Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Unganlar macerasından sıcağı sıcağına ben de bahsetmek isterim. Öncelikle gözünüzde büyütmeyin.
    Bugün saat 10.55 te randevum vardi, kuğulu parktan hemen sağa döndüğünüzde Düzen Laboratuvari yazan yeri goreceksiniz pasajın içine doğru girip asansörle 4. Kata çıkıyorsunuz. Prof. Dr. Mehmet Ungan yazan kapı bekleme odasının kapısı içeride o meşhur siyah deri koltuklar ve sizin gibi bekleyenler dolu. İlk iş deskteki kıza pasaportunuzu, mail cıktılarını verin ki sizi işleme alsın. Bunlari verdikten sonra "buyrun istirahat edebilirsiniz" diyor ve 10 dk kadar sonra Web cam ile fotoğraf çekmek için sizi çağırıyor, form gibi bir kağıda imzanizi attiriyor. Tekrar oturup çağrılmayı bekliyorsunuz.

    Sonrası muayene kısmı, sizi içeriye alıyor renkli gözlü kız 🙂 Muayene odasında çamaşırlarınızla kalcak şekilde tek kullanımlık gömlek veriyorlar ve doktorun gelmesini bekliyorsunuz (kimono gibi onden baglicak sekilde giyin Handan hanım icin onemli).
    Handan Hanım bana 4 tane aşı yaptı ben tetanoz aşısini saglik ocaginda daha once olmustum onun kartini da goturdum. Bu konuda sadece tetanoz olmuşsun dedi sorgulamadi. Aşılari yaparken bir yandan ardarda sorular soruyor şu bu rahatsizliginiz var mi ameliyat oldunuz mu, depresyon vb. Ve muayene bitiyor. Bekleme odasina geçip deske cagrilmayi bekliyorsunuz odeme için. Herkes icin değişiyormus fiyat ben burada 280 dolar odedim. Odemeden sonra pasaportunuzu ve onceden imza atmis oldugunuz formu size veriyorlar ve 3. Kata yani bir alt kata lab. a inmenizi istiyorlar.

    1. Katta duzen lab. Girince saginizdaki deske değil duvarin arkasinda kalan desklere yonelip pasaport ve formu verin ve seslenilmesini bekleyin. Size seslendiklerinde odeme yapiyorsunuz. Ben bu bolume turk lirasi ile odeme yaptim dilersem kredi karti da kullanabilecegimi soyledi, dolarla da odeme oluyor tabii ki. Odediğim tutar: 666 TL .
      Sırada kan ve idrar vermek var çok hızlı bir şekilde sizi alıyorlar çok beklemiyorsunuz burada. Bunlar bitince karşı odadan rontgene cagriliyorsunuz. Ust kisminizdaki kiyafeti cikarip gomlek giyiyorsunuz ve kisa surede cekiliyor. Uzun sacli kizlar yanina toka alsin bana sacini topuz yapar misin dedi cunku 🙂 Ayrica cikarmasi kolay seyler giymenizde fayda var. Bu islem bitince yine imza atiyorsunuz pasaportunuzu aliyorsunuz ve yukariya cikiyorsunuz.

    Yukarida hic beklemeden sekreterin yanina gittim ve bana yarin 4 ile 6 arasinda sonuclarimi alabileceğimi soyledi. Randevuma 10.45 te gittim, binadan 12.45 te ciktim. Hepsi bu kadar 🙂


  • @asliozel detaylı bilgi vermeniz çok yararlı oldu kendi açımdan, teşekkürler, iyi şanslar


  • @somebody en son sayfada çıktı için seçenek var diye biliyorum, bilgilerin olduğu kısmı aldıysanız sorun olmayacaktır @bolatmali


  • @somebody isterseniz edevletten vukuatlı nüfus kayıt örneğinin güncelinide yanınıza alın, garanti olsun


  • @asliozel eski pass yazabilirsiniz sayfa atlamak için sonrasında dediğim adımları takip edin.


  • @somebody, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Arkadaşlar vukuatlı nüfus örneğinde adresimiz yazmalı mı? 2. aldığımda görünmüyor, nüfus müdürlüğünden aldım. sadece anne-baba bilgileri var. Mülakat için yeterli midir.

    Öyle bir şart olmaması lazım ama en güzel e-devlet ten alıp götürün.


  • @somebody ais kaydı yaptırdiktan sonra email geliyordu , onun çıktısını götürebilirsiniz. Bende mülakatta istenmedi o çıktı çünkü zaten sistemlerinde görüp, ilgili PTT ye kargo ediyorlar.


  • @caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @asliozel eski pass yazabilirsiniz sayfa atlamak için sonrasında dediğim adımları takip edin.

    Hic bir şekilde olmuyor eski pas, eski soyadim, yani her turlu kombinasyonla denedim 😞

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @somebody, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells AIS kaydının çıktısını (PTT şubesini görmek için) mülakatta istiyorlarmış. Bu AIS web sayfasındaki bilgiyi içeren sayfayı print aldım yeterli olur mu? Özel bir AIS sayfası var mı yani.

    bilgi iceren sayfa yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @somebody, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Mülakat sonrası sonuçları hangi web sayfasından izliyoruz. Konsolosluğun case durumunu gösterdiği sayfa mı bu acaba?

    zaten vize alip almadiginizi mulakat gunu soyleyecekler, sonrasinda pasaportunuz postaya verildiginde bildirim alacaksiniz.


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells

    @crazycells, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @cnpist, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    sistem bir yerde fail safe yapıp keşke tek başvuruya fazladan aile bireyi ds260 doldurdu diyerek direk basta uyarı verse. 1 sene insan umutlanmaz, uğraşmaz.

    Daha sonradan aile uyelerini basvurunuza eklemeniz bir problem teskil etmiyor. Eger evlendiyseniz, cocuklariniz olduysa, evlatlik aldiysaniz o durumda yeni DS-260 formu doldurmaniz problem yaratmaz.

    Problemli kisim sayin @cenkay 'in ilk basvuruda ya "bekar" olarak isaretlenmesi ya da "esi ve cocugunun ABD vatandasi" oldugunun belirtilmesi.

    @crazycells

    Kazandıktan sonra sisteme girdiğinizde otomatik olarak ailenin tüm isimleri karşınıza gelmemiş miydi? Siz hem eşinizi hem çocuğunuzu sonradan mı eklemiştiniz?


  • halen mulakat tarihi acıklanmayan var mı acaba ya ? arkadaslar belge maili geldi , belgeleri attım 3-6 hafta icinde maıl gelecek yazısunu attılar ama halen cevap yok . bu durumda bir terslik mi vardır ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bayram66 senin 2020 ile başlayıp son beş hanesi 19000 altında ise evet terslik ancak bu rakamın üstünde ise senin numaran aktif hale gelmeden nasıl mülalat tarihi göndersinler bu arada bu mail otomatik mail sana özel değil yani ondan sokıntı yaratma stres olma


  • Salam dostlar. Bir sual vermek isteyirem men 2 yil ayni photoyla qeydiyyatdan kecmisem 2018 ucunde 2019 da ayni resimle. Bu inteviewda diskalifiye edilmeye sebebmi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Vahab-Heyderli aynı soruyu her yerde sorma ben cevap yazdım sana


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    00 altında ise evet terslik ancak bu rakamın ü

    kardeşim 2020EU00035XXX Benim. KASIM 2'nde belge maiilerini attım ve 6 haftayı gecti yani. bu durumda halen beklemem mi gerekiyor . cunku maılde 6 hafta icinde nmail gelmezse iletşime gecin falan diyor . stres aşırı var 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bayram66 35k mayısa kadar yolu var ondan her ayın 15 – 18 arası bülten açıklanır bu bültende ki numara senin numara içinde ise o zaman açıklandı ayın bir sonraki ay Senin mülakat ayın oluyor ondan dolayı daha beklemen lazım hemen mail gelmez sana

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bayram66 Ayrıca stres yapacak hiçbir şey yok çünkü ters giden bir durumun yok Sen asıl şimdiden maddi kısmı hazırlamaya bak evraklar ya da mülakatlar vız gelir


  • oncelıkle cok cok tesekkur ederim içim rahatladı valla . yani şimdi ben belgeleri attıgım için sadece bülteni takip edecegim ve bültende numara aralığım gelene kadar hiç birsey yapmadan bekleyecegim dimi . para konusu işe basladık bir şekilde ama kacbindolar civarı hakkında bilgin var mı


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum