git gide tahammülsüzleşiyoruz. Kimsenin kimseye hatta hiçbir şeye tahammülü kalmadı. Bekleme odasında yapılan sohbetler bile rahatsız ediyor insanları biliyorsun. Çoğunluk bir şeyleri öğreneyim işim görülsün diye bakıyor bence. Ondan sonrası zaten mühim değil. Ama kimin kalıp kimin gideceği belli değil işte. Giden gider kalan sağlar yeter foruma✌

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10 algida secicilik diyelim sayin @ayvalik10 , cok tembel bir zamana denk geldiniz. Sukran gunu ve Noel arasi ABD'de olu zamandir, tum resmi islemler ve hayat yavaslar, bu da kendini forumda hissettirdi.

    Yoksa yeni talihliler arasinda bir sorun oldugunu dusunmuyorum, mulakatini olumlu atlatanlar deneyimlerini paylasiyor... hatta Ocak ortasi gibi yeni mulakata girenlerin deneyimlerinden faydalanmak icin Turkiye'de yine bir bulusma turu duzenlemek icin ulastilar bana.

    Birkac gun once yasanan tartisma da munferit bir olaydi diye dusunuyorum, tum foruma mal etmek dogru olmaz.


  • Valla amacım sorun yaratmak değil ancak konu açılmış bir deneyimimi paylaşayım madem. Sitede 1 max 2 aydır takılıyorum. Yani tamamen misafirim henüz. Ancak ilgimi çeken tüm verileri okudum/okuyorum. Konuyu hatırlamıyorum bir keresinde sebepsizce @ayvalik10 sebepsizce ileri geri gergin cevaplar veren ve bu topic'i de oluşturan aynı kişiyse, bence konuyla ilgili kendini sorgulamalısın diye düşünüyorum. Bu cümlemden sonra beni karşında duran biri olarak düşünme sadece dostça bir tavsiye bu. Çünkü birden çok kez denk geldim insanlar senin tavrından da rahatsız olduklarını dile getirmişler. Formu hiç tanımayan birisi olarak geçmişiyle ilgili böyle olduğu bilgisi paylaşılıyorsa, içeridekileri küstüren ve şevkini kıran böyle gereksiz tartışmalar olur.


  • @ayvalik10 Cımbızla çekmiş gibi olacağım bir de konuyla pek ilgisi olmayacak ama Kiev'den giden kişiyi hatırlarlarsanız videosunu paylaşabilirseniz sevinirim 🙂 Ben de ABD'ye giriş uçuşumu UIA ile Boryspil aktarmalı gerçekleştireceğim için faydalı olabilir. 🙂
    Bunun dışında konuya cevap vermiş olmak için de yazmak gerekirse; çok fazla gözlem yaptığımı söyleyemem forumla ilgili ama iniş çıkışlar her daim olabilir. Polemiklere, gerginliklere rastladığım zaman şaşırıyorum ama üzerinde pek durmuyorum çünkü forumun normal akışı içerisinde zamanla kaybolup gidiyor diye düşünüyorum.


  • Burası kendi akrabalarımdan bile daha samimi herkes bi yardım etme gayretinde ve vize onayı alanları görünce yine hep beraber seviniyoruz 🙂


Benzer Başlıklar

  • 14
  • 5
  • 8
  • 7
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum